Ухвала
від 16.12.2015 по справі 826/14708/15
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД Справа: № 826/14708/15 Головуючий у 1-й інстанції: Гарник К.Ю.

Суддя-доповідач: Петрик І.Й.

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

16 грудня 2015 року м. Київ

Київський апеляційний адміністративний суд у складі колегії суддів:

Головуючого суддіПетрика І.Й. СуддівБорисюк Л.П., Собківа Я.М., При секретаріВаляєвій Х.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні адміністративну справу за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю «Сучасне будівництво «ПІБ» на постанову Окружного адміністративного суду м. Києва від 11 листопада 2015 року у справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Сучасне будівництво «ПІБ» до Державної податкової інспекції у Дарницькому районі Головного управління ДФС у м. Києві про скасування податкових повідомлень-рішень,-

ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Сучасне будівництво «ПІБ» пред'явило позов до Державної податкової інспекції у Дарницькому районі Головного управління ДФС у м. Києві, в якому просить: визнати протиправними та скасувати податкові повідомлення - рішення від 06 квітня 2015 року № 0001922202 та № 0001932202.

Постановою Окружного адміністративного суду м. Києва від 11 листопада 2015 року в задоволені позовних вимог відмовлено.

Не погоджуючись з постановою суду першої інстанції позивач звернувся з апеляційною скаргою, в якій просить скасувати постанову суду першої інстанції та прийняти нове рішення яким позовні вимоги задовольнити.

Згідно із ч. 4 ст. 11 Кодексу адміністративного судочинства України суд вживає передбачені законом заходи, необхідні для з'ясування всіх обставин у справі, у тому числі щодо виявлення та витребування доказів з власної ініціативи.

Відповідно до ч.2 ст. 69 КАС України, докази суду надають особи, які беруть участь у справі. Суд може запропонувати надати додаткові докази або витребувати додаткові докази за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або з власної ініціативи.

Для повного та всебічного з'ясування обставин справи, колегія суддів прийшла до висновку про необхідність витребувати у ТОВ «Сучасне будівництво «ПІБ» належні докази здійснення господарської діяльності, а саме: докази на підтвердження необхідності та реальності придбання у ПП «Пром-Тех-Снаб», ТОВ «Стройсервіс Монтаж», ТОВ «УКР Сервіс Груп», ТОВ «Архітек-Буд» підрядних робіт, реальності виконання таких робіт; копії: проектної та кошторисної документації, актів проміжного приймання та/або попередніх випробувань, актів приймання прихованих робіт та журнал виконання робіт, актів про фронт робіт та про хід виконання робіт; докази забезпечення виконання робіт матеріальними ресурсами, залучення до виконання робіт робочої сили та субпідрядників; копії проектно-технологічної документації.

.

На час витребування таких документів колегія суддів вважає за необхідне зупинити провадження по справі.

Керуючись ст.ст. 11, 69, 160 , 165 , 198 , 206 КАС України , суд,-

УХВАЛИВ:

Зобов'язати Товариство з обмеженою відповідальністю «Сучасне будівництво «ПІБ», в строк до 10 січня 2016 року, надати інші первинні документи, які підтверджують реальність господарських операцій позивача з контрагентами та відсутні в матеріалах справи, а саме: докази на підтвердження необхідності та реальності придбання у ПП «Пром-Тех-Снаб», ТОВ «Стройсервіс Монтаж», ТОВ «УКР Сервіс Груп», ТОВ «Архітек-Буд» підрядних робіт, реальності виконання таких робіт; копії: проектної та кошторисної документації, актів проміжного приймання та/або попередніх випробувань, актів приймання прихованих робіт та журнал виконання робіт, актів про фронт робіт та про хід виконання робіт; докази забезпечення виконання робіт матеріальними ресурсами, залучення до виконання робіт робочої сили та субпідрядників; копії проектно-технологічної документації.

Апеляційне провадження у даній справі зупинити до 20 січня 2016 року .

Ухвала набирає законної сили з моменту проголошення, проте може бути оскаржена до Вищого адміністративного суду України в порядку та строки, встановлені статтею 212 Кодексу адміністративного судочинства України .

Головуючий суддя: Петрик І.Й.

Судді: Борисюк Л.П.

Собків Я.М.

Дата ухвалення рішення16.12.2015
Оприлюднено21.12.2015
Номер документу54358969
СудочинствоАдміністративне
Сутьскасування податкових повідомлень-рішень

Судовий реєстр по справі —826/14708/15

Ухвала від 18.05.2017

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Олендер І.Я.

Ухвала від 10.05.2017

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Олендер І.Я.

Ухвала від 14.01.2016

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Петрик І.Й.

Ухвала від 16.12.2015

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Петрик І.Й.

Ухвала від 02.12.2015

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Петрик І.Й.

Постанова від 11.11.2015

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Гарник К.Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні