Рішення
від 16.03.2015 по справі 715/400/15-ц
ГЛИБОЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 715/400/15-ц

Провадження № 2/715/233/15

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частини)

16 березня 2015 року Глибоцький районний суд Чернівецької області

в складі: головуючого судді Цуркана В.В.

при секретарі судового засідання Майщук С.В.

за участю позивача ОСОБА_1

представника позивача ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі Глибоцького районного суду Чернівецької області цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Територіальної громади села Станівці в особі Станівецької сільської ради Глибоцького району Чернівецької області про визнання недійсним свідоцтва про право власності на нерухоме майно, визнання права власності на нерухоме майно, суд -

В И Р І Ш И В:

У задоволенні позовних вимог ОСОБА_1 до Територіальної громади села Станівці в особі Станівецької сільської ради Глибоцького району Чернівецької області про визнання недійсним свідоцтва про право власності на нерухоме майно, визнання права власності на нерухоме майно - відмовити.

Рішення набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Апеляційна скарга на рішення суду може бути подана до Апеляційного суду Чернівецької області через Глибоцький районний суд Чернівецької області протягом 10 днів з дня його проголошення, а в разі проголошення вступної та резолютивної частини рішення - з дня отримання копії цього рішення. Особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення судового рішення, можуть подати апеляційну скаргу протягом десяти днів з дня отримання копії цього рішення.

СУДДЯ:

СудГлибоцький районний суд Чернівецької області
Дата ухвалення рішення16.03.2015
Оприлюднено27.11.2015
Номер документу53678684
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —715/400/15-ц

Рішення від 16.03.2015

Цивільне

Глибоцький районний суд Чернівецької області

Цуркан В. В.

Рішення від 16.03.2015

Цивільне

Глибоцький районний суд Чернівецької області

Цуркан В. В.

Ухвала від 18.02.2015

Цивільне

Глибоцький районний суд Чернівецької області

Цуркан В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні