Ухвала
від 18.11.2015 по справі 803/3635/15
ВОЛИНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про залучення до участі у справі третьої особи

18 листопада 2015 року Справа № 803/3635/15

Волинський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого - судді Ксензюка А.Я.,

при секретарі судового засідання Брудовській Н.В.,

за участю представника позивача Чорної Б.М.,

представника відповідача Васковця С.І.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Луцьку адміністративну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Негабарит» до відділу державної виконавчої служби Ковельського міськрайонного управління юстиції про визнання нечинною та скасування постанови,

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Негабарит» звернулося в суд із позовом до відділу державної виконавчої служби Ковельського міськрайонного управління юстиції про визнання нечинною та скасування постанови про накладення штрафу від 17 вересня 2015 року.

Позовні вимоги обґрунтовані тим, що відповідачем неправомірно прийнято постанову про накладення штрафу від 17 вересня 2015 року ВП №48235791, оскільки рішення Господарського суду Волинської області від 2 червня 2015 року у справі № 903/402/15 виконано позивачем добровільно у повному обсязі, про що відповідача було повідомлено належним чином.

З метою встановлення чи виконано позивачем добровільно рішення господарського суду Волинської області та у зв'язку із з'ясуванням додаткових доказів в судовому засіданні судом поставлено на вирішення питання про залучення до участі у справі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Ковельське управління водопровідно-каналізаційного господарства «Ковельводоканал».

Відповідно до частини другої статті 53 Кодексу адміністративного судочинства України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача у будь-який час до закінчення судового розгляду, якщо рішення у справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси або обов'язки. Якщо адміністративний суд при прийнятті позовної заяви, підготовці справи до судового розгляду або під час судового розгляду справи встановить, що судове рішення може вплинути на права і обов'язки осіб, які не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі в справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору.

Оскільки рішення у даній справі може вплинути на права та обов'язки Ковельського управління водопровідно-каналізаційного господарства «Ковельводоканал», суд вважає за можливе залучити до участі у справі третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача - Ковельське управління водопровідно-каналізаційного господарства «Ковельводоканал».

Керуючись статтею 53 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

Залучити до участі у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Негабарит» до відділу державної виконавчої служби Ковельського міськрайонного управління юстиції про визнання нечинною та скасування постанови третю особу на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору - Ковельське управління водопровідно-каналізаційного господарства «Ковельводоканал».

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення і не може бути оскаржена.

Суддя А.Я. Ксензюк

СудВолинський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення18.11.2015
Оприлюднено26.11.2015
Номер документу53694238
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —803/3635/15

Постанова від 23.11.2015

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Ксензюк Андрій Ярославович

Ухвала від 18.11.2015

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Ксензюк Андрій Ярославович

Ухвала від 10.11.2015

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Ксензюк Андрій Ярославович

Ухвала від 10.11.2015

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Ксензюк Андрій Ярославович

Ухвала від 23.10.2015

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Ксензюк Андрій Ярославович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні