Ухвала
від 07.10.2015 по справі 216/7669/15-ц
ЦЕНТРАЛЬНО-МІСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 216/7669/15-ц

Провадження № 2-з/216/119/15

УХВАЛА

про забезпечення позову

07.10.2015 м.Кривий Ріг

Дніпропетровська область

Центрально-Міський районний суд м. Кривого Рогу Дніпропетровської області у складі:

головуючого - судді Онопченка Ю.В.,

за участю:

секретаря судового засідання Чижикової А.Є.,

розглянувши заяву про забезпечення позову в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю редакції газети "Пульс: новини, факти, коментарі" про захист ділової репутації шляхом спростування недостовірної інформації,

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду із позовом до товариства з обмеженою відповідальністю редакції газети "Пульс: новини, факти, коментарі" про захист ділової репутації шляхом спростування недостовірної інформації. Також надав суду заяву про забезпечення позову, в якій просить суд ввжити заходів забезпечення позову шляхом заборони Товариству з обмеженою відповідальністю «Редакція газети «Пульс: новини, факти, коментарі», до набрання судовим рішенням в даній справі законної сили, розміщувати, публікувати або оприлюднювати в інший спосіб в своїх щотижневих виданнях будь-які статті, публікації та відомості, які стосуються та/або в яких міститься (згадується) інформація про ОСОБА_1 та/або обставини його життя та діяльності.

Заявник у своїй заяві обґрунтовує застосування у виді забезпечення позову саме заборону розміщувати, публікувати або оприлюднювати в інший спосіб в своїх щотижневих виданнях будь-які статті, публікації та відомості, які стосуються та/або в яких міститься (згадується) інформація про ОСОБА_1 та/або обставини його життя та діяльності тим, що відповідач продовжує систематичне розповсюдження у своїх виданнях недостовірних відомостей, таких, що не відповідають дійсності, порушують права, порочать честь, гідність і його ділову репутацію, впливають на його емоційний стан.

Дослідивши матеріали, суд вважає, що заява про забезпечення позову підлягає задоволенню з наступних підстав .

Відповідно до ч.3 ст.151 ЦПК України забезпечення позову допускається на будь-якій стадії розгляду справи, якщо невжиття заходів забезпечення позову може утруднити чи зробити неможливим виконання рішення суду.

Відповідно до ч.1 ст.153 ЦПК України заява про забезпечення позову розглядається судом, у провадженні якого перебуває справа, в день її надходження без повідомлення відповідача та інших осіб, які беруть участь у справі.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 151-153, 208-210 ЦПК України,

УХВАЛИВ :

Заяву ОСОБА_1 про забезпечення позову задовольнити .

Заборонити Товариству з обмеженою відповідальністю «Редакція газети «Пульс: новини, факти, коментарі», код ЄДРПОУ 35005065, що зареєстроване за адресою: 50053, м. Кривий Ріг, вул. Мусоргського, буд. 19, до набрання судовим рішенням в даній справі законної сили, розміщувати, публікувати або оприлюднювати в інший спосіб в своїх щотижневих виданнях будь-які статті, публікації та відомості, які стосуються та/або в яких міститься (згадується) інформація про ОСОБА_1 (ідентифікаційний номер НОМЕР_1, місце проживання: 50000, м. Кривий Ріг, вул. Дунайська, буд.7) та/або обставини його життя та діяльності.

Копію ухвали надіслати сторонам у справі та заінтересованим особам негайно.

Ухвала про забезпечення позову виконується негайно в порядку, встановленому для виконання судових рішень.

Оскарження ухвали не зупиняє її виконання, а також не перешкоджає подальшому розгляду справи.

Ухвала може бути оскаржена окремо від рішення суду. Апеляційна скарга на ухвалу подається протягом п’яти днів з дня її проголошення. У разі, якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п’яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Онопченко Ю.В.

Дата ухвалення рішення07.10.2015
Оприлюднено18.12.2015
Номер документу54342073
СудочинствоЦивільне
Сутьзахист ділової репутації шляхом спростування недостовірної інформації

Судовий реєстр по справі —216/7669/15-ц

Ухвала від 21.12.2015

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Ваврушак Н. М.

Ухвала від 07.10.2015

Цивільне

Центрально-Міський районний суд м.Кривого Рогу

Онопченко Ю. В.

Ухвала від 07.12.2015

Цивільне

Жовтневий районний суд м.Кривого Рогу

Ваврушак Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні