Ухвала
від 16.11.2015 по справі 758/11955/15-к
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Подільський районний суд міста Києва

Справа № 758/11955/15-к

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

16 листопада 2015 року Подільський районний суд міста Києва

в складі: головуючого судді ОСОБА_1

при секретарі ОСОБА_2 ,

за участю прокурора ОСОБА_3 ,

захисника ОСОБА_4 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Києві клопотання першого заступника прокурора прокуратури Подільського району м. Києва ОСОБА_5 відносно ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця с. Кухче, Зарічненського району, Рівненської області, громадянина України, проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 , якому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.212 ч. 1 КК України, про звільнення від кримінальної відповідальності у зв`язку із закінченням строків давності,-

В С Т А Н О В И В :

Досудовим розслідуванням встановлено, що ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , діючи на території м. Києва, у період 2012 року, будучи директором ТОВ «ДОЛИНА МРІЙ» (код 36048361), яке зареєстроване головним територіальним управлінням юстиції у Подільському районі міста Києва від 27.08.2008 за №10711020000025002, призначений на посаду наказом №3/1302/12 від 01.02.2012 та виконуючи обов`язки визначені статутом підприємства, тобто виконуючи організаційно-розпорядчі та адміністративно-господарські обов`язки керівника підприємства, і таким чином, являючись службовою особою суб`єкта підприємницької діяльності, умисно ухилився від сплати податків у значних розмірах.

Службові завдання та обов`язки директора ТОВ «ДОЛИНА МРІЙ» ОСОБА_6 визначено статутом ТОВ «ДОЛИНА МРІЙ», затвердженого протоколом Загальних Зборів Учасників №3 від 16.01.2012.

Відповідно до п.10.6.4 вказаного статуту ОСОБА_6 :

- без довіреності здійснює дії від імені Товариства;

- укладає договори (контракти) та чинить юридичні дії від імені товариства, видає довіреності;

- видає Правила внутрішнього трудового розпорядку;

- організовує виконання рішень Загальних зборів Учасників Товариства;

- розробляє та затверджує оперативні плани діяльності Товариства;

- обґрунтовує порядок розподілу прибутку та засобів прикриття збитків;

- розробляє пропозиції про внесення змін в Статут та інших внутрішніх документів;

- затверджує акти, які визначають відносини між підрозділами та філіями Товариства;

- приймає та звільняє працівників, застосовує до них заходи заохочення та стягнення;

- відкриває та використовує рахунки в установах банків та інших фінансово-кредитних установах;

- забезпечує виконання рішень Загальних Зборів Учасників Товариства;

- розпоряджається майном, що визначається Загальними Зборами Учасників Товариства;

- здійснює інші дії, передбачені Статутом та чинним законодавством України, спрямовані на досягнення мети Товариства в межах його компетенції;

- вирішує інші питання в межах прав, що надані йому Загальними Зборами Учасників.

Крім того, на ОСОБА_6 як службову особу директора ТОВ «ДОЛИНА МРІЙ», відповідно до законодавства України, покладено виконання наступних обов`язків:

- ст. 67 Конституції України - обов`язок сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом;

- п. 3 ст. 8 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» № 996-XIV від 16.07.1999 обов`язок створити необхідні умови для правильного ведення бухгалтерського обліку, забезпечити неухильне виконання всіма підрозділами, службами та працівниками, причетними до бухгалтерського обліку, правомірних вимог бухгалтера щодо дотримання порядку оформлення та подання до обліку первинних документів, а також відповідальність за організацію бухгалтерського обліку та забезпечення фіксування фактів здійснення всіх господарських операцій у первинних у первинних документах.

- п.1. ст.9 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» № 996-XIV від 16.07.1999 підставою для бухгалтерського обліку господарських операцій є первинні документи, які фіксують факти здійснення господарських операцій. Первинні документи повинні бути складені під час здійснення господарської операції, а якщо це неможливо - безпосередньо після її закінчення. Для контролю та впорядкування оброблення даних на підставі первинних документів можуть складатися зведені облікові документи.

- п.2. ст.9 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» № 996-XIV від 16.07.1999 - первинні та зведені облікові документи можуть бути складені на паперових або машинних носіях і повинні мати такі обов`язкові реквізити: назву документа (форми); дату і місце складання; назву підприємства, від імені якого складено документ; зміст та обсяг господарської операції, одиницю виміру господарської операції; посади осіб, відповідальних за здійснення господарської операції і правильність її оформлення; особистий підпис або інші дані, що дають змогу ідентифікувати особу, яка брала участь у здійсненні господарської операції.

- п.44.1. ст.44 Податкового Кодексу № 2755-VI від 02.12.2010 - для цілей оподаткування платники податків зобов`язані вести облік доходів, витрат та інших показників, пов`язаних з визначенням об`єктів оподаткування та/або податкових зобов`язань, на підставі первинних документів, регістрів бухгалтерського обліку, фінансової звітності, інших документів, пов`язаних з обчисленням і сплатою податків і зборів, ведення яких передбачено законодавством

- п.п. 139.1.9. п. 139.1. ст.139 Податкового Кодексу № 2755-VI від 02.12.2010 - витрати, не підтверджені відповідними розрахунковими, платіжними та іншими первинними документами, обов`язковість ведення і зберігання яких передбачена правилами ведення бухгалтерського обліку та нарахування податку.

- п.185.1. ст.185 Податкового Кодексу № 2755-VI від 02.12.2010 - об`єктом оподаткування є операції платників податку з постачання товарів, місце постачання яких розташоване на митній території України, відповідно до статті 186 цього Кодексу, у тому числі операції з передачі права власності на об`єкти застави позичальнику (кредитору), на товари, що передаються на умовах товарного кредиту, а також з передачі об`єкта фінансового лізингу в користування лізингоотримувачу/орендарю.

- п.198.6. ст.198 Податкового Кодексу № 2755-VI від 02.12.2010 - не відносяться до податкового кредиту суми податку, сплаченого (нарахованого) у зв`язку з придбанням товарів/послуг, не підтверджені податковими накладними (або підтверджені податковими накладними, оформленими з порушенням вимог статті 201 цього Кодексу) чи не підтверджені митними деклараціями, іншими документами, передбаченими пунктом 201.11 статті 201 цього Кодексу.

Таким чином, у 2012 році ОСОБА_6 виконував організаційно-розпорядчі та адміністративно-господарські обов`язки суб`єкта господарської діяльності ТОВ «ДОЛИНА МРІЙ», тобто являвся службовою особою та безпосередньо мав вплив та відповідав за ведення бухгалтерського обліку, формування податкової звітності товариства та його фінансово-господарську діяльність у цілому.

Так, ОСОБА_6 , будучи службовою особою - директором ТОВ «ДОЛИНА МРІЙ», у період з 03.05.2012 по 31.08.2012, ігноруючи свої службові обов`язки, незаконно занизив податок на прибуток підприємства та безпідставно сформував податковий кредит з податку на додану вартість ТОВ «ДОЛИНА МРІЙ» за рахунок безтоварних взаємовідносин, які оформлено лише документально з ТОВ «ОНИМПЕКС» (код 38119512), що призвело до фактичного ненадходження до державного бюджету України коштів у вигляді несплати податку на прибуток у сумі 462 812 грн. та податку на додану вартість у сумі 438 804 грн., тобто на загальну суму 901 616 грн., що більш ніж в тисячу разів перевищує установлений законодавством неоподатковуваний мінімум доходів громадян і є значним розміром.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у період 2012 року директор ТОВ «ДОЛИНА МРІЙ» ОСОБА_6 отримав від невстановлених осіб на склад товариства за адресою: м. Київ, вул. Куренівська, 18, товарно-матеріальні цінності невстановленого походження. У подальшому, директор ТОВ «ДОЛИНА МРІЙ» ОСОБА_6 здійснив реалізацію вказаних товарно-матеріальних цінностей, чим сформував прибуток та податкове забов`язання товариства перед державним бюджетом України. Однак, розуміючи вищезазначене та не погоджуючись з нормами податкового законодавства України, директор ТОВ «ДОЛИНА МРІЙ» ОСОБА_6 маючи на меті ухилитись від сплати податків в значних розмірах, розробив протиправну схему, яка полягала у виконанні декількох етапів.

На першому етапі директор ТОВ «ДОЛИНА МРІЙ» ОСОБА_6 , знаючи про настання суспільно небезпечних наслідків та бажаючи їх настання, звернувся до невстановлених осіб, які займались фіктивним підприємництвом, для підписання договорів з іншою юридичною особою про начебто поставки товарів та надання послуг в адресу ТОВ «ДОЛИНА МРІЙ» у період 2012 року.

Підписання вказаних договорів надавало можливість директору ТОВ «ДОЛИНА МРІЙ» ОСОБА_6 документально пояснити походження товарно-матеріальних цінностей, а також здійснити перший крок для ухилення від сплати податків в значних розмірах.

Усвідомлюючи це, 03 травня 2012 року директор ТОВ «ДОЛИНА МРІЙ» ОСОБА_6 підписав надані йому невстановленими особами договори з ТОВ «ОНИМПЕКС» про поставки товарів та надання послуг, а саме: договір № 000001 про надання послуг та договір № 000001 про поставку товарів.

У той час, директор ТОВ «ДОЛИНА МРІЙ» ОСОБА_6 , сподіваючись на свою безкарність, не взяв до уваги, що директор ТОВ «ОНИМПЕКС» ОСОБА_7 не має жодного відношення до фінансово-господарської діяльності товариства.

Так, 15.07.2014 у справі №758/2626/14-к Подільським районним судом м. Києва встановлено, що директор ТОВ «ОНИМПЕКС» ОСОБА_7 вчинила фіктивне підприємництво та звільнено останню від кримінальної відповідальності у зв`язку з закінченням строків давності.

На другому етапі директор ТОВ «ДОЛИНА МРІЙ» ОСОБА_6 , діючи у власних інтересах всупереч інтересам держави та суспільства, підписав з невстановленими особами видаткові накладні між ТОВ «ДОЛИНА МРІЙ» та ТОВ «ОНИМПЕКС», а саме:

- видаткова накладна № ОІ-0000031 від 01.06.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000032 від 01.06.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000033 від 01.06.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000034 від 01.06.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000035 від 04.06.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000036 від 04.06.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000037 від 04.06.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000038 від 08.06.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000039 від 08.06.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000040 від 08.06.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000042 від 14.06.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000041 від 22.06.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000043 від 22.06.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000044 від 22.06.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000045 від 22.06.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000046 від 22.06.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000047 від 25.06.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000048 від 25.06.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000049 від 26.06.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000050 від 27.06.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000051 від 27.06.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000062 від 02.07.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000063 від 02.07.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000064 від 02.07.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000065 від 03.07.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000066 від 04.07.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000067 від 06.07.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000068 від 10.07.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000069 від 10.07.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000070 від 11.07.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000071 від 11.07.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000072 від 16.07.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000073 від 17.07.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000074 від 17.07.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000075 від 17.07.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000076 від 19.07.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000077 від 19.07.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000078 від 20.07.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000079 від 20.07.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000080 від 20.07.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000081 від 26.07.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000082 від 26.07.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000083 від 27.07.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000084 від 27.07.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000085 від 30.07.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000086 від 30.07.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000087 від 31.07.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000088 від 01.08.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000089 від 06.08.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000090 від 08.08.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000091 від 09.08.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000092 від 10.08.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000093 від 13.08.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000094 від 15.08.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000095 від 15.08.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000096 від 15.08.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000097 від 17.08.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000098 від 20.08.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000099 від 20.08.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000100 від 20.08.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000101 від 20.08.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000102 від 20.08.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000103 від 22.08.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000104 від 23.08.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000105 від 27.08.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000106 від 29.08.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000107 від 29.08.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000108 від 30.08.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000109 від 30.08.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000110 від 30.08.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000111 від 30.08.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000112 від 30.08.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000113 від 30.08.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000114 від 30.08.2012;

- видаткова накладна № ОІ-0000115 від 31.08.2012.

Однак, директор ТОВ «ДОЛИНА МРІЙ» ОСОБА_6 не здійснив жодних перерахувань грошових коштів на рахунки ТОВ «ОНИМПЕКС» за начебто отримані товари та послуги, що свідчить лише про створення видимості взаємовідносин за допомогою фінансово-господарських документів.

Крім того, директор ТОВ «ДОЛИНА МРІЙ» ОСОБА_6 отримав від невстановлених осіб податкові накладні ТОВ «ОНИМПЕКС» № 1 від 01.06.2012, № 2 від 01.06.2012, № 3 від 01.06.2012, № 4 від 01.06.2012, № 5 від 04.06.2012, № 6 від 04.06.2012, № 7 від 04.06.2012, № 8 від 08.06.2012, № 10 від 08.06.2012, № 9 від 08.06.2012, № 11 від 14.06.2012, № 12 від 22.06.2012, № 13 від 22.06.2012, № 14 від 22.06.2012, № 15 від 22.06.2012, № 16 від 22.06.2012, № 17 від 25.06.2012, № 18 від 25.06.2012, № 19 від 26.06.2012, № 20 від 27.06.2012, № 1 від 02.07.2012, № 2 від 02.07.2012, № 3 від 02.07.2012, № 4 від 03.07.2012, № 5 від 04.07.2012, № 6 від 06.07.2012, № 7 від 10.07.2012, № 8 від 10.07.2012, № 9 від 11.07.2012, № 10 від 11.07.2012, № 11 від 16.07.2012, № 12 від 17.07.2012, № 13 від 17.07.2012, № 14 від 17.07.2012, № 15 від 19.07.2012, № 16 від 19.07.2012, № 17 від 20.07.2012, № 18 від 20.07.2012, № 19 від 20.07.2012, № 20 від 26.07.2012, № 21 від 26.07.2012, № 22 від 27.07.2012, № 23 від 27.07.2012, № 24 від 30.07.2012, № 25 від 30.07.2012, № 26 від 31.07.2012, № 21 від 27.06.2012, № 1 від 01.08.2012, № 2 від 06.08.2012, № 3 від 08.08.2012, № 4 від 09.08.2012, № 5 від 10.08.2012, № 6 від 13.08.2012, № 7 від 15.08.2012, № 8 від 15.08.2012, № 10 від 17.08.2012, № 11 від 20.08.2012, № 12 від 20.08.2012, № 13 від 20.08.2012, № 14 від 20.08.2012, № 15 від 20.08.2012, № 16 від 22.08.2012, № 17 від 23.08.2012, № 18 від 27.08.2012, № 19 від 29.08.2012, № 20 від 29.08.2012, № 21 від 30.08.2012, № 22 від 30.08.2012, № 23 від 30.08.2012, № 24 від 30.08.2012, № 25 від 30.08.2012, № 26 від 30.08.2012, № 27 від 30.08.2012, № 28 від 31.08.2012, № 29 від 31.08.2012, № 30 від 31.08.2012, № 31 від 31.08.2012, № 32 від 31.08.2012, № 33 від 31.08.2012, № 34 від 31.08.2012, № 35 від 31.08.2012, які надали йому можливість відобразити вказані взаємовідносини в податковій звітності товариства.

Однак, висновком експерта НДЕКЦ при ГУ МВС України від 29.11.2013 №871-ВКЕ встановлено, що директор ТОВ «ОНИМПЕКС» ОСОБА_7 не підписувала договори, видаткові накладні та податкові накладні товариства.

У зв`язку з цим вказані документи не можуть мати юридичної сили та нести правових наслідків.

На третьому етапі директор ТОВ «ДОЛИНА МРІЙ» ОСОБА_6 , маючи на меті ухилитись від сплати податків та розраховуючи на безкарність, відобразив взаємовідносини товариства з ТОВ «ОНИМПЕКС» у податкових деклараціях з податку підприємств за ІІ квартал (подана 23.07.2012) та ІІІ квартал 2012 року (подана 25.10.2012), а також у податкових деклараціях з податку на додану вартість за червень (подана 20.07.2012), липень (подана 20.08.2012) та серпень (подана 20.09.2012) 2012 року.

Вказані податкові декларації директор ТОВ «ДОЛИНА МРІЙ» ОСОБА_6 особисто подав за допомогою електронної пошти до ДПІ у Подільському районі ГУ Міндоходів у м. Києві (на даний час ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві), чим здійснив ухилення від сплати податків в значних розмірах.

21.08.2013 ДПІ у Подільському районі ГУ Міндоходів у м. Києві (на даний час ДПІ у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві) складено акт №782/26-56-22-01-03/36048361 «Про результати документальної позапланової виїзної перевірки ТОВ «ДОЛИНА МРІЙ» (код 36048361) з питань дотримання податкового законодавства по взаємовідносинам з ТОВ «ОНИМПЕКС» (код 38119512) за період з 01.06.2012 по 31.08.2012».

На підставі акту від 21.08.2013 №782/26-56-22-01-03/36048361 винесені податкові повідомлення-рішення від 10.09.2013 №00025722011 та №00025822011.

27.01.2014 у справі №826/16885/13-а Окружним адміністративним судом м. Києва відмовлено ТОВ «ДОЛИНА МРІЙ» у скасуванні податкових повідомлень-рішень від 10.09.2013 №00025722011 та №00025822011.

01.04.2014 у справі №826/16885/13-а Київським апеляційним адміністративним судом м. Києва відмовлено ТОВ «ДОЛИНА МРІЙ» у скасуванні податкових повідомлень-рішень від 10.09.2013 №00025722011, №00025822011 та залишено без змін постанову Окружного адміністративного суду м. Києва.

Отже, ОСОБА_6 , в результаті своїх злочинних дій, тобто документальному оформленні отримання від іншого товариства товарів та послуг, умисно ухилився від сплати податку на прибуток у сумі 462 812 грн. та податку на додану вартість у сумі 438 804 грн., тобто на загальну суму 901 616 грн., що більш ніж в тисячу разів перевищує установлений законодавством неоподатковуваний мінімум доходів громадян і є великим розміром.

Таким чином, ОСОБА_6 , будучи службовою особою підприємства, своїми умисними діями, які виразились в умисному ухиленні від сплати податків, що входять в систему оподаткування, введених у встановленому законом порядку, що призвели до фактичного ненадходження до бюджету коштів у значних розмірах, скоїв кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 212 КК України.

23.10.2015 ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , звернувся до прокуратури Подільського району м. Києва із заявою про звільнення від кримінальної відповідальності у зв`язку із закінченням строків давності.

26.10.2015 року перший заступник прокурор прокуратури Подільського району м. Києва ОСОБА_5 звернувся до суду із клопотанням про звільнення ОСОБА_6 від кримінальної відповідальності у зв`язку із закінченням строків давності у кримінальному провадженні.

Розглянувши клопотання прокурора, заслухавши думку прокурора, захисника та обвинуваченого, які підтримали клопотання, суд приходить до висновку, що клопотання підлягає задоволенню, а кримінальне провадження закриттю, виходячи з наступного:

Відповідно до ч. 1 ст. 49 КК України, особа звільняється від кримінальної відповідальності, якщо з дня вчинення нею злочину і до дня набрання вироком законної сили минуло два роки у разі вчинення злочину невеликої тяжкості, за який передбачене покарання менш суворе, ніж обмеження волі.

Відповідно до ст. 12 КК України - злочином невеликої тяжкості є злочин, за який передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк не більше двох років, або інше, більш м`яке покарання за винятком основного покарання у виді штрафу в розмірі понад три тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, при цьому санкція ч. 1 ст. 212 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян або позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Таким чином, з дня вчинення ОСОБА_6 кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 212 КК України, а саме з 25.10.2012, минув строк понад два роки.

За таких обставин провадження підлягає закриттю.

На підставі викладеного, керуючись ст. 49, ч.1 КК України, ст.ст. 285, 288 КПК України, суд,-

У Х В А Л И В :

Клопотання першого заступника прокурора прокуратури Подільського району м. Києва ОСОБА_5 про звільнення ОСОБА_6 від кримінальної відповідальності у зв`язку із закінченням строків давності задовольнити.

Звільнити ОСОБА_6 від кримінальної відповідальності у зв`язку із закінченням строків давності.

Кримінальне провадження №10711020000025002 відносно ОСОБА_6 , за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст.212 ч. 1 КК України закрити у зв`язку із закінченням строків давності притягнення до кримінальної відповідальності.

Ухвала може бути оскаржена в Апеляційний суд міста Києва через Подільський районний суд міста Києва протягом семи днів з моменту її проголошення.

СуддяОСОБА_1

Дата ухвалення рішення16.11.2015
Оприлюднено21.03.2023
Номер документу53747992
СудочинствоКримінальне
Сутьзвільнення від кримінальної відповідальності у зв`язку із закінченням строків давності

Судовий реєстр по справі —758/11955/15-к

Ухвала від 16.11.2015

Кримінальне

Подільський районний суд міста Києва

Зубець Ю. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні