Рішення
від 17.11.2015 по справі 920/1455/15
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

РІШЕННЯ

17.11.2015 Справа № 920/1455/15

за позовом : Товариства з обмеженою відповідальністю В«ЛеСтарВ» , м. Суми;

до відповідача : Публічного акціонерного овариства В«Краснопільське

хлібоприймальне підприємствоВ» , смт. Краснопілля Сумської області;

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача: Товариство з обмеженою відповідальністю В« MUSIC TRADEВ» , м. Київ;

про визнання права власності та зобов'язання вчинити дії

СУДДЯ ДЖЕПА Ю. А.

За участю представників сторін:

від позивача: адвокат ОСОБА_1 (довіреність б/н від 19.12.2014);

від відповідача: ОСОБА_2 (довіреність б/н від 01.09.2015);

від 3-ї особи: не прибув;

При секретарі судового засідання Лєпковій О.О.

Суть спору: позивач просить суд визнати за ним право власності на майнові права на незавершене будівництво В«ГазопостачанняВ» (інвентаризаційний № 965) шт.1 та зобов'язати відповідача передати позивачу незавершене будівництво В«ГазопостачанняВ» (інвентаризаційний № 965) шт.1.

Згідно з поданими позивачем заявами про уточнення вимог від 23.10.2015 та 13.11.2015 просить суд визнати право на конструктивні елементи, матеріали та обладнання незавершеного будівництва системи «Газопостачання», що знаходяться за адресою: Сумська область, Краснопільський район, село Самотоївка, вулиця Корчаківка, згідно наданого переліку, а також зобов'язати відповідача передати вищезазначене майно та технічну документацію на нього. Відповідно до ст. 22 Господарського процесуального кодексу України дана заява прийнята судом.

Представник відповідача у відзиві від 06.10.2015 та усно в судових засіданнях при розгляді даного спору покладається на розсуд суду.

Від третьої особи надійшов відзив, згідно якого остання вважає позовні вимоги обґрунтованими й такими, що підлягають задоволенню у повному обсязі.

Враховуючи достатність часу, наданого позивачу, відповідачу та третій особі для підготовки до судового засідання та подання витребуваних судом документів, приймаючи до уваги принципи змагальності та диспозитивності господарського процесу, закріплені п. 4 ч. 3 ст. 129 Конституції України, ст. 4 3 та ст. 33 Господарського процесуального кодексу України, суд вважає, що господарським судом, в межах наданих йому повноважень, сторонам створені усі належні умови для надання доказів у справі та є підстави для розгляду справи за наявними у ній матеріалами.

Дослідивши матеріали справи, заслухавши пояснення представників позивача та відповідача, всебічно і повно з'ясувавши всі фактичні обставини, на яких ґрунтується позов, об'єктивно оцінивши докази, які мають юридичне значення для розгляду справи і вирішення спору по суті, суд встановив:

ВАТ «Краснопільське хлібоприймальне підприємство», (далі - ВАТ «Краснопільське ХПП» або відповідач) відповідно до договору № 01/13-2 від 13.01.2009 безпроцентної цільової позики, укладеного між ВАТ «Краснопільське ХПП» та ТОВ В« MUSIC TRADEВ» (далі - кредитор), отримало безпроцентну позику на суму 1 470 000,00 грн., та зобов'язався повернути позику до 20.04.2009.

Згідно додаткової угоди № 2 та договору застави № 01/15-1 від 15.01.2009 (далі -договір застави № 01/15-1) боржник надав в забезпечення виконання вищезазначеного зобов'язання ряд майна серед якого: 91. Незавершене будівництво «Газопостачання» шт. 1.

05.05.2009 до державного реєстру обтяжень рухомого майна внесено реєстраційний запис про це.

22.01.2014 до державного реєстру обтяжень рухомого майна внесено зміни та додано об'єкт обтяження, відповідно до додаткової угоди № 2 та договору застави № 01/15-1.

Прав інших обтяжувачів на вищезазначене майно не зареєстровано.

Загальна вартість предмета обтяження станом на 15.01.2009, відповідно до п. 1.1. договору застави № 01/15-1 від 15.01.2009 та додаткової угоди № 2 до неї погоджено сторонами та становить 270 000,00 грн.

Все рухоме майно окрім, 91. Незавершене будівництво «Газопостачання» шт. 1, було відповідно до протоколу № 04/107-10-А-4 про проведення аукціону від 16.07.2010 продано третій особі за ціною 180 500,00 грн.

Відповідно залишилось непроданим лише майно зазначене в додатковій угоді, а саме: 91. Незавершене будівництво «Газопостачання» шт. 1.

Відповідно, вартість останнього становить: 270 000,00 грн. - 180 500,00 грн. = 89 500,00 грн.

Загальний розмір невиконаної боржником забезпеченої обтяженням вимоги, та відповідно розмір зобов'язання боржника перед обтяжувачем становить 904 614,00 грн., що підтверджується актом звірки від 01.11.2013.

Відповідно до п. 5.3. договору застави № 01/15-1 від 15.01.2009 реалізація (продаж) заставленого майна здійснюється заставодержателем шляхом звернення стягнення на заставлене майно або шляхом продажу в установленому законом порядку фізичним або юридичним особам.

Спосіб реалізації предмету застави визначається заставодержателем.

Відповідно на відносини по заставі майна розповсюджується дія Закону України № 1255-ІV «Про забезпечення вимог кредиторів та реєстрацію обтяжень» (далі - Закон № 1255-ІV).

Відповідно до ч. 3ст. 24 Закону № 1255-ІV «Обтяжувач, який ініціює звернення стягнення на предмет забезпечувального обтяження, зобов'язаний до початку процедури звернення стягнення зареєструвати в Державному реєстрі відомості про звернення стягнення на предмет обтяження».

Третя особа 22.01.2014 зареєструвала звернення стягнення, доказом чого є витяг про реєстрацію в державному реєстрі обтяжень рухомого майна, копія зазначеного витягу знаходиться в матеріалах справи.

Відповідно ст. ст. 26, 27 Закону № 1255-ІV третя особа направила відповідачу повідомлення від 22.01.2014 з інформацією, передбаченою вищезазначеними статтями та вимогою - на протязі 30 днів з моменту реєстрації в Державному реєстрі відомостей про звернення стягнення на предмет забезпечувального обтяження, тобто до 22.02.2014, виконати порушене зобов'язання (перерахувати третій особі 904 614,50 грн.) чи передати предмет забезпечувального обтяження у володіння обтяжувачу.

У вищезазначеному повідомленні третя особа відповідно до ст. 27, 30 Закону № 1255-ІV попередило відповідача про свій намір задовольнити свою вимогу за забезпеченим обтяженням зобов'язанням шляхом продажу предмета забезпечувального обтяження на користь ТОВ «ЛеСтар». Відповіді на вищезазначений лист № 11 від відповідача третій особі до сьогоднішнього часу не надійшло.

Надаючи правову кваліфікацію викладеним вище обставинам, суд дійшов висновку про задоволення позову, виходячи з наступного.

Відповідно до ст. 30 Закону № 1255-ІV обтяжувач має право задовольнити свою вимогу за забезпеченим обтяженням зобов'язанням шляхом продажу предмета забезпечувального обтяження третій особі. При цьому обтяжувач зобов'язаний у порядку, встановленому статтею 27 цього Закону, повідомити боржника та інших обтяжувачів відповідного рухомого майна про свій намір реалізувати таке право із зазначенням обраного ним способу, місця та часу проведення процедури продажу. Обтяжувач вправі продати предмет обтяження будь якій особі-покупцю або на публічних торгах. Договір купівлі-продажу предмета забезпечувального обтяження укладається обтяжувачем від імені боржника і є правовою підставою для набуття покупцем цього предмета права власності на відповідне рухоме майно. Покупець предмета забезпечувального обтяження набуває право власності на відповідне рухоме майно без будь-яких забезпечувальних та публічних обтяжень, а також інших договірних обтяжень з нижчим пріоритетом.

03.03.2014 позивач придбав за договором купівлі-продажу «майнові права на незавершене будівництво «Газопостачання», тобто позивач набув у власність конструктивні елементи, матеріали та обладання системи Газопостачання.

Крім цього, вказана система Газопостачання, як зазначив відповідач у своєму листі, до цього часу перебуває в останнього на обліку разом з проектною документацією на неї, що підтверджує факт оспорювання ПАТ «Краснопільським ХПП» права власності ТОВ «Лестар» на зазначену систему Газопостачання.

З наданої відповідачем інформації було встановлено, що у листопаді 2006 року було закінчено будівництво об'єкту системи Газопостачання, про що складено відповідний акт, але в експлуатацію зазначений об'єкт системи Газопостачання введено не було, тому такий об'єкт і перебуває на обліку у відповідача як об'єкт незавершеного будівництва.

З копій Робочих проектів по газопостачанню ПАТ «Краснопільське ХПП» можливо встановити, які саме конструктивні елементи та обладнання входять до системи Газопостачання, що не введена в експлуатацію.

Як вбачається з письмових пояснень відповідача, він володіє всією технічною документацією на об'єкт незавершеного будівництва системи «Газопостачання» і на даний час об'єкт незавершеного будівництва системи «Газопостачання» знаходиться у володінні ПАТ «Краснопільське ХПП», оскільки розташований на території підприємства у с. Самотоївка, Краснопільського району, Сумської області, де забезпечується цілодобова охорона та підтримання майна у належному стані.

Частиною 3 ст. 331 Цивільного кодексу України передбачено, що завершення будівництва (створення майна) особа вважається власником матеріалів, обладнання тощо, які були використані в процесі цьог обудівництва (створення майна).

Частиною 2 ст. 190 Цивільного кодексу України визначено, що майнові права є неспоживною річчю. Майнові права визнаються речовими правами.

З системного аналізу положень норм ч. 3 ст. 331 та ч. 2 ст. 190 Цивільного кодексу України можна зробити висновок, що право особи на матеріали та обладнання у процесі будівництва є окремим майновим (речовим правом), специфіка виокремлення якого обумовлюється виключно можливістю трансформації такого майнового права в право власності після закінчення будівництва та введення об'єкта в експлуатацію.

Згідно ст. ст. 134, 144 ГК України суб'єкт господарювання, який здійснює господарську діяльність на основі права власності, на свій розсуд, одноосібно або спільно з іншими суб'єктами володіє, користується і розпоряджається належним йому (їм) майном. Майнові права та майнові обов'язки суб'єкта господарювання можуть виникати: з угод, передбачених законом, а також; з угод, не передбачених законом, але таких, що йому не суперечать; внаслідок створення та придбання майна з підстав, не заборонених законом; з інших обставин, з якими закон пов'язує виникнення майнових прав та обов'язків суб'єктів господарювання.

Відповідно до пункту 1 частини 2 статті 11 Цивільного кодексу України підставами виникнення цивільних прав та обов'язків, зокрема, є договори та інші правочини.

Згідно ч. 5 ст. 11 Цивільного кодексу України, у випадках, встановлених актами цивільного законодавства, цивільні права та обов'язки можуть виникати з рішення суду.

Згідно із частиною 1 статті 328 право власності набувається на підставах, що не заборонені законом, зокрема із правочинів. Відповідно до частини 2 вказаної статті право власності вважається набутим правомірно, якщо інше прямо не випливає із закону або незаконність набуття права власності не встановлена судом.

У відповідності до статті 11 Цивільного кодексу України, цивільні права та обов'язки виникають із дій осіб, що передбачені актами цивільного законодавства, а також із дій осіб, що не передбачені цими актами, але за аналогією породжують цивільні права та обов'язки.

Підставами виникнення цивільних прав та обов'язків, зокрема, є договори та інші правочини.

Статтею 41 Конституції України встановлено, що кожен має право володіти, користуватись і розпоряджатись своєю власністю.

У відповідності до статті 321 Цивільного кодексу України, право власності є непорушним. Ніхто не може бути протиправно позбавлений цього права чи обмежений у його здійсненні.

У відповідності до ст. 16 Цивільного кодексу України кожна особа має право звернутись до суду за захистом свого особистого немайнового або майнового права та інтересу. Способом захисту цивільних прав та інтересів може бути, зокрема, визнання права. Відповідний спосіб захисту прав та законних інтересів суб'єктів господарювання також міститься у статті 20 Господарського кодексу України.

Умовами задоволення позову про визнання права власності на майно є наявність у позивача доказів підтвердження в судовому порядку факту приналежності йому спірного майна на праві власності. Такими доказами можуть бути правопідтверджувальні документи, а також будь-які інші докази, що підтверджують приналежність позивачу спірного майна.

Враховуючи вищезазначені положення чинного законодавства, оцінивши надані позивачем документи та докази по справі, суд дійшов висновку про задоволення позову.

За клопотанням відповідача на підставі ст.ст. 44-49 Господарського процесуального кодексу України судові витрати відносяться на нього.

Керуючись ст. ст. 11, 16, 190, 328, 331 Цивільного кодексу України, ст.ст. 20, 134, 144 Господарського кодексу України, ст. ст. 33, 34, 44, 49, 82-85 Господарського процесуального кодексу України, суд

ВИРІШИВ:

1. Позов задовольнити.

2. Визнати за Товариством з обмеженою відповідальністю «Лестар» (40009, м. Суми, вул. Білопільське шосе, б. 24, Код ЄДРПОУ 35539968) право власності на конструктивні елементи, матеріали та обладнання незавершеного будівництва системи «Газопостачання», що знаходиться за адресою: Сумська область, Краснопільський район, село Самотоївка, вулиця Корчаківка, а саме:

- Горілку газову вихрову середнього тиску (ГГВ-МГП-350);

- Вентилятор радіальний № 2.5 (ВР-287-46.1-2.5.4);

- Заслінку повітряну іскробезпечну (ПРЗ-350);

- Дефлектор Д 315.00.000 (серії 5.904-51);

- Клапан електромагнітний Д№50 (СМ07С0000) у кількості 2 (дві) штуки;

- Клапан електромагнітний Д№15 (С002С0000);

- Клапан електромагнітний Д№20 (R003 0000 008);

- Кран шаровий фланцевийДу 50 (11с41п);

- Задвижку фланцеву з не висувним шпинделем Ду50; РУ 1.0 МПа (30447бк4);

- Кран шаровий муфтовий Ду15; РУ 1.0 МПа (11Б24П1) у кількості 2 (дві) штуки;

- Кран шаровий муфтовийДу 20; РУ 1.0 МПа (11Б24П1);

- Кран триходовий муфтовий з фланцем для контрольного манометра Ду15 (11Б18бк) у кількості 3 (три) штуки;

- Гнучку вставку Н.00-03 до вентилятора № 2.5 (5.904-38);

- Перехід Дн128хДн57, довжиною 0,1 м.;

- Перехід Дн76хДн57, довжиною 0,07 м.;

- Трубу металеву електрозварну прямошовну O 22х2, довжиною 4,0 м.;

- Трубу металеву електрозварну прямошовну O 26х2, довжиною 9,0 м.;

- Трубу металеву електрозварну прямошовну O 76х3, довжиною 2,0 м.;

- Трубу металеву електрозварну прямошовну O 57х3, довжиною 2,0 м.;

- Футляр на газопроводі O 45х3, довжиною 0,46 м. (ТР - 072);

- Футляр на газопроводі O 108х3, довжиною 0,46 м. (ТР - 072);

- Повітропровід з тонколистового оцинкованого металу O 160, довжиною 5,0м.;

- Повітропровід з тонколистового оцинкованого металу O 350, довжиною 4,0 м.;

- Відвід з тонколистового оцинкованого металу O 160; Rcp 0,16 м.;

- Відвід з тонколистового оцинкованого металу O 350; Rcp 0,355м.;

- Перехід з тонколистового оцинкованого металу O 315х160, довжиною 0,2 м.;

- Перехід з тонколистового оцинкованого металу O 350х280, довжиною 0,2 м.;

- Перехід з тонколистового оцинкованого металу O 350х(175х175), довжиною 0,3 м.;

- Кріплення УКГ 2.00-01 газопроводу O 57х3 до цегляної стіни (5.905-8) у кількості 2 (дві) штуки;

- Відвід O 57х3 під кутом 90о ;

- Відвід O 57х3 під кутом 45оу кількості 2 (дві) штуки;

- Жалюзійну решіткуFж.с. 0,052 м.2 (СТД5288А);

- Смугу 40х4 для кріплення повітропроводу O 160, довжиною 2,0м.;

- Сталь круглу O 16 для кріплення повітропроводу O 160, довжиною 0,8 м.;

- Бетон класу В15 під фундамент вентилятора, об'ємом 0,14 м 3 ;

- Сітку металеву № 10, площею 0,1 м 2 ;

- Вогнегасник порошковий ВП-9Б у кількості 2 (дві) штуки;

- Газоаналізатор КГА-1-1;

- Горілку газову вихрову середнього тиску ГГВ-МГП-350 (5.905-14);

- Вентилятор радіальний №.2.5 (ВР-287-46.1-2.5.4);

- Заслінку повітряну іскробезпечну O 350 (ПРЗ-350);

- Дефлектор д 315.00.000 O 315 (5.904-51);

- Клапан електромагнітний Д№65 (СХ08С0000) у кількості 2 (дві) штуки;

- Клапан електромагнітний Д№15 (С002С0000);

- Клапан електромагнітний Д№20 (R003 0000 008);

- Кран шаровий фланцевийДу 65 (11с41п);

- Задвижку фланцеву з не висувним шпинделем Ду80; РУ 1.0 МПа (30447бк4);

- Кран шаровий муфтовий Ду15; РУ 1.0 МПа (11Б24П1) у кількості 2 (дві) штуки;

- Кран шаровий муфтовийДу 20; РУ 1.0 МПа (11Б24П1);

- Кран триходовий муфтовий з фланцем для контрольного манометра Ду15 (11Б18бк) у кількості 3 (три) штуки;

- Гнучку вставку Н.00-03 до вентилятора № 2.5 (5.904-38);

- Перехід Дн128хДн57, довжиною 0,1 м.;

- Перехід Дн89хДн57, довжиною 0,07 м.;

- Трубу металеву електрозварну прямошовну O 22х2, довжиною 5,0 м.;

- Трубу металеву електрозварну прямошовну O 26х2, довжиною 10,0 м.;

- Трубу металеву електрозварну прямошовнуO 89х3, довжиною 4,0 м.;

- Футляр на газопроводі O 45х3, довжиною 0,46 м. (ТР - 072);

- Футляр на газопроводі O 133х4, довжиною 0,46 м. (ТР - 072);

- Повітропровід з тонколистового оцинкованого металу O 200, довжиною 5,0м.;

- Повітропровід з тонколистового оцинкованого металу O 350, довжиною 3,5 м.;

- Відвід з тонколистового оцинкованого металу O 200; Rcp 0,2м.;

- Відвід з тонколистового оцинкованого металу O 350; Rcp 0,355м.;

- Перехід з тонколистового оцинкованого металу O 315х200, довжиною 0,2 м.;

- Перехід з тонколистового оцинкованого металу O 350х280, довжиною 0,2 м.;

- Перехід з тонколистового оцинкованого металу O 350х(175х175), довжиною 0,3 м.;

- Кріплення УКГ 2.00-0 газопроводу O 76х3 до цегляної стіни (5.905-8) у кількості 2 (дві) штуки;

- Відвід O 89х3 під кутом 90о ;

- Відвід O 76х3 під кутом 90о ;

- Відвід O 76х3 під кутом 45о у кількості 2 (дві) штуки;

- Жалюзійну решіткуFж.с. 0,052 м.2 (СТД5288А);

- Смугу 40х4 для кріплення повітропроводу O 200, довжиною 2,0м.;

- Сталь круглу O 16 для кріплення повітропроводу O 200, довжиною 1,0 м.;

- Бетон класу В15 під фундамент вентилятора, об'ємом 0,14 м 3 ;

- Сітку металеву № 10, площею 0,1 м 2 ;

- Вогнегасник порошковий ВП-9Б у кількості 2 (дві) штуки;

- Газоаналізатор КГА-1-1;

- Трубу металеву електрозварну прямошовну O 32х2, довжиною 26,0 м.;

- Трубу металеву електрозварну прямошовнуO 26х2, довжиною 27,0 м.;

- Трубу металеву електрозварну прямошовну O 22х2, довжиною 24,0 м.;

- Кран шаровий муфтовийДу 25 (11Б24П);

- Кран шаровий муфтовийДу 20 (11Б24П);

- Кран шаровий муфтовийДу 15 (11Б24П) у кількості 6 (шість) штук;

- Лічильник газу Г(G) - 6;

- Конвектор газовийGF-25F(ТР-050) у кількості 6 (шість) штук;

- Вогнегасник порошковий ВП - 5 у кількості 4 (чотири) штуки;

- Кріплення газопроводу до стіни УКГ 1.00-01 (5.908-8) у кількості 6 (шість) штук;

- Кріплення газопроводу до стіни УКГ 1.00-02 (5.908-8) у кількості 3 (три) штуки;

- Кріплення газопроводу до стіни УКГ 6.00 (5.908-8) у кількості 3 (три) штуки;

- Пристрій футляру O 57х3 (ТР-072) у кількості 2 (дві) штуки;

- Пристрій футляру O 45х3 (ТР-072) у кількості 6 (шість) штук;

- Манометр з радіальним штуцером без фланця МП4-У (на вводі топки) у кількості 2 (дві) штуки;

- Манометр з радіальним штуцером без фланця МП4-У (перед горілкою топки) у кількості 2 (дві) штуки;

- Датчик - реле натиску ДН-40 (ТУ25-02.160217-83) у кількості 2 (дві) штуки;

- Датчик - реле натиску ДН-40 (ТУ25-02.160217-83) у кількості 2 (дві) штуки;

- Датчик - реле натиску ДН-2,5 (ТУ25-02.160217-83) у кількості 2 (дві) штуки;

- Датчик - реле натиску і тяги ДНТ-1 (ТУ25-02.160217-83) у кількості 2 (дві) штуки;

- Натискомір мембраннийНМП-52-М2-4кПа-УЗ (ТУ25-7305.014-90) у кількості 2 (дві) штуки;

- Тягонатискомір мембранний ТНМП-52-М2-0,125кПа-УЗ (ТУ25-7305,014-90) у кількості 2 (дві) штуки;

- Фотодатчик ФД4 у кількості 2 (дві) штуки;

- Електрозапальник ЕЗ-Н у кількості 2 (дві) штуки;

- Трансформатор ОСЗЗ-730 у кількості 2 (дві) штуки;

- Клапан газовий у кількості 2 (дві) штуки;

- Блок контролю полум'я двохканальний з пристроєм автоматичного розпалювання БКП-2Р у кількості 2 (дві) штуки;

- Блок захисту котла БЗК у кількості 2 (дві) штуки;

- Манометр з радіальним штуцером без фланця МП4-У (на вводі до ШРП);

- Термоперетворювач опору платинового ТСП 1187;

- Мікроелектронний датчик абсолютного тиску МЦДА-ДА-13П-ЕХ-УХЛ*3.1-0,5/1,0МПа-01-М20-П;

- Блокіскрозахисту БІЗ;

- Лічильник газу G400-ЛГ-К-100-02-0,63-У2.1-Ех;

- Обчислювач об'ємної витрати та об'єму газу ОЕ-22ЛА;

- Блок безперебійного живлення одноканальний БР-1К;

- Дзвінок гучного бою МЗ - 1 у кількості 2 (дві) штуки;

- Вимикач автоматичний АП50Б-2МТУЗ;

- Перемикач «Тумблер», 5А, ТВ1-2;

- Вентилятор Ду15мм, Ру 2,5МПа (15К418п) у кількості 2 (дві) штуки;

- Кран триходовий Ду15мм, Ру 2,5МПА (11Б18бк) у кількості 2 (дві) штуки;

- Кабель силовий ВРГ2х1,0 довжиною 38,0 м.;

- Кабель силовий АВВГ2х25, довжиною 27,0 м.;

- Кабель контрольний КРВГЕ4х1,0, довжиною 48,0 м.;

- Кабель контрольний КРВГЕ5х1,0, довжиною 18,0 м.;

- Кабель контрольний КРВГ7х1,0, довжиною 22,0 м.;

- Кабель контрольний КВБбШВ4х1,0, довжиною 22,0 м.;

- Кабель контрольний КВБбШВ5х1,0, довжиною 14,0 м.;

- Дріт ПВ1х4,0 довжиною 50,0 м.;

- Дріт ПВ1х1,0 довжиною 18,0 м.;

- Дріт ПВЗС-25 довжиною 20,0 м.;

- Трубу металеву безшовну ТР. 14х2,0, довжиною 81,0 м.;

- Трубу сталеву електрозварнуТр. 25х2,5, довжиною 118,0 м.;

- Труби сталеву електрозварнуТр. 32х2,5, довжиною 25,0 м.;

- Куток металевий 50х50х3 у кількості 20,0 кг.;

- Швелер металевий у кількості 86,0 кг.;

- Куток металевий 50х50х3 у кількості 10,0 кг.;

- Смугу металеву 4х16 у кількості 10,0 кг.;

- Скобу однолапкову СО-22 у кількості (тридцять) штук;

- ПрофільZn1Г 45х25 у кількості 2/4 м/кг.;

- Коробку з'єднувальну КС-10 у кількості 2 (дві) штуки;

- Шафу «Conceptline» 1000х600х420 із заскленими дверцями;

- Щит шафний ЩШ-ЗД-1-2200х600х600 УХЛ4 ОСТ36.13-90 (5505-АГСВ-001) у кількості 2 (дві) штуки;

- Реле проміжне з розеткою типу 3 (РП21-004 УХЛ4А) у кількості 2 (дві) штуки;

- Вимикач автоматичний двохполюсний АП50Б-2МТ УЗ;

- Вимикачавтоматичний однополюсний АК63-1М Ін0,6А у кількості 3 (три) штуки;

- Вимикач автоматичний однополюсний АК63-1М Ін2,5А.

3. Зобов'язати Публічне акціонерне товариство «Краснопільське ХПП» (42400, Сумська область, смт. Краснопілля, вул. Вокзальна, 60, код 00955973) передати Товариству з обмеженою відповідальністю «Лестар» (40009, м. Суми, вул. Білопільське шосе, б. 24, Код ЄДРПОУ 35539968) вищезазначене майно , а також технічну документацію на нього.

Повне рішення складено 20.11.2015.

СУДДЯ Ю. А. ДЖЕПА

СудГосподарський суд Сумської області
Дата ухвалення рішення17.11.2015
Оприлюднено26.11.2015
Номер документу53660355
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —920/1455/15

Рішення від 17.11.2015

Господарське

Господарський суд Сумської області

Джепа Юлія Артурівна

Ухвала від 27.10.2015

Господарське

Господарський суд Сумської області

Джепа Юлія Артурівна

Ухвала від 08.09.2015

Господарське

Господарський суд Сумської області

Джепа Юлія Артурівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні