Ухвала
від 16.11.2015 по справі 638/12713/15-ц
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 638/12713/15-ц

Провадження № 2-з/638/233/15

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

16 листопада 2015 року м. Харків

Дзержинський районний суд м. Харкова у складі:

головуючого - судді Цвіри Д.М.,

при секретарі - Ільченко В.Р.

розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду заяву представника позивача ОСОБА_1 Арнура Шалабаєвича - ОСОБА_2 про забезпечення доказів по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 Арнура Шалабаєвича до ОСОБА_3, ОСОБА_4 про стягнення заборгованості , -

Встановив:

Позивач звернувся до суду з позовом до ОСОБА_3, ОСОБА_4 про стягнення заборгованості .

31.07.2015 р. представник позивача через канцелярію суду, подав заяву про забезпечення доказів.

В судому засіданні представник позивача ОСОБА_1 - ОСОБА_5 підтримав заяву та просив її задовольнити.

Відповідачі в судове засідання не з'явились, про час та місце розгляду справи повідомлялись вчасно та належним чином, про причини неявки суду не повідомили.

Відповідно до ч. 1 ст. 133 ЦПК України особи, які беруть участь у справі і вважать, що подання потрібних доказів є неможливим або у них є складнощі в поданні цих доказів, мають право заявити клопотання про забезпечення цих доказів.

Суд вважає передчасними вимоги представника позивача про зобов'язання ПАТ «Національний депозитарій України», у випадку відсутності запитуваної інформації в системі реєстрів власників іменних цінних паперів, переданих реєстраторам Центральному депозитарію, здійснити відповідні запити до депозитарних установ, з якими укладено відповідні договори , щодо надання інформації з документів систем реєстрів власників іменних цінних паперів про всі іменні цінні папери, що перебувають у власності громадянина ОСОБА_6 та відмовляє у їх задоволенні.

Інші вимоги про забезпечення доказів суд вважає обґрунтованими та задовольняє їх.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.134,135, 209, 210 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Заяву представника позивача ОСОБА_1 Арнура Шалабаєвича - ОСОБА_2 про забезпечення доказів по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 Арнура Шалабаєвича до ОСОБА_3, ОСОБА_4 про стягнення заборгованості- задовольнити частково.

Витребувати у Реєстраційної служби Харківського міського управління юстиції (61002, м. Харків, вул. Петровського, 16), інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та їх обтяження про всі записи ОСОБА_6 (ІНФОРМАЦІЯ_1, РНОКПП: НОМЕР_1) як засновника (учасника) господарських товариств з наведення повної інформації щодо таких товариств і розмір часток ОСОБА_7 у статутному капіталі.

Витребувати у Публічного акціонерного товариства «Національний депозитарій України» (м. Київ, 04071, вул. Нижний Вал, 17/8) з системи депозитарного обліку інформацію про всі цінні папери, власником яких є ОСОБА_6, (ІНФОРМАЦІЯ_1, РНОКПП: НОМЕР_1).

В іншій частині заяви - відмовити.

Роз'яснити, що відповідно до положень ч.4 ст.137 ЦПК України особи, які не мають можливості подати доказ, який вимагає суд, взагалі або у встановлені судом строки, зобов'язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п'яти днів з дня отримання ухвали.

За неповідомлення суду про неможливість подати докази, а також за неподання доказів, у тому числі і з причин, визнаних судом неповажними, винні особи несуть відповідальність, встановлену законом, а притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов'язку подати суду докази.

Оскарження ухвали про забезпечення доказів не зупиняє її виконання.

Ухвала суду може бути оскаржена до Апеляційного суду Харківської області через Дзержинський районний суд м. Харкова протягом п`яти днів з дня отримання копії ухвали особою, яка її оскаржує шляхом подання апеляційної скарги.

Суддя - Д.М.Цвіра

СудДзержинський районний суд м.Харкова
Дата ухвалення рішення16.11.2015
Оприлюднено19.11.2015
Номер документу53477096
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —638/12713/15-ц

Ухвала від 04.10.2016

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Цвіра Д. М.

Ухвала від 16.11.2015

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Цвіра Д. М.

Ухвала від 14.09.2015

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Цвіра Д. М.

Ухвала від 14.09.2015

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Цвіра Д. М.

Ухвала від 14.09.2015

Цивільне

Дзержинський районний суд м.Харкова

Цвіра Д. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні