Ухвала
від 08.08.2014 по справі 804/8799/13-а
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

08 серпня 2014 р. Справа №804/8799/13-а

Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Ніколайчук С.В.., розглянувши у письмовому провадженні заяву МЮУ ГУЮ у Дніпропетровській області Дніпропетровського міського управління юстиції Реєстраційної служби Відділу державної реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців за адміністративним позовом Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Дніпропетровська Дніпропетровської області Державної податкової служби до Товариства з обмеженою відповідальністю "НВ Маркет" про припинення юридичної особи,-

ВСТАНОВИВ:

04 липня 2013 року Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Дніпропетровська Дніпропетровської області Державної податкової служби звернулася з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю "НВ Маркет" та просило суд припинити юридичну особу ТОВ НВ Маркет .

05.08.2013 року Дніпропетровським окружним адміністративним судом винесено постанову, якою адміністративний позов Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Дніпропетровська Дніпропетровської області Державної податкової служби до Товариства з обмеженою відповідальністю "НВ Маркет" про припинення підприємницької діяльності задоволено повністю.

17.07.14р. від МЮУ ГУЮ у Дніпропетровській області Дніпропетровського міського управління юстиції Реєстраційної служби Відділу державної реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців надійшла заява про виправлення описки у вступній та резолютивній частині постанови суду.

Ухвалою суду від 21.07.14р. заяву при виправлення описку призначено до розгляду в судовому засіданні на 08.08.14р.

08.08.14р. заявник та особи які брали участь у розгляді адміністративної справи в судове засідання не зявились, про дату, час та місце розгляду справи повідомлені належним чином, докази чого наявні в матеріалах справи.

Згідно до вимог ч. 2 ст. 169 Кодексу адміністративного судочинства України неприбуття в судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду, не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень.

Частиною 6 ст. 128 Кодексу адміністративного судочинства України визначено, якщо немає перешкод для розгляду справи у судовому засіданні, визначених цією статтею, але прибули не всі особи, які беруть участь у справі, хоча і були належним чином повідомлені про дату, час і місце судового розгляду, суд має право розглянути справу у письмовому провадженні у разі відсутності потреби заслухати свідка чи експерта.

Враховуючи наведене, належне повідомлення сторін про дату, час і місце судового розгляду заяви, строки її розгляду визначені ст. 169 Кодексу адміністративного судочинства України, суд вважає за можливе розглянути дану заяву за відсутності сторін у письмовому провадженні у відповідності до вимог ч.6 128 Кодексу адміністративного судочинства України.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до висновку про наявність підстав для задоволення заяви про виправлення описки у постанові суду від 05.08.13р. по справі №804/8799/13-а, виходячи з наступного:

у ході виконання рішення МЮУ ГУЮ у Дніпропетровській області Дніпропетровського міського управління юстиції Реєстраційною службою Відділу державної реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємтців було встановлено, що при складанні постанови судом була допущена описка у описовій та резолютивній частині постанови суду від 05.08.2013р. та помилково зазначено про припинення юридичної особи відповідача - Товариства з обмеженою відповідальністю "Гетакс" (код ЄДРПОУ 35672478), тоді як припинити необхідно юридичну особу Товариства з обмеженою відповідальністю "НВ Маркет" (код ЄДРПОУ 34229361).

Також, судом встановлена описка у описовій та резолютивній частині постанови суду від 05.08.2013 р. щодо найменування позивача, а саме зазначено Державна податкова інспекція у Бабушкінському районі м.Дніпропетровська Дніпропетровської області Державної податкової служби, однак з даною позовною заявою звернулась Державна податкова інспекція у Жовтневому районі м.Дніпропетровська Дніпропетровської області Державної податкової служби.

Відповідно до ч.1, 2 ст.169 КАС України суд може з власної ініціативи або за заявою особи, що брала участь у справі, чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні. Питання про внесення виправлень суд може вирішити в порядку письмового провадження.

Враховуючи наведене, суд вважає за необхідне задоволити заяву МЮУ ГУЮ у Дніпропетровській області Дніпропетровського міського управління юстиції Реєстраційної служби Відділу державної реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців, виправити описку у постанові суду від 05.08.2013 р. у справі №804/8799/13-а зазначивши вірно найменування відповідача - Товариство з обмеженою відповідальністю "НВ Маркет" (код ЄДРПОУ 34229361).

Також, суд з власної ініціативи, вважає за необхідне виправити описку у вступній та резолютивній частині постанови від 05.08.13р. та зазначити вірне найменування позивача - Державна податкова інспекція у Жовтневому районі м.Дніпропетровська Дніпропетровської області Державної податкової служби

На підставі викладеного та керуючись ст.169 КАС України суд, -

УХВАЛИВ:

Виправити описку в описовій та резолютивній частині постанови Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 05.08.2013р. у справі №804/8799/13-а за адміністративним позовомпозовом Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Дніпропетровська Дніпропетровської області Державної податкової служби до Товариства з обмеженою відповідальністю "НВ Маркет" про припинення юридичної особи, а саме:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Гетакс" (код ЄДРПОУ 35672478) замінити на Товариство з обмеженою відповідальністю "НВ Маркет" (код 34229361) та вважати вірною назву відповідача - Товариство з обмеженою відповідальністю "НВ Маркет" (код ЄДРПОУ 34229361).

Державну податкову інспекцію у Бабушкінському районі м.Дніпропетровська Дніпропетровської області Державної податкової служби замінити на Державна податкова інспекція у Жовтневому районі м.Дніпропетровська Дніпропетровської області Державної податкової служби та вважати вірною назву позивача - Державна податкова інспекція у Жовтневому районі м.Дніпропетровська Дніпропетровської області Державної податкової служби.

Ухвала суду може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду шляхом подачі апеляційної скарги протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали згідно ст. 186 Кодексу адміністративного судочинства України.

Ухвала набирає законної сили у порядку та у строки, встановлені ст. 254 Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення08.08.2014
Оприлюднено30.12.2015
Номер документу54549463
СудочинствоАдміністративне
Сутьприпинення юридичної особи

Судовий реєстр по справі —804/8799/13-а

Ухвала від 08.08.2014

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Ніколайчук Світлана Василівна

Ухвала від 21.07.2014

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Ніколайчук Світлана Василівна

Постанова від 05.08.2013

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Ніколайчук Світлана Василівна

Ухвала від 08.07.2013

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Ніколайчук Світлана Василівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні