Ухвала
від 26.10.2015 по справі 201/16131/15-к
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД м. ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

справа № 201/16131/15-к

провадження № 1-кс/201/9474/2015

УХВАЛА

26 жовтня 2015 року м. Дніпропетровськ

Слідчий суддя Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська ОСОБА_1 , розглянувши клопотання прокурора відділу прокуратури Дніпропетровської області ОСОБА_2 , про дозвіл на проведення обшуку, -

ВСТАНОВИВ:

26 жовтня 2015 року прокурор звернувся до суду з клопотанням про дозвіл на проведення обшуку.

В обґрунтування заявленого клопотання прокурор посилався на те, що в провадженні СУ ФР ГУ ДФС у Дніпропетровській області знаходяться матеріали кримінального провадження, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №32015040000000046 від 10.04.2015 року про вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст. 204 КК України.

Процесуальне керівництво у даному кримінальному провадженні здійснюється прокуратурою Дніпропетровської області.

В ході досудового розслідування вищезазначеного кримінального провадження встановлено, що невстановлені особи у період часу з грудня 2014 року по теперішній час на території м. Дніпропетровська організували незаконне виготовлення та збут фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів, виготовлених з недоброякісної сировини, вживання яких становить загрозу життю та здоров`ю людей, з використанням обладнання, яке забезпечує їх масове виробництво.

Виготовлення фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів здійснюється у приміщенні гаражного боксу, що розташований на території гаражного кооперативу «Лада» у м. Дніпропетровськ зі спирту невідомого походження та сумнівної якості. Отримання сировини (спирту) відбувається за допомогою підприємства-перевізника « ІНФОРМАЦІЯ_1 ». Виготовлені лікеро-горілчані вироби розливають у пластикову тару без будь-яких логотипів ємністю 5 літрів та 0,5 літрів. Реалізація виготовленої фальсифікованої лікеро-горілчаної продукції у подальшому здійснюється через мережу роздрібної торгівлі, а саме у торгівельних кіосках на території м. Дніпропетровськ.

Згідно отриманої інформації реалізація виготовленої фальсифікованої лікеро-горілчаної продукції здійснюється через мережу роздрібної торгівлі, а саме у торгівельному кіоску №72 на ринку « ІНФОРМАЦІЯ_2 » за адресою: АДРЕСА_1 , що перебуває в експлуатації дочірнього підприємства приватного торговельно-комерційного підприємства «Веснянка» (код 23943856)

Відповідно до листа КП «Дніпропетровське міжміське бюро технічної інвентаризації» Дніпропетровської обласної ради за №11254 від 23.09.2015 реєстрація права власності на будівлі та споруди за адресою: АДРЕСА_1 не проводилась.

На підставі викладеного, прокурор для досягнення повноти, всебічності та неупередженості розслідування вищезазначеного факту, просив суд надати дозвіл на проведення обшуку торгівельного кіоску №72, що розташований на території ринку «Образцовий» за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Калинова, 80А, з метою відшукання та вилучення незаконно виготовлених підакцизних товарів, грошових коштів, отриманих від реалізації цих товарів, документів по реалізації цих товарів, підроблених акцизних марок, чорнових записів, де відображені дані про об`єми реалізованої незаконно виготовленої алкогольної продукції, відомості про фактично отримані за це грошові кошти, мобільних телефонів, що містять дані про злочинну діяльність з незаконного виготовлення та збуту незаконно-виготовленої алкогольної продукції, які мають першочергове значення для досудового розслідування, та можуть бути використані як докази в ході судового розгляду.

Дослідивши матеріали кримінального провадження № 32015040000000046, вважаю клопотання обґрунтованим та таким, що підлягає задоволенню, оскільки дані, викладені у матеріалах кримінального провадження дають підстави для висновку, що з метою виявлення та фіксації відомостей щодо обставин вчинення цього кримінального правопорушення, проведення зазначених слідчих дій є необхідним.

Враховуючи викладене, з метою досягнення дієвості кримінального провадження, керуючись ст.ст. 110, 223, 234, 236, 309 КПК України,

УХВАЛИВ:

Дозволити прокурору відділу прокуратури Дніпропетровської області ОСОБА_2 , проведення обшуку торгівельного кіоску №72, що розташований на території ринку «Образцовий» за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Калинова, 80А, з метою відшукання та вилучення незаконно виготовлених підакцизних товарів, грошових коштів, отриманих від реалізації цих товарів, документів по реалізації цих товарів, підроблених акцизних марок, чорнових записів, де відображені дані про об`єми реалізованої незаконно виготовленої алкогольної продукції, відомості про фактично отримані за це грошові кошти, мобільних телефонів, що містять дані про злочинну діяльність з незаконного виготовлення та збуту незаконно-виготовленої алкогольної продукції, які мають першочергове значення для досудового розслідування, та можуть бути використані як докази в ході судового розгляду.

Доручити проведення обшуку слідчим слідчої групи у кримінальному провадженні № 32015040000000046.

Строк дії цієї ухвали 30 діб з дня її постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення26.10.2015
Оприлюднено22.03.2023
Номер документу53945137
СудочинствоКримінальне
Сутьдозвіл на проведення обшуку

Судовий реєстр по справі —201/16131/15-к

Ухвала від 26.10.2015

Кримінальне

Жовтневий районний суд м.Дніпропетровська

Черновськой Г. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні