Ухвала
від 12.10.2015 по справі 802/3709/15-а
ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття провадження у адміністративній справі

м. Вінниця

12 жовтня 2015 р. Справа № 802/3709/15-а

Суддя Вінницького окружного адміністративного суду Чернюк Алла Юріївна, розглянувши матеріали за позовом Вінницької обласної ради до Вінницького міського управління юстиції у Вінницькій області, Державного реєстратора Шуляк Анастасії Олегівни, третьої особи на стороні позивача Комунального підприємства "Вінницяоблводоканал", третьої особи на стороні відповідача Вінницької міської ради про про визнання протиправним та скасування рішення,

ВСТАНОВИВ:

До Вінницького окружного адміністративного суду надійшли матеріали позовної заяви Вінницької обласної ради до Вінницького міського управління юстиції у Вінницькій області, Державного реєстратора Шуляк Анастасії Олегівни, третьої особи на стороні позивача Комунального підприємства "Вінницяоблводоканал", третьої особи на стороні відповідача Вінницької міської ради про про визнання протиправним та скасування рішення .

Як вбачається з поданих матеріалів, позовна заява відповідає вимогам, визначеним статтею 106 КАС України, відсутні підстави для її повернення, залишення без розгляду або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, встановлені цим Кодексом.

Враховуючи викладене, суд дійшов висновку про відкриття провадження в адміністративній справі за даним позовом.

З метою всебічного та об'єктивного розгляду і вирішення адміністративної справи протягом розумного строку, в порядку підготовки справи до судового розгляду суддею проведені всі необхідні підготовчі дії, передбачені статтею 110 КАС України.

Керуючись ст. ст. 106, 107, 110, 165, п. 6 ст. 254 КАС України, -

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадження в адміністративній справі за позовом Вінницької обласної ради до Вінницького міського управління юстиції у Вінницькій області, Державного реєстратора Шуляк Анастасії Олегівни, третьої особи на стороні позивача Комунального підприємства "Вінницяоблводоканал", третьої особи на стороні відповідача Вінницької міської ради про про визнання протиправним та скасування рішення.

2. Закінчити підготовче провадження і призначити справу до судового розгляду в судовому засіданні 23 жовтня 2015 р. о 12:00 год. в залі судового засідання № 4 Вінницького окружного адміністративного суду, що знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Островського, 14.

3. Запропонувати відповідачу до 23.10.15 через відділ прийому суду подати письмові заперечення проти позову та докази, які у нього є.

4. Зобов'язати позивача надати власні письмові підтвердження того, що в провадженні цього або іншого суду немає справи зі спору між такими ж сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав, а також про відсутність у таких справах прийнятих по суті рішень.

5. Зобов'язати відповідача у разі наявності у нього заперечень проти позову надати суду у зазначений вище термін всі матеріали, що були або мали бути взяті ним до уваги при прийнятті рішення , що є предметом оскарження у даній справі; власні письмові підтвердження того, що в провадженні цього або іншого суду немає справи зі спору між такими ж сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав, а також про відсутність у таких справах прийнятих по суті рішень.

6. Витребувати у осіб, які беруть участь у справі, та зобов'язати їх надати суду через відділ прийому до 23.10.15 року наступні документи та матеріали:

позивача: належним чином завірені доручення голови Вінницької обласної Ради від №207-17-823 від 22 червня 2015р., рішення десятої сесії обласної ради від 30 жовтня 1992р. " Про пеерелік об'єктів комунальної власності обласної Ради народних депутатів, що передаються в управління обласної деержавної адміністрації та розмежування майнових інтересів між суб'єктами власності"

відповідача: надати суду матеріали та письмові заперечення щодо адміністративного позову

третьої особи на стороні позивача: належним чином завірений статут комунального підприємства "Вінницяоблводоканал", затвердженого рішенням двадцять п'ятої сесії обласної Ради 5 скликання від 29 липня 2009р. №851 зареєстрованого ВК Вінницької міської ради Вінницької області від 10 серпня 2009р.

третьої особи на стороні відповідача: надати суду матеріали та письмові заперечення щодо адміністративного позову.

6. Розгляд справи здійснюватиметься суддею Чернюк Аллою Юріївною одноособово.

7. Копію даної ухвали невідкладно надіслати особам, які беруть участь у справі, разом з витягом про їхні процесуальні права і обов'язки.

8. Відповідачу надіслати також копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Ухвала оскарженню не підлягає. Відповідно до ч. 6 ст. 254 КАС України ухвали суду , які не можуть бути оскаржені, набирають законної сили з моменту постановлення.

Суддя Чернюк Алла Юріївна

СудВінницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення12.10.2015
Оприлюднено30.11.2015
Номер документу53777382
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —802/3709/15-а

Ухвала від 18.11.2015

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Чернюк Алла Юріївна

Ухвала від 23.10.2015

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Чернюк Алла Юріївна

Ухвала від 12.10.2015

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Чернюк Алла Юріївна

Ухвала від 01.10.2015

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Чернюк Алла Юріївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні