Ухвала
від 10.02.2014 по справі 757/2868/14-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/2868/14-к

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

10 лютого 2014 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю сторони кримінального провадження слідчого СГ ГСУ МВС України ОСОБА_3 , розглянувши в судовому засіданні в приміщенні суду в м.Києві клопотання слідчого СГ ГСУ МВС України ОСОБА_3 про продовження проведення позапланової виїзної ревізії,-

В С Т А Н О В И В :

10 лютого 2014 року слідчий СГ ГСУ МВС України ОСОБА_3 , за погодженням старшого прокурора відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання державного обвинувачення Управління нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ Генеральної прокуратури України ОСОБА_4 , звернулася до слідчого судді з клопотанням про продовження проведення Державною фінансовою інспекцією в Івано-Франківській області позапланової виїзної ревізії діяльності Департаменту Будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської облдержадміністрації на 5 робочих днів з 14.02.2014 по 20.02.2014.

З наданих в обґрунтування клопотання матеріалів кримінального провадження вбачається, що 14.08.2013 службові особи Департаменту Будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської облдержадміністрації, достовірно знаючи, що на виконання Державної програми КПКВ 2401270 з Державного бюджету України виділятимуться кошти для закупівлі послуг із збирання небезпечних відходів (Проведення невідкладний природоохоронних заходів з видалення, перевезення та утилізації небезпечних відходів гексахлорбензолу, що перебувають на полігоні твердих токсичних відходів в Калуському районі Івано-Франківськоїобласті), умисно, в інтересах третіх осіб, використовуючи службове становище всупереч інтересам служби, незаконо застосували щодо компанії «S.I. Group Consort Ltd.» (Держава Ізраїль, реєстраційний номер 514191923) виняткову процедури закупівлі в одного учасника зазначених послуг, що заподіяло істотну шкоду державним інтересам та інтересам юридичних осіб.

Субпідрядниками компанії «S.I. Group Consort Ltd.» по збиранню, зберіганню і транспортуванню відходів виступили ТОВ «СІ БУД СІСТЕМ» (код ЄДРПОУ 36088514), ТОВ «АВС-Транс» (код ЄДРПОУ 30963752) і компанія «Трейдбі Фолі Лтд» (Великобританія).

У ході розслідування зазначеного провадження також установлено факти, що свідчать про порушення Департаментом Будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської облдержадміністрації законодавства про державні закупівлі, перевірку додержання якого віднесено законом до компетенції органів державного фінансового контролю.

Ухвалою слідчого судді Печерського районного суду м.Києва від 24.12.2013, Державній фінансовій інспекції України в Івано-Франківській області надано дозвіл на проведення позапланової виїзної ревізії діяльності Департаменту Будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської облдержадміністрації (код ЄДРПОУ 38163425), розташованого за адресою: м.Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21, протягом 15 робочих днів з 27.01.2014 по 14.02.2014.

Згідно листа в.о. начальника Державної фінансової інспекції в Івано-Франківській області ОСОБА_5 від 06.02.2014 № 09-07-17-17/849, в ході проведення ревізії виникла необхідність продовжити термін ревізії протягом п`яти робочих днів з 14.02.2014 по 20.02.2014, у зв`язку з необхідністю опрацювання результатів зустрічних звірок з генпідрядниками та субпідрядниками та запитів до суб`єктів господарювання та державних установ щодо отримання інформації, необхідної для дослідження питань, визначених програмою ревізії, та з метою їх включення в акт ревізії.

Згідно ч. 1 ст. 107 КПК України, фіксація під час розгляду клопотання слідчим суддею за допомогою технічних засобів не здійснювалась.

Слідчий ОСОБА_3 у судовому засіданні клопотання підтримала і просила його задовольнити.

Заслухавши пояснення слідчого, дослідивши клопотання та додані до нього матеріали, надходжу до висновку про наявність підстав для продовження терміну проведення Державною фінансовою інспекцією в Івано-Франківській області позапланової виїзної ревізії діяльності Департаменту Будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської облдержадміністрації.

Відтак, клопотання підлягає задоволенню.

Враховуючи викладене, керуючись ст.11 Закону України «Про основні засади здійснення державного фінансового контролю в Україні», п.18 ч.1 ст.3, ст.40, ст.ст.93, 223, ст.ст.110, 309, 395, 532, 534 КПК України, слідчий суддя,-

У Х В А Л И В :

Клопотання слідчого СГ ГСУ МВС України ОСОБА_3 , погоджене старшим прокурором відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання державного обвинувачення Управління нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ Генеральної прокуратури України ОСОБА_4 , про продовження проведення позапланової виїзної ревізії задовольнити.

Продовжити на 5 робочих днів з 14.02.2014 по 20.02.2014 термін проведення Державною фінансовою інспекцією в Івано-Франківській області позапланової виїзної ревізії діяльності Департаменту Будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської облдержадміністрації, розташованого за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського,21, з питань використання і збереження державних фінансових ресурсів, необоротних та інших активів, правильності визначення потреби у бюджетних коштах та взяття зобов`язань, стану і достовірності бухгалтерського обліку і фінансової звітності у Мінприроди та інших органах виконавчої влади, державних фондах, дотримання законодавства на всіх стадіях бюджетного процесу щодо державного бюджету та державних закупівель при здійснені Департаментом Будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської облдержадміністрації закупівель у 2013 році послуг із збирання небезпечних відходів (проведення невідкладних природоохоронних заходів з видалення, перевезення та утилізації небезпечних відходів гексахлорбензолу, що перебувають на полігоні твердих токсичних відходів в Калуському районі Івано-Франківської області).

Ухвала не може бути оскаржена, набирає законної сили з моменту її оголошення та підлягає безумовному виконанню.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення10.02.2014
Оприлюднено06.01.2023
Номер документу54557473
СудочинствоКримінальне
Сутьпродовження проведення позапланової виїзної ревізії

Судовий реєстр по справі —757/2868/14-к

Ухвала від 10.02.2014

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Москаленко К. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні