Ухвала
від 16.12.2015 по справі 909/1357/15
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

про порушення провадження у справі

16.12.15 Справа № 909/1357/15 Господарський суд Івано-Франківської області у складі судді Ткаченко І. В., розглянувши матеріали за позовом товариства з обмеженою відповідальністю "ДЕЙ-СОН" (ідентифікаційний код 36112866) до відповідача - публічного акціонерного товариства "ВіЕС Банк" (ідентифікаційний код 19358632) про визнання виконавчого напису приватного нотаріуса Львівського міського нотаріального округу ОСОБА_1 таким, що не підлягає виконанню,

в с т а н о в и в:

ТОВ "ДЕЙ-СОН" звернулось до господарського суду Івано-Франківської області з позовом про визнання виконавчого напису приватного нотаріуса Львівського міського нотаріального округу ОСОБА_1, зареєстрованого в реєстрі за № 3690 від 11 листопада 2015 р., таким, що не підлягає виконанню.

До позовної заяви, згідно з ст. 66 ГПК України, долучено заяву про вжиття заходів до забезпечення позову шляхом зупинення стягнення на підставі згаданого виконавчого напису приватного нотаріуса Львівського міського нотаріального округу ОСОБА_1

Перевіривши зазначені в заяві позивача мотиви, належних підстав для вжиття передбачених ст. 67 ГПК України заходів до забезпечення позову суд не вбачає.

Відповідно до положень ст. 27 ГПК України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до прийняття рішення господарським судом, якщо рішення з господарського спору може вплинути на їх права або обов'язки щодо однієї з сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за клопотанням сторін, прокурора або з ініціативи господарського суду. Питання про допущення або залучення третіх осіб до участі у справі вирішується господарським судом, який виносить з цього приводу ухвалу. Треті особи, які не заявляють самостійних вимог, користуються процесуальними правами i несуть процесуальні обов'язки сторін, крім права на зміну підстави i предмета позову, збільшення чи зменшення розміру позовних вимог, а також на відмову від позову або визнання позову.

Керуючись статтями 27, 64, 65, 66, 67, 86 ГПК України, суд

у х в а л и в:

1. Позовну заяву прийняти і порушити провадження у справі № 909/1357/15.

2. До участі у справі як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача залучити приватного нотаріуса Львівського міського нотаріального округу ОСОБА_1 (79026, м. Львів, вул. Рубчака, 5).

3. Справу призначити до розгляду в засіданні на 29 грудня 2015 р. об 11 год. 00 хв. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Івано-Франківської області в м. Івано-Франківську по вул. Шевченка, 16 в кімн. № 21.

4. Позивачу надати суду: оригінали та належним чином засвідчені копії доданих до позовної заяви документів, на які позивач посилається як на підставу своїх вимог, для огляду в судовому засіданні та долучення до матеріалів справи відповідно або письмові пояснення із зазначенням поважних причин їх відсутності; власне письмове підтвердження того, що у провадженні господарських судів України або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує спір, немає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет і з тих же підстав та немає рішення цих органів з такого спору.

5. Відповідачу після одержання ухвали про порушення провадження у справі в передбаченому ст. 59 ГПК України порядку надіслати господарському суду Івано-Франківської області відзив на позовну заяву і всі документи, що підтверджують заперечення проти позову, копію відзиву також надіслати позивачу та третій особі; крім того, надати суду - належним чином засвідчені копії свідоцтва про державну реєстрацію (перереєстрацію) суб'єкта підприємницької діяльності та статуту.

6. Третій особі, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача - приватному нотаріусу Львівського міського нотаріального округу ОСОБА_1 надати суду належними чином обґрунтовані письмові пояснення по суті позовних вимог.

7. Довести до відома учасників процесу, що копії письмових доказів, які подаються до суду, слід оформити відповідно до вимог ст. 36 ГПК України та п. 5.27 Національного стандарту України Уніфікованої системи організаційно-розпорядчої документації "Вимоги до оформлення документів" (ДСТУ 4163-2003), затвердженого наказом Держспоживстандарту України № 55 від 07 квітня 2003 р.

8. Позивача попередити про передбачені п. 5 ч. 1 ст. 81 ГПК України наслідки неподання витребуваних судом матеріалів або нез’явлення представника на виклик в засідання без поважних причин.

9. Зобов'язати учасників процесу направити в судове засідання своїх представників, повноваження яких оформити у відповідності із зазначеними у ст. 28 ГПК України вимогами.

Суддя Ткаченко І. В.

64

Дата ухвалення рішення16.12.2015
Оприлюднено22.12.2015
Номер документу54357366
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання виконавчого напису приватного нотаріуса Львівського міського нотаріального округу ОСОБА_1 таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —909/1357/15

Ухвала від 29.12.2015

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Ткаченко І. В.

Ухвала від 16.12.2015

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Ткаченко І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні