Ухвала
від 26.03.2015 по справі 820/2032/15
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд 61004, м. Харків, вул. Мар'їнська, 18-Б-3, inbox@adm.hr.court.gov.ua

УХВАЛА

26.03.2015р. № 820/2032/15

Харківський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді - Бідонька А.В.,

при секретарі судового засідання - Кульчій А.М.

за участю:

представника позивача - ОСОБА_1

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні Харківського окружного адміністративного суду адміністративну справу №820/2032/15 за позовом Красноградської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Харківській області до Товариства з обмеженою відповідальністю Науково-технічний центр "ІНТЕРПРОМ" про припинення юридичної особи, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач, Красноградська об'єднана державна податкова інспекція Головного управління Міндоходів у Харківській області, звернувся до Харківського окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю Науково-технічний центр "Інтерпром" в якому просить суд припинити юридичну особу ТОВ науково-технічний центр "Інтерпром" (код ЄДРПОУ 21246283), зареєстроване за юридичною адресою 64400, Харківська область, Зачепилівський район, смт. Зачепилівка, вул. Радянська, буд.80.

В судовому засіданні, 26.03.2015 року, судом було поставлено на обговорення питання, щодо залучення в адміністративній справі №820/2032/15 за позовом Красноградської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Харківській області до Товариства з обмеженою відповідальністю Науково-технічний центр "ІНТЕРПРОМ" про припинення юридичної особи, в якості третьої особи, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору Реєстраційну службу Зачепилівського районного управління юстиції Харківської області.

Представник позивача в судове засідання прибув, проти залучення Реєстраційної служби Зачепилівського районного управління юстиції Харківської області заперечував.

Представник відповідача в судове засідання не з"явився, про дату, час та місце розгляду справи був повідомлений належним чином.

Відповідно до ч. 2 ст. 53 Кодексу адміністративного судочинства, треті особи, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача у будь-який час до закінчення судового розгляду, якщо рішення у справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси або обов'язки. Вони можуть бути залучені до участі у справі також за клопотанням осіб, які беруть участь у справі. Якщо адміністративний суд при прийнятті позовної заяви, підготовці справи до судового розгляду або під час судового розгляду справи встановить, що судове рішення може вплинути на права і обов'язки осіб, які не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі в справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору. Вступ третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, не має наслідком розгляд адміністративної справи спочатку.

Згідно ч.3 ст. 53 Кодексу адміністративного судочинства України, питання про вступ до участі у справі третіх осіб вирішується ухвалою. Ухвала за наслідками розгляду питання про вступ у справу третіх осіб окремо не оскаржується. Заперечення проти такої ухвали може бути включено до апеляційної чи касаційної скарги на рішення суду, прийняте за результатами розгляду справи.

З урахуванням наведеного, враховуючи, що рішення по даній справі може вплинути на права, обов'язки та інтереси Реєстраційної служби Зачепилівського районного управління юстиції Харківської області, суд вважає за необхідне залучити її в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 52, 53, 160- 163 КАС України, суд ,-

У Х В А Л И В:

Залучити в адміністративній справі №820/2032/15 за позовом Красноградської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Харківській області до Товариства з обмеженою відповідальністю Науково-технічний центр "ІНТЕРПРОМ" про припинення юридичної особи, в якості третьої особи, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору Реєстраційну службу Зачепилівського районного управління юстиції Харківської області

Ухвала оскарженню не підлягає, проте заперечення на неї можуть бути включені до апеляційної скарги.

Суддя Бідонько А.В.

Повний текст ухвали виготовлений 27.03.2015 року.

СудХарківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення26.03.2015
Оприлюднено16.12.2015
Номер документу54271010
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —820/2032/15

Ухвала від 26.03.2015

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бідонько А.В.

Ухвала від 04.03.2015

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бідонько А.В.

Ухвала від 04.03.2015

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бідонько А.В.

Постанова від 08.06.2015

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Бідонько А.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні