Ухвала
від 10.07.2014 по справі 757/18907/14-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Примірник ___

Справа № 757/18907/14-к

У Х В А Л А

Іменем України

10.07.2014 рокум. Київ

Слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 ,. при секретарі ОСОБА_2 , за участю сторони кримінального провадження ст. слідчого СВ ГУ СБ України у м. Києві та Київській обл. ОСОБА_3 , розглянувши у судовому засіданні в залі суду в м. Києві клопотання сторони кримінального провадження ст. слідчого СВ ГУ СБ України у м. Києві та Київській обл. ОСОБА_3 про проведення обшуку, -

В С Т А Н О В И В :

10.07.2014 року до провадження слідчого судді Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 в межах кримінального провадження № 42013000000000256 надійшло клопотання сторони кримінального провадження ст. слідчого СВ ГУ СБ України у м. Києві та Київській обл. ОСОБА_3 , погоджене прокурором, який здійснює процесуальне керівництво в кримінальному провадженні прокуратури м. Києва ОСОБА_4 , про проведення обшуку в квартирі за місцем фактичного проживання ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , за адресою: АДРЕСА_1 , що перебуває у його власності, та у підсобних приміщеннях (підвалах, коморах) вказаної квартири.

В судовому засіданні слідчий клопотання підтримав та просив його задовольнити.

Обґрунтовуючи внесене клопотання сторона кримінального провадження ст. слідчий СВ ГУ СБ України у м. Києві та Київській обл. ОСОБА_3 вказує, що СВ ГУ СБ України у м. Києві та Київській обл. проводиться досудове розслідування кримінального провадження № 42013000000000256, за ознаками вчинення злочинів, передбачених ст.ст. 192 ч. 2, 362 ч. 3, 364-1 ч. 2, 367 ч. 2 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що в період з початку 2008 року по даний час службові особи TOB «Полісервіс-Україна» (код ЄДРПОУ 31729955), продаючи бланки довідок-рахунків, акти приймання-передавання сільськогосподарських машин та номерні знаки «Транзит» по завищених цінах, вчиняють зловживання повноваженням службовою особою юридичної особи приватного права, що спричинило тяжкі наслідки.

Крім того, досудовим розслідуванням встановлено, що ОСОБА_5 фактично проживає у квартирі, за адресою: АДРЕСА_1 , площею 48,7 кв. м., яка перебуває у його власності.

Відповідно до ст. 234 ч. 1 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Слідчий суддя, заслухавши пояснення сторони кримінального провадження, дослідивши клопотання та докази, якими обґрунтовано клопотання, у тому числі, що наявні в матеріалах дані дають достатні підстави вважати, що відомості, які містяться у відшукуваних речах і документах, мають значення для досудового розслідування, дійшов до висновку про наявність підстав для часткового задоволення клопотання та надання дозволу на проведення обшуку в квартирі за місцем фактичного проживання ОСОБА_5 , за адресою: АДРЕСА_1 , в частині надання дозволу на проведення обшуку у підсобних приміщеннях (підвалах, коморах) вказаної квартири слід відмовити, оскільки не довів необхідність проведення обшуку у таких приміщеннях.

Керуючись ст.ст. 234, 235, 309, 535 КПК України, слідчий суддя, -

У Х В А Л И В :

Клопотання ст. слідчого СВ ГУ СБ України у м. Києві та Київській обл. ОСОБА_3 про проведення обшуку, задовольнити частково.

Надати ст. слідчому СВ ГУ СБ України у м. Києві та Київській обл. ОСОБА_3 дозвіл на проведення обшуку квартирі за місцем фактичного проживання ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , за адресою: АДРЕСА_1 , площею 48,7 кв. м., що перебуває у його власності, з метою відшукання і вилучення відомостей про обставини вчинення кримінальних правопорушень, а саме: документів щодо підписання ОСОБА_6 договору № 209 від 09.06.2010 р. про надання ОСОБА_7 безоплатних послуг щодо підтримки уніфікованої автоматизованої електронно-облікової системи з автоматизованим робочим місцем державного інспектора інспекції державного технічного нагляду, документів щодо виконання вказаного договору та передачі ОСОБА_7 відомостей про суб`єктів господарювання, які здійснюють виробництво або продаж сільськогосподарської техніки, та інформації щодо сільськогосподарської техніки, документів, які підтверджують сприяння ОСОБА_6 у змові із ОСОБА_8 підписанню наказів Міністерства аграрної політики та продовольства України № 311 від 08.05.2007 р. «Про затвердження Порядку забезпечення бланками довідок-рахунків, актів приймання-передавання машин і номерними знаками «Транзит» суб`єктів господарювання, діяльність яких пов`язана з реалізацією машин, що підлягають реєстрації та обліку в державних інспекціях сільського господарства в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі», № 325 від 05.06.2012 р. «Про затвердження Порядку обліку, створення та ведення реєстру підприємств, установ, організацій та інших суб`єктів господарювання, які здійснюють торгівлю тракторами, самохідними шасі, самохідними сільськогосподарськими, дорожньо-будівельними і меліоративними машинами, сільськогосподарською технікою, іншими механізмами та їх складовими частинами, що мають ідентифікаційні номери» та № 29 від 22.01.2013 р. «Про затвердження Положення про Єдиний реєстр для ведення автоматизованого обліку тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожньо-будівельних і меліоративних машин, сільськогосподарської техніки, інших механізмів», електронно-обчислювальних машин та інших електронних приладів, на яких зберігається або може зберігатись інформація із відомостями щодо вчинення вказаних злочинів, що не можливо встановити без проведення комп`ютерно-технічної експертизи, грошових коштів, здобутих злочинним шляхом, документів та предметів (записників, блокнотів, зошитів тощо) з відомостями, що свідчать про вчинення службової недбалості, що спричинило тяжкі наслідки, несанкціонованих дій з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп`ютерах), автоматизованих системах, комп`ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї, заподіяння значної майнової шкоди шляхом обману або зловживання довірою за відсутності ознак шахрайства та зловживання повноваженням службовою особою юридичної особи юридичного права, що спричинило тяжкі наслідки.

В іншій частині клопотання, відмовити.

Визначити строк дії ухвали тривалістю п`ятнадцять днів, який обраховувати з дня постановлення ухвали слідчим суддею.

На підставі ст. 535 ч. 4 КПК України ст. слідчому СВ ГУ СБ України у м. Києві та Київській обл. ОСОБА_3 повідомити слідчого суддю, який постановив ухвалу, про її виконання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Ухвала виготовлена в двох примірниках.

Примірник 1 знаходиться в матеріалах судового провадження № 757/18907/14-к.

Примірник 2 наданий ст. слідчому СВ ГУ СБ України у м. Києві та Київській обл. ОСОБА_3

Дата ухвалення рішення10.07.2014
Оприлюднено06.01.2023
Номер документу54121067
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку

Судовий реєстр по справі —757/18907/14-к

Ухвала від 10.07.2014

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Підпалий В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні