Ухвала
від 22.12.2015 по справі 813/5806/15
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД 79018, м. Львів, вул. Чоловського, 2; e-mail: inbox@adm.lv.court.gov.ua; тел.: (032)-261-58-10 У Х В А Л А

про витребування доказів

22 грудня 2015 р. справа № 813/5806/15

Львівський окружний адміністративний суд у складі:

головуючої судді Братичак У.В.,

секретар судового засідання Бугара М.Р.,

за участю:

представника позивача ОСОБА_1,

розглянувши у відкритому судовому засіданні питання про витребовування доказів у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Варіант-Глобус Плюс» до Державного реєстратора юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Реєстраційної служби Львівського міського управління юстиції ОСОБА_2, за участю третьої особи - об'єднання співвласників багатоквартирного будинку «Житловий комплекс «Горіховий гай» про визнання протиправними дій та визнання недійсною державної реєстрації,-

в с т а н о в и л а:

До суду надійшла позовна заява Товариства з обмеженою відповідальністю «Варіант-Глобус Плюс» до Державного реєстратора юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Реєстраційної служби Львівського міського управління юстиції ОСОБА_2, за участю третьої особи - об'єднання співвласників багатоквартирного будинку «Житловий комплекс «Горіховий гай» про визнання протиправними дій та визнання недійсною державної реєстрації.

У судовому засіданні, для повного, всебічного та об'єктивного розгляду справи, судом поставлено на обговорення питання про витребування доказів, а саме витребувати у Реєстраційної служби Львівського міського управління юстиції для огляду в судовому засіданні реєстраційну справу щодо об`єднання співвласників багатоквартирного будинку Житловий комплекс Горіховий гай (ЄДРПОУ 40001371).

Представник позивача в судовому засіданні вказане питання про витребування доказів підтримав.

Представники відповідача та третьої особи в судове засідання не з'явилися, хоча належним чином повідомлялися про дату, час і місце його проведення. Клопотань про розгляд справи без їх участі до суду не надходило.

Згідно з ч. 4 ст. 11 КАС України суд вживає передбачені законом заходи, необхідні для з'ясування всіх обставин у справі, у тому числі щодо виявлення та витребування доказів з власної ініціативи.

Відповідно до ч. 5 ст. 11 КАС України суд повинен запропонувати особам, які беруть участь у справі, подати докази або з власної ініціативи витребувати докази, яких, на думку суду, не вистачає.

Відповідно до ч. 2 ст. 69 КАС України, докази суду надають особи, які беруть участь у справі. Суд може запропонувати надати додаткові докази або витребувати додаткові докази за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або з власної ініціативи.

Частиною 4 статті 71 Кодексу адміністративного судочинства України передбачено, що суб'єкт владних повноважень повинен подати суду всі наявні у нього документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі. У разі невиконання цього обов'язкову суд витребує названі документи та матеріали.

При цьому, витребування доказів є не правом, а обов'язком суду, що направлений на повний та всебічний розгляд справи.

Враховуючи наведене, суд дійшов висновку про необхідність витребування у відповідача вказаних вище документів.

Керуючись ст.ст. 69, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

у х в а л и в :

1. Витребувати в Реєстраційної служби Львівського міського управління юстиції для огляду в судовому засіданні Реєстраційну справу об`єднання співвласників багатоквартирного будинку Житловий комплекс Горіховий гай (ЄДРПОУ 40001371).

2. Попередити Реєстраційну службу Львівського міського управління юстиції , що у разі відмови у наданні документів і матеріалів, необхідних для вирішення спору і витребуваних судом у порядку статті 71 КАС України, адміністративний суд може реагувати, зокрема, шляхом винесення в порядку ст. 166 КАС України окремої ухвали у зв'язку з виявленням порушення законності, що містить ознаки дії, переслідуваної в кримінальному порядку, а саме - порушення, передбаченого статтею 382 Кримінального кодексу України, у вигляді невиконання судового рішення (ухвали суду).

3. Документи, що витребовуються надати суду до 13 січня 2016 р.

Ухвала остаточна, оскарженню не підлягає.

Повний текст ухвали складений та підписаний 25.12.2015 року.

Суддя Братичак У.В.

Дата ухвалення рішення22.12.2015
Оприлюднено31.12.2015
Номер документу54599481
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —813/5806/15

Ухвала від 22.12.2015

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Братичак Уляна Володимирівна

Ухвала від 30.11.2015

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Братичак Уляна Володимирівна

Ухвала від 02.11.2015

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Братичак Уляна Володимирівна

Ухвала від 02.11.2015

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Братичак Уляна Володимирівна

Ухвала від 19.10.2015

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Братичак Уляна Володимирівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні