Ухвала
від 12.05.2015 по справі 462/3489/15-к
ЗАЛІЗНИЧНИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 462/3489/15-к

У Х В А Л А

12 травня 2015 року місто Львів

Слідчий суддя Залізничного районного суду міста Львова ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю слідчого ОСОБА_3 , розглянувши клопотання слідчого слідчого відділення Залізничного районного відділу ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до речей і документів, -

В С Т А Н О В И В:

13.02.2015 року слідчою слідчого відділення Залізничного районного відділу ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області ОСОБА_3 внесено відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12015140060000406 та розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 357 КК України.

Слідча слідчого відділення Залізничного районного відділу ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області ОСОБА_3 , за погодженням з прокурором, звернулася до слідчого судді з клопотанням про тимчасовий доступ до речей і документів покликаючись на те, що 12 лютого 2015 року вона перебувала на ринку « ІНФОРМАЦІЯ_1 », що у АДРЕСА_1 протягом однієї години, а в подальшому, на зупинці транспортних засобів, що розташована біля відділення продажу квітів, присіла на лавочку та чекала маршрутне таксі. Із собою остання мала у чорному пакеті із написом «Колінс» документи, а саме договори про співпрацю із контрагентами, акти виконаних робіт, прихідні накладні, кадрові документи (заяви, особові картки, табелі обліку робочого часу), акти списання, касові документів ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » та інші документи.

Сівши в автобус та проїхавши декілька зупинок ОСОБА_4 згадала про документи, які залишила на лавочці зупинки і пересівши в інше маршрутне таксі повернулася на те місце, де залишила пакет із документами, однак його на той час там вже не було. До моменту крадіжки документів, вони зберігалися в офісі товариства, який був розташований на АДРЕСА_2 . Із офісу в той день директор ОСОБА_4 забрала усі документи, оскільки, з її слів, повинна була провести звірку документації із субпідрядником на об`єкті будівництва, який розташований у м. Тернополі в районі Дружба.

Разом із тим, з ІНФОРМАЦІЯ_3 отримано інформацію про те, що ПП « ОСОБА_5 » (юридична адреса: АДРЕСА_3 ) зареєстроване 24.102014 року, керівником товариства є ОСОБА_4 , зареєстрована у АДРЕСА_4 . Підприємство займається будівництвом житлових і нежитлових будівель, оптовою торгівлею деревини, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням, оптовою торгівлею залізними виробами, водопровідним і опалювальним устаткуванням і приладдям до нього, монтажем водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування.

Із допиту потерпілої встановлено, що юридична адреса підприємства АДРЕСА_2 , однак із відомостей ІНФОРМАЦІЯ_3 значиться адреса АДРЕСА_3 .

Враховуючи вищенаведене, в ході досудового розслідування виникла необхідність в об`єктивності дослідження усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення, в тому числі вивченні інформації, що містилася у документах, котра підтверджує чи спростовує факти співпраці ПП « ОСОБА_5 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) із суб`єктами господарювання за період з 24.10.2014 по даний час.

Органом досудового розслідування встановлено, що за вищевказаний період часу дане приватне підприємство під час здійснення фінансово-господарської діяльності користувалося та на даний час користується розрахунковими рахунками № НОМЕР_2 , № НОМЕР_3 , НОМЕР_4 відкритими 29.10.2014 в ЗГРУ ПАТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_4 ».

Разом із тим, досліджуючи повно та неупереджено обставини вчинення даного кримінального правопорушення, виникла необхідність в отримання тимчасового доступу до інформації, котра міститься на вказаних розрахункових рахунках за період часу з 29.10.2014 по даний час, що дозволить проводити подальші слідчі дії з метою прийняття законного і обґрунтованого рішення у вказаному кримінальному провадженні.

Розглянувши матеріали клопотання, вважаю, що його слід задовольнити, оскільки стороною кримінального провадження доведено наявність достатніх підстав вважати, що дана інформація має суттєве значення для встановлення обставин у кримінальному провадженні та з метою швидкого, повного та неупередженого розслідування кримінального провадження.

Враховуючи наведенне вважаю, що слідчому слідчого відділення Залізничного районного відділу ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області ОСОБА_3 слід надати тимчасовий доступ та можливості вилучення речей та документів, які знаходться у приміщенні ПАТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_4 », (МФО НОМЕР_5 ) що розташоване у АДРЕСА_5 .

Керуючись ст.ст. 159-166 КПК України,-

У Х В А Л И В:

клопотання задовольнити.

Надати дозвіл слідчому слідчого відділення Залізничного РВ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області ОСОБА_3 або оперуповноваженому сектору ДСБЕЗ Залізничного РВ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області ОСОБА_6 (за дорученням старшого слідчого ОСОБА_3 ) на тимчасовий доступ до повного руху коштів ПП « ОСОБА_5 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), яке зареєстроване за адресою (юридичною та фактичною): АДРЕСА_3 по розрахункових рахунках № НОМЕР_2 , № НОМЕР_3 , НОМЕР_4 , відкритих в ЗГРУ ПАТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_4 », (МФО НОМЕР_6 ) 29.10.2014 р., із зазначенням повних реквізитів контрагентів від кого надходили та які отримували кошти, часу, суми та призначення платежів їх проведення, залишків на рахунках, інформації щодо зняття готівки, за період з 29.10.2014 до 12.05.2015 року, на паперових та магнітних носіях і надати можливість вилучити їх у приміщенні ПАТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_4 », (МФО НОМЕР_5 ), що розташоване у АДРЕСА_5 .

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів, має право постановити ухвалу про проведення обшуку з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Строк дії ухвали один місяць з дня постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя /підпис/

З оригіналом згідно.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

помічник судді: ОСОБА_7

Дата ухвалення рішення12.05.2015
Оприлюднено20.03.2023
Номер документу54787142
СудочинствоКримінальне
Сутьтимчасовий доступ до речей і документів

Судовий реєстр по справі —462/3489/15-к

Ухвала від 12.05.2015

Кримінальне

Залізничний районний суд м.Львова

Боровков Д. О.

Ухвала від 12.05.2015

Кримінальне

Залізничний районний суд м.Львова

Боровков Д. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні