Ухвала
від 15.06.2010 по справі 43/292
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА 01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-Б тел.230-31-34

УХВАЛА

Справа № 43/292 15.06.2010

за заявою державної податкової інспекції у Подільському районі м. Києва

до товариства з обмеженою відповідальністю Фірма «Мітра» (код 31170174)

про визнання банкрутом (52)

Суддя Копитова О.С.

Обставини справи:

Державна податкова інспекція у Подільському районі м. Києва звернулась до господарського суду міста Києва з заявою про визнання банкрутом товариства з обмеженою відповідальністю Фірма «Мітра» з урахуванням приписів ст. 52 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» .

Ухвалою господарського суду міста Києва від 05.06.2007 порушено провадження у справі про банкрутство № 43/292 (суддя Пасько М.В.)

Постановою господарського суду міста Києва від 05.07.2007 визнано банкрутом товариство з обмеженою відповідальністю Фірму «Мітра» , відкрито ліквідаційну процедуру, призначено ліквідатором банкрута ініціюючого кредитора -державну податкову інспекцію у Подільському районі м. Києва, якого зобов'язано провести ліквідаційну процедуру та надати звіт і ліквідаційний баланс на затвердження.

Ухвалою господарського суду міста Києва від 29.02.2008 достроково припинено обв'язки ліквідатора боржника -ініціюючого кредитора державної податкової інспекції у Подільському районі м. Києва, призначено по справі № 43/292 ліквідатором боржника -арбітражного керуючого ОСОБА_1, зобов'язано відповідних посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю Фірми «Мітра» протягом 15-днів передати ліквідатору боржника ОСОБА_1 печатки, штампи, установчі документи, документи, що стосуються господарської діяльності боржника, податкової та бухгалтерської звітності, а також наявні у боржника майнові активи та зобов'язано ліквідатора боржника ОСОБА_1 надати суду на затвердження звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс боржника.

Ухвалою суду від 25.11.2008 визнано відкрите акціонерне товариство «Акціонерна компанія «Київводоканал» кредитором товариства з обмеженою відповідальністю Фірми «Мітра» на загальну суму 1432,33 грн. та фізичну особу ОСОБА_2 кредитором товариства з обмеженою відповідальністю Фірми «Мітра» на загальну суму 9 185,32 грн.

06.10.2009 до загального відділу суду від ліквідатора надійшло клопотання про припинення його обов'язків як ліквідатора товариства з обмеженою відповідальністю Фірми «Мітра» .

Ухвалою суду від 30.10.2009 справу було призначено на 24.11.2009.

Ухвалою суду від 24.11.2009 призначено ліквідатором товариства з обмеженою відповідальністю Фірми «Мітра» -ОСОБА_3 (ліцензія Серія АВ № 397199 від 03.07.2008), продовжено строк ліквідаційної процедури банкрута та зобов'язано ліквідатора надати суду звіт та ліквідаційний баланс банкрута до 03.05.2010.

До загального відділу суду від ліквідатора надійшло клопотання про продовження строку ліквідаційної процедури.

Дослідивши матеріали справи та розглянувши клопотання ліквідатора товариства з обмеженою відповідальністю Фірми «Мітра» арбітражного керуючого ОСОБА_3М, про продовження строку ліквідаційної процедури для проведення всіх необхідних дій щодо завершення ліквідаційної процедури банкрута та одержання всіх необхідних відповідей на запити, суд визнав його обґрунтованим та таким, що підлягає задоволенню.

Відповідно до ч. 2 ст. 22 Закону України Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом строк ліквідаційної процедури не може перевищувати дванадцяти місяців. Господарський суд може продовжити цей строк на шість місяців.

Зважаючи на те, що строк ліквідаційної процедури банкрута та повноважень ліквідатора закінчився, а також враховуючи те, що ліквідатором проводяться всі необхідні дії щодо ліквідації підприємства, суд вважає за доцільне задовольнити клопотання ліквідатора про продовження строку ліквідаційної процедури товариства з обмеженою відповідальністю Фірми «Мітра» .

Керуючись ст.ст. 22 32, 24, 52 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» , ст. 86 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд міста Києва, -

УХВАЛИВ:

Задовольнити клопотання ліквідатора товариства з обмеженою відповідальністю Фірми «Мітра» -арбітражного керуючого ОСОБА_3 про продовження строку ліквідаційної процедури банкрута на шість місяців.

Продовжити строк ліквідаційної процедури товариства з обмеженою відповідальністю Фірми «Мітра» до 15.12.2010.

Продовжити строк повноважень ліквідатора товариства з обмеженою відповідальністю Фірми «Мітра» -арбітражного керуючого ОСОБА_3 - до 15.12.2010.

Зобов'язати ліквідатора банкрута до 02.12.2010 надати господарському суду звіт та ліквідаційний баланс банкрута з додатками:

довідка обслуговуючого банку боржника про закриття рахунків;

витяг з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна;

витяг з Державного реєстру обтяжень рухомого майна;

довідка Головного управління Міністерства внутрішніх справ в м. Києві УДАІ про наявність зареєстрованих транспортних засобів у банкрута;

довідка Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку про наявність у власності банкрута цінних паперів;

довідка Головного управління земельних ресурсів КМДА управління земельного кадастру про наявність зареєстрованих земельних ділянок за банкрутом;

довідка Головного управління статистики в м. Києві щодо наявності у боржника структурних підрозділів або підприємств засновником яких є боржник;

довідка Інспекції державного технічного нагляду щодо реєстрації і перереєстрації боржником тракторної, сільськогосподарської, дорожньо-будівельної та меліоративної техніки;

довідка Інспекції головного державного реєстратора флоту України про наявність у власності боржника водних транспортних засобів;

довідка Київського міського бюро технічної інвентаризації та реєстрації права власності на об'єкти нерухомого майна про наявність у боржника у власності нерухомого майна;

довідку державного підприємства "Центр державного земельного кадастру" про наявність зареєстрованих за банкрутом земельних ділянок та прав на них;

довідку державного підприємства "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України про наявність зареєстрованих за банкрутом прав власності на нерухоме майно.

докази публікації оголошення в офіційному друкованому органі про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури;

докази повідомлення про визнання господарським судом відсутнього боржника банкрутом усіх відомих йому кредиторів відсутнього боржника, які в місячний строк з дня одержання повідомлення можуть направити ліквідатору заяви з вимогами до банкрута, зокрема органи державної податкової служби та інші державні органи, які здійснюють контроль за правильністю та своєчасністю справляння страхових внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування та інші види зальнообов'язкового держаного соціального страхування, податків і зборів (обов'язкових платежів).

Копію ухвали направити заявнику, боржнику та ліквідатору.

Суддя О.С. Копитова

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення15.06.2010
Оприлюднено11.01.2016
Номер документу54788435
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —43/292

Ухвала від 15.06.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

Ухвала від 01.12.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Сальнікова Г.І.

Ухвала від 19.11.2010

Господарське

Господарський суд Харківської області

Сальнікова Г.І.

Ухвала від 17.03.2014

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мандичев Д.В.

Ухвала від 30.10.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мандичев Д.В.

Ухвала від 30.10.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мандичев Д.В.

Ухвала від 11.10.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Мандичев Д.В.

Ухвала від 16.04.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

Ухвала від 29.03.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

Ухвала від 11.03.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні