Ухвала
від 24.12.2015 по справі 906/1544/15
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

Господарський суд

Житомирської області


10002, м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65, тел. (0412) 48-16-20,

E-mail: inbox@zt.arbitr.gov.ua, http://zt.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

Від "24" грудня 2015 р. Справа № 906/1544/15

За заявою Білківської сільської ради Коростенського району Житомирської області (с.Білка, Коростенський район, Житомирська область)

До боржника ОСОБА_1 дочірнього підприємства ПАТ Промінвестбанку "Обрій" (с.Білка, Коростенський район, Житомирська область)

про визнання банкрутом

Суддя Костриця О.О.

В засіданні суду прийняли участь:

від кредиторів: ОСОБА_2 - представник ПАТ Акціонерний комерційний промилово-інвестиційний банк", дов. №096-32/83 від 28.01.2015

від боржника: ОСОБА_3 - розпорядник майна

14.12.2015 до господарського суду надійшла заява Публічного акціонерного товариства "Акціонерний комерційний промилово-інвестиційний банк" №106-31-1-341 від 11.12.2015 з кредиторськими вимогами до боржника на суму 5333180,59грн. заборгованості.

Ухвалою суду від 17.12.2015 було прийнято та призначено до розгляду в засіданні суду вказану заяву.

24.12.2015 до суду від розпорядника майна боржником надійшов проміжний звіт, в якому він повідомляє про вчинені ним дії станом на 24.12.2015. Також, розпорядник майна просить суд витребувати в Управління юстиції Коростенського району реєстраційну справу ОСОБА_1 дочірнього підприємства ПАТ "Промінвестбанк "Обрій" та реєстраційну справу Громадської організації "Об'єднання власників майнових паїв КСП "Білківське", адреса: 11564, Житомирська область, Коростенський район, с.Білка, вул. Лесі Українки, 1, ідентифікаційний код 39983845. Окрім того, розпорядник майна просить суд відкласти розгляд справи та надати розпоряднику час для надання відзиву на заяву ПАТ "Промінвестбанк".

24.12.2015 до господарського суду від ПАТ "Акціонерний комерційний промилово-інвестиційний банк" надійшла заява про уточнення вимог до боржника на суму 5167832,20грн. заборгованості.

Оскільки уточнення ПАТ "Акціонерний комерційний промилово-інвестиційний банк" не суперечать законодавству не порушують чиїх - небудь прав і охоронюваних законом інтереси, суд вважає за необхідне прийняти дані уточнення до розгляду.

В судовому засіданні розглядалась заява ПАТ "Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк" про визнання кредиторських вимог до боржника на суму 5167832,20грн. заборгованості, з урахуванням поданих уточнень.

Представник кредитора в засіданні суду вищезазначену заяву, з урахуванням уточнень підтримала в повному обсязі, разом з тим, вимоги ухвали суду від 17.12.2015 кредитором виконано частково.

Розпорядник майна в засіданні суду в усних поясненнях повідомив, що станом на день розгляду справи, відзив на вказану вище заяву не підготовлено, оскільки заява та додані до неї документи ним не отримано.

Боржник свого представника в засідання суду не направив, хоча про час та місце судового розгляду справи повідомлений вчасно та належним чином.

З огляду на викладене, та з метою витребування додаткових доказів, суд прийшов до висновку відкласти розгляд заяви ПАТ "Акціонерний комерційний промилово-інвестиційний банк" з кредиторськими вимогами до боржника на суму 5167832,20грн. заборгованості (з урахуванням уточнень).

В судовому засіданні розглядався проміжний звіт розпорядника майна боржника ОСОБА_3, з доданими до нього документами. Розпорядник майна вимоги ухвали суду від 12.11.2015 виконав частково.

В судовому засіданні розглядались клопотання розпорядника майна боржника ОСОБА_3 щодо витребування від Управління юстиції Коростенського району реєстраційних справ СДП ПАТ "Промінвестбанк "Обрій" та Громадської організації "Об'єднання власників майнових паїв КСП "Білківське".

Свої клопотання розпорядник майна обгрунтовує неможливістю проведення інвентаризації майна боржника, у зв'язку з відсутністю матеріалів по розпаюванню майна КСП "Білківське" на базі майна якого діє боржник.

Розпорядник майна в засіданні суду підтримав вказані клопотання.

Суд, розглянувши вказані клопотання, заслухавши розпорядника майна, прийшов до висновку їх задовольнити та витребувати від Реєстраційної служби Коростенського МРУЮ матеріали реєстраційних справ ОСОБА_1 дочірнього підприємства ПАТ "Промінвестбанк "Обрій" та Громадської організації "Об'єднання власників майнових паїв КСП "Білківське".

В судовому засіданні також було встановлено, що вимоги ухвали суду від 12.11.2015 не виконано Коростенською об'єднаною державною податковою інспекцією Головного управління ДФС у Житомирській області.

Враховуючи викладене, суд прийшов до висновку відкласти розгляд справи.

Керуючись ст.ст. 77,86 ГПК України, ст.ст. 17,25 Закону України "Про відновлення платоспроможності або визнання його банкрутом", господарський суд

УХВАЛИВ:

1. Відкласти розгляд заяви ПАТ "Акціонерний комерційний промилово-інвестиційний банк" про визнання кредиторських вимог до боржника на суму 5167832,20грн. заборгованості (з урахуванням уточнень).

2. Відкласти розгляд справи в попередньому засіданні на "02" лютого 2016 р. о 10:30 у приміщенні господарського суду Житомирської області, каб. 407.

3. Зобов'язати розпорядника майна боржника ОСОБА_3:

- скласти реєстр вимог кредиторів та подати його на затвердження до господарського суду в строк, який не повинен перевищувати місяця та двадцяти днів після проведення підготовчого засідання;

- разом з боржником та ініціюючим кредитором організувати та забезпечити проведення інвентаризації майна боржника, у тому числі встановити обсяг майна, що підлягає обов'язковій реєстрації, та визначити його вартість, провести інвентаризацію майна боржника в строк не пізніше двох місяців; результати проведеної інвентаризації та визначення вартості майна боржника подати суду;

- проаналізувати фінансово-господарську діяльність, інвестиційне становище боржника та його становище на ринках; вчинити дії щодо виявлення ознак фіктивного банкрутства, доведення до банкрутства, приховування стійкої фінансової неспроможності, незаконних дій у разі банкрутства, докази чого надати у наступне судове засідання;

- надати довідку з відділу земельних ресурсів про наявні (відсутні) у боржника на праві власності та на праві постійного користування земельні ділянки (станом на день розгляду справи);

- надати довідку про наявність/відсутність державної реєстрації за боржником права власності на сільськогосподарську техніку (станом на день розгляду справи);

- надати довідку Державтоінспекції про наявність/відсутність транспортних засобів (станом на день судового розгляду справи);

- надати інформацію про рух коштів на розрахункових рахунках боржника;

- надати докази встановлення наявності активів боржника шляхом надіслання відповідних запитів до Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Державного підприємства "Український інститут промислової власності", Державного департаменту інтелектуальної власності, Державної митної служби України, Державної інспекції України з безпеки на морському та річковому транспорті (Укрморрічінспекція), Державної служби України з питань праці, Державної авіаційної служби України або їх територіальних представництв.

- надати письмову інформацію з документальним підтвердженням про наявність/відсутність за боржником авторських прав;

- надати письмову інформацію з документальним підтвердженням щодо дебіторської заборгованості боржника;

- надати додаткові докази про наявність/відсутність у банкрута майна на праві власності/користування; підтверджуючі документи подати суду;

- надати відповіді на направлені запити;

- надати письмовий відзив на заяву ПАТ "Акціонерний комерційний промилово-інвестиційний банк" (з урахуванням уточнень) з урахуванням результатів розгляду вимог кредитора боржником;

- надати докази письмового повідомлення кредитора про результат розгляду заяви.

4. Зобов'язати ПАТ "Акціонерний комерційний промилово-інвестиційний банк" надати:

- для огляду оригінали документів, подані у копіях, на підтвердження заявлених вимог до боржника;

- довідку відповідного органу ДВС щодо стану виконання наказу господарського суду №906/1936/13 від 04.02.2014;

- надати детальний розрахунок нарахування пені та індексу інфляції.

5. Повторно зобов'язати Коростенську об'єднану державну податкову інспекцію Головного управління ДФС у Житомирській області надіслати господарському суду в термін до 25.01.2016р. письмове повідомлення щодо питання про доцільність проведення позапланової перевірки боржника на підставі пп.78.1.7 п.78.1 ст. 78 Податкового кодексу України.

6. Реєстраційній службі Коростенського МРУЮ направити на адресу господарського суду Житомирської області чи надати безпосередньо для огляду в засіданні суду оригінали реєстраційних справ:

- ОСОБА_1 дочірнього підприємства ПАТ Промінвестбанку "Обрій" (ідентифікаційний код 31143381, місцезнаходження: 11564, Житомирська область, Коростенський район, с. Білка, вул. Просолова, буд. 2);

- Громадської організації "Об'єднання власників майнових паїв КСП "Білківське" (11564, Житомирська область, Коростенський район, с.Білка, вул. Лесі Українки, 1, ідентифікаційний код 39983845).

Викликати у судове засідання представників кредиторів, боржника та розпорядника майна боржника ОСОБА_3

Суддя Костриця О.О.

1-ініціюючому кредитору (реком.)

2- боржнику (реком. з повід.)

3- арбітражному керуючому ОСОБА_3 (реком. з повід.)

4-Реєстраційній службі Коростенського МРУЮ (реком. з повід.)

5- Коростенській об'єднаній державній податковій інспекції Головного управління ДФС у Житомирській області (реком. з повід.).

6-ПАТ "Акціонерний комерційний промилово-інвестиційний банк" (м.Житомир, Новий Бульвар, 5, реком. з повід.)

Дата ухвалення рішення24.12.2015
Оприлюднено05.01.2016
Номер документу54678344
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —906/1544/15

Ухвала від 02.04.2020

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 02.04.2020

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 05.03.2020

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 04.02.2020

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 17.12.2019

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 08.10.2019

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 08.10.2019

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 11.07.2019

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 18.06.2019

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

Ухвала від 18.06.2019

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Костриця О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні