Ухвала
від 07.10.2009 по справі 50/81
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД мі ста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницьк ого,44-Б тел.230-31-34

УХВАЛА

Справа № 50/81 07.10.09

За заявою державної п одаткової інспекції у Дарниц ькому районі м. Києва

до Товарис тва з обмеженою відповідальн істю" Торгова промислова ком панія „Алекс”

про визнання б анкрутом

Суддя Головатюк Л.Д.

Представники:

Від заявника К ириленко М.Є. (дов. №7 від 08.01.2009)

Від боржника не з' яв ився

ОБСТАВИНИ СПРАВИ :

Кредитор звернувся до суд у із заявою про порушення спр ави про банкрутство відсутн ього боржника, оскільки това риство з обмеженою відповіда льністю" Торгова промислова компанія „Алекс неспроможне сплатити податковий борг у с умі 452 276, 01 грн., відсутнє за юриди чною адресою і його місцезна ходження невідоме.

Ухвалою господарського су ду м. Києва від 02.02.2009 порушено пр овадження у справі №50/81 на під ставі ст. 52 Закону України „Пр о відновлення платоспроможн ості боржника або визнання й ого банкрутом” та призначено її до розгляду на 16.02.2009.

Постановою Господарсько го суду міста Києва від 27.02.2009 бо ржника визнано банкрутом, ві дкрито ліквідаційну процеду ру, ліквідатором призначено ініціюючого кредитора - ДПІ у Дарницькому районі м. Києва , якого зобов' язано провест и ліквідаційну процедуру та надати суду свій звіт і лікві даційний баланс на затвердже ння.

06.08.2009 до господарського суд у м. Києва надійшли звіт лікві датора і ліквідаційний балан с на затвердження, у зв' язку з чим суд призначив розгляд с прави у судовому засіданні з викликом представників стор ін та ліквідатора на 18.09.2009.

Розгляд справи 18.09.2009 не відб увся у зв”язку з перебування м судді на лікарняному, а тому був відкладений на 07.10.2009.

В судове засідання 07.10.2009 з'яв ився представник заявника (л іквідатор) і просив затверди ти звіт та ліквідаційний бал анс боржника.

У судовому засіданні було заслухано звіт ліквідатора боржника, досліджено ліквіда ційний баланс і встановлено, що вимоги кредиторів залиши лись не задоволеними, у проце сі ліквідаційної процедури н е виявлено майнових активів (майна та майнових прав) банкр ута з метою включення їх до ск ладу ліквідаційної маси. Суд вважає, що ліквідатор при ре алізації своїх прав та обов” язків діяв сумлінно та розум но з урахуванням інтересів б оржника та його кредиторів, й ого звіт повно відображає об ставини, що мають значення дл я справи ( ліквідатор вчинив н алежні дії по виявленню акти вів та пасивів боржника шлях ом запитів до відповідних ор ганів, у тому числі державної виконавчої служби, банківсь ких установ, БТІ, реєстраційн их відділень МВС України, тощ о). На думку суду ліквідатор на лежно провів всі заходи лікв ідаційної процедури, повно в чинив дії по виявленню креди торів та активів боржника, ре ально довів неможливість пла тоспроможності боржника і за доволення вимог кредиторів.

Представник боржника в суд ове засідання не з'явився, при чин неявки суд не повідомив, х оча про час та місце проведен ня судового засідання був по переджений належним чином.

Відповідно до положе нь ч. 6 ст. 31 Закону України “Про відновлення банкрута, плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом” всі к редиторські вимоги до банкру та - Товариства з обм еженою відповідальністю" Тор гова промислова компанія „Ал екс”, які не були задоволені з а недостатністю майна , вва жаються погашеними.

У зв' язку з тим, що май нових активів банкрута, дост атніх для задоволення вимог кредитора, не виявлено, погаш ення вимог кредиторів не від булося, боржника визнано бан крутом, звіт ліквідатора та л іквідаційний баланс предста влені суду, виконані усі необ хідні дії на стадії ліквідац ії банкрута, передбачені Зак оном України “Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м”, наявні всі підстави лікві дувати юридичну особу Товари ство з обмеженою відповідаль ністю" Торгова промислова ко мпанія „Алекс”.

Враховуючи вищезазначен е, керуючись ст. 86 ГПК України, с т. 12, ч. 6 ст. 32, п. 6 ч. 1 ст. 40 Закону Укра їни “Про відновлення платосп роможності боржника або визн ання його банкрутом” господа рський суд м. Києва,

У Х В А Л И В:

1. Затвердити звіт ліквіда тора Товариства з обмеженою відповідальністю" Торгова пр омислова компанія „Алекс” що до визнання кредитором:

- державну податкову інспек цію у Дарницькому районі м. Ки єва з розміром кредиторських вимог в сумі 452276,01 грн.

2. Затвердити ліквідаційний баланс станом на 07.10.2009.

3. Ліквідувати банкрута - Тов ариство з обмеженою відповід альністю" Торгова промислова компанія „Алекс”, (02081, м. Київ, Дарницький район, вул. Здолбу нівська, б. 7 А; ідентифікаційн ий код 32487818) як юридичну особу в зв' язку з банкрутством.

4. Київському міському управ лінню статистики виключити б анкрута - - Товариство з обмеже ною відповідальністю" Торгов а промислова компанія „Алекс ”, (02081, м. Київ, Дарницький район , вул. Здолбунівська, б. 7 А; іден тифікаційний код 32487818) з держав ного реєстру підприємств та організацій України.

5. Державній податковій інсп екції у Дарницькому районі м . Києва зняти банкрута з подат кового обліку.

6. Державному реєстратору Да рницької районної у м. Києві д ержавної адміністрації пров ести державну реєстрацію при пинення юридичної особи- Тов ариство з обмеженою відповід альністю" Торгова промислова компанія „Алекс”, (02081, м. Київ, Дарницький район, вул. Здолбу нівська, б. 7 А; ідентифікаційн ий код 32487818) - та внести про це за пис до Єдиного державного ре єстру юридичних осіб та фізи чних осіб-підприємців.

7. Дію мораторію припинити.

8. Провадження у справі про б анкрутство № 50/81 припинити.

9. Копію ухвали направити за явнику (ліквідатору), банкрут у, банку та Державному реєстр атору за місцезнаходженням б оржника для вчинення певних дій відповідно до ст. 39 Закону України “Про державну реєст рацію юридичних осіб та фізи чних осіб - підприємців” та по відомлення в визначений Зако ном строк про судове рішення щодо припинення юридичної о соби органи статистики, держ авної податкової служби, Пен сійного фонду України, фонді в соціального страхування.

Суддя Головатюк Л.Д.

Дата ухвалення рішення07.10.2009
Оприлюднено23.11.2010
Номер документу5358636
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання б анкрутом

Судовий реєстр по справі —50/81

Ухвала від 07.10.2009

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Ухвала від 25.07.2008

Господарське

Господарський суд міста Києва

Головатюк Л.Д.

Рішення від 16.05.2007

Господарське

Господарський суд Харківської області

Усатий В.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні