Ухвала
від 23.08.2013 по справі 757/17389/13-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 757/17389/13-к

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

23 серпня 2013 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва Царевич О.І., за участю секретаря Гуцинюка Я.І., представника особи, яка подала скаргу - адвоката Адубецького В.М., слідчого, бездіяльність якого оскаржується Овдієнка В.М., прокурора групи прокурорів в кримінальному провадженні Стороженка С.В., розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Києві скаргу директора ТОВ «ТД ТАІС-Е» ОСОБА_4 на бездіяльність слідчого в ОВС ГСУ МВС України Овдієнка В.М. та прокурора у кримінальному провадженні - прокурора відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням і підтриманням державного обвинувачення управління нагляду за дотриманням законів органами податкової міліції Головного управління нагляду за дотриманням законів у кримінальному провадженні Генеральної прокуратури України Кіпчарського О.П., яка полягає у неповерненні тимчасово вилученого майна,-

В С Т А Н О В И В :

Відповідно до ст. 376 КПК України, якщо складання судового рішення у формі ухвали вимагає значного часу, суд має право обмежитися складанням і оголошенням його резолютивної частини.

Керуючись ст. ст. 100, 234, 303, 305, 306, 307,309 КПК України, слідчий суддя,-

У Х В А Л И В :

Скаргу директора ТОВ «ТД ТАІС-Е» ОСОБА_4 на бездіяльність слідчого в ОВС ГСУ МВС України Овдієнка В.М. та прокурора у кримінальному провадженні - прокурора відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням і підтриманням державного обвинувачення управління нагляду за дотриманням законів органами податкової міліції Головного управління нагляду за дотриманням законів у кримінальному провадженні Генеральної прокуратури України Кіпчарського О.П., яка полягає у неповерненні тимчасово вилученого майна - задовольнити частково.

Зобов'язати слідчого в ОВС ГСУ МВС України Овдієнка В.М. та прокурора у кримінальному провадженні - прокурора відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням і підтриманням державного обвинувачення управління нагляду за дотриманням законів органами податкової міліції Головного управління нагляду за дотриманням законів у кримінальному провадженні Генеральної прокуратури України Кіпчарського О.П. повернути ТОВ «ТД ТАІС-Е» вилучені під час проведення обшуку в адміністративно - виробничій будівлі в літ. Б загальною площею 706 кв. м. за адресою: м. Миколаїв, вул.. Потьомкіна, 26-а, належні ТОВ «ТД ТАІС-Е» три жорстких диски комп'ютерів, на яких знаходиться клієнтська база, дані бухгалтерського обліку, дані обліку товарів та інша комерційна інформація; робочі зошити з комерційною інформацією.

В задоволенні інших вимог скарги - відмовити.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Визначити час проголошення повного тексту ухвали о 10-50год. 27.08.2013

Слідчий суддя:

Дата ухвалення рішення23.08.2013
Оприлюднено15.12.2015
Номер документу54242387
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —757/17389/13-к

Ухвала від 23.08.2013

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Царевич О. І.

Ухвала від 23.08.2013

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Царевич О. І.

Ухвала від 13.08.2013

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Царевич О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні