Ухвала
від 19.03.2013 по справі 733/706/13-к
ІЧНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Справа №733/706/13-к

№ 1-кс/733/32/13

Ухвала

про тимчасовий доступ до речей і документів

"19" березня 2013 р. м.Ічня

Слідчий суддя Ічнянського районного суду Чернігівської області Головченко М.М., при секретарі Зоська О.В., розглянувши клопотання слідчого СВ Ічнянського РВ УМВС ст. лейтенанта міліції ОСОБА_1 про надання доступу до речей і документів.

Перевіривши матеріали клопотання та дослідивши докази по даних матеріалах, заслухавши пояснення слідчого Копитець Є.В.

ВСТАНОВИВ:

Матеріально-відповідальними особами ПСП В«ФортунаВ» під час проведення ремонтних робіт сільськогосподарської техніки та запчастин, які проводились в період з 2011-2012 років, здійснювалося привласнення грошових коштів підприємства, шляхом завищення вартості проведених робіт.

За даним фактом Ічнянським РВ УМВС відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України.

В ході розслідування кримінального провадження встановлено, що ремонт запасних частин до сільськогосподарської техніки та агрегатів проводився товариством з обмеженою відповідальністю В«АГРО-МАСТЕРВ» (місцезнаходження: Запорізька область, м. Мелітополь, вул. Бєлякова, буд. 236.)

Враховуючи, що для встановлення осіб причетних до скоєного кримінального правопорушення слідству необхідно дослідити ряд оригіналів бухгалтерських документів, які зберігаються в товаристві з обмеженою відповідальністю В«АГРО-МАСТЕРВ» суддя вважає за необхідне надати тимчасовий доступ до вказаних документів з можливістю їх вилучення.

Суддя вважає за необхідне винести ухвалу без виклику особи у володінні якої знаходяться документи, оскільки існує реальна загроза зміни або знищення оригіналів документів.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 160,163, 164 КПК України, суддя

УХВАЛИВ:

1. Клопотання слідчого задовольнити.

2.Надати слідчому СВ Ічнянського РВ УМВС ст. лейтенанту міліції ОСОБА_1 тимчасовий доступ з можливістю їх вилучення до всіх первинних бухгалтерських документів (квитанцій про оплату чи інших документів підтверджуючих розрахунки між підприємствами), що стосуються фінансових взаєморозрахунків між ТОВ В«АГРО-МАСТЕРВ» та ПСП В«ФортунаВ» (код ЄДРПОУ 30834777, місцезнаходження: с. Южне, вул. Шевченка, буд. 37, Ічнянського району, Чернігівської області) в тому числі документів, якими підтверджується передача деталей ПСП В«ФортунаВ» представникам ТОВ В«АГРО-МАСТЕРВ» , господарсько-правових договорів, укладених між даними підприємствами, що стосуються надання послуг з ремонту запасних частин до сільськогосподарської техніки,

які знаходяться у володінні товариства з обмеженою відповідальністю В«АГРО-МАСТЕРВ» (код ЄДРПОУ 36968557, місцезнаходження: Запорізька область, м. Мелітополь, вул. Бєлякова, буд. 236).

3.Ухвала підлягає виконання в строк до 18.04.2013 року.

На ухвалу протягом п’яти днів може бути подана апеляційна скарга безпосередньо до апеляційного суду Чернігівської області з дня її проголошення, а особами які не брали участі у справі в цей же строк з дня отримання копії ухвали.

Суддя М. М. Головченко

Дата ухвалення рішення19.03.2013
Оприлюднено22.12.2015
Номер документу54351722
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання доступу до речей і документів.

Судовий реєстр по справі —733/706/13-к

Ухвала від 19.03.2013

Кримінальне

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Головченко М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні