Ухвала
від 22.05.2013 по справі 757/10516/13-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Примірник №

Справа № 757/10516/13-к

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

22 травня 2013 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва Карабань В.М., при секретарі Майоренко Я.М., за участю сторони кримінального провадження слідчого ГС ГСУ МВС України Гагаловського В.П., розглянувши у судовому засіданні в залі суду в м. Києві клопотання сторони кримінального провадження слідчого ГС ГСУ МВС України Гагаловського В.П., про тимчасовий доступ до речей і документів та їх вилучення, -

В С Т А Н О В И В :

20.05.2013 року до провадження слідчого судді Печерського районного суду м. Києва Карабаня В.М. в межах кримінального провадження № 22012000000000032 надійшло клопотання сторони кримінального провадження провадження слідчого ГС ГСУ МВС України Гагаловського В.П., погоджене старшим прокурором Другого відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням і підтримання державного обвинувачення Управління нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ Генеральної прокуратури України Рижук В.П., який здійснює процесуальне керівництво в даному кримінальному провадженні, про надання тимчасового доступу до документів та відомостей, документів реєстраційної та звітної частини податкової справи ТзОВ Феррус (код ЄДРПОУ 36917497); документів фінансово-бухгалтерської ТзОВ Феррус (код ЄДРПОУ 36917497) та матеріалів податкових перевірок вказаного підприємства, в тому числі перевірок правильності нарахування суми бюджетного відшкодування податку на додану вартість за період часу з моменту реєстрації підприємства по теперішній час, які можуть зберігаються в Алчевської ОДПІ Луганської області (Луганська область, м. Алчевськ, вул. Горького, 47), та можливості їх вилучити.

В судовому засіданні слідчий підтримав клопотання, просив його задовольнити, зазначивши при цьому необхідність надання тимчасового доступу до вказаних документів їй особисто та вилучення вказаних документів.

На підставі ст. 163 ч. 4 КПК України слідчий суддя визнав за можливе проводити розгляд клопотання без участі особи, у володінні якої знаходиться інформація.

Як вбачається зі змісту ст. 162 ч. 1 п. 2 КПК України до охоронюваної законом таємниці, яка міститься в речах і документах, належать відомості, які становлять лікарську таємницю.

Відповідно до ст. 163 ч. 6 КПК України слідчий суддя постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, якщо сторона кримінального провадження доведе можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів.

Слідчий суддя, заслухавши пояснення сторони кримінального провадження, вивчивши клопотання та докази, якими обґрунтовано клопотання, дійшов до висновку про наявність підстав для задоволення клопотання про тимчасовий доступ до документів та відомостей, документів реєстраційної та звітної частини податкової справи ТзОВ Феррус (код ЄДРПОУ 36917497); документів фінансово-бухгалтерської ТзОВ Феррус (код ЄДРПОУ 36917497) та матеріалів податкових перевірок вказаного підприємства, в тому числі перевірок правильності нарахування суми бюджетного відшкодування податку на додану вартість за період часу з моменту реєстрації підприємства по теперішній час, які можуть зберігаються в Алчевської ОДПІ Луганської області (Луганська область, м. Алчевськ, вул. Горького, 47) .

Керуючись ст.ст.108, 160, 162-164, 166, 309 КПК України, слідчий суддя,

У Х В А Л И В :

Клопотання сторони кримінального провадження № 22012000000000032 від 27 листопада 2012 року слідчого ГС ГСУ МВС України майора міліції Гагаловського В.П. про тимчасовий доступ до речей і документів та їх вилучення, - задовольнити.

Надати слідчому ГС ГСУ МВС України майору міліції Гагаловському В.П. та старшому слідчому в ОВС ГСУ МВС України капітану міліції Гаврилюку І.Д. тимчасовий доступ до документів та відомостей, документів реєстраційної та звітної частини податкової справи ТзОВ Феррус (код ЄДРПОУ 36917497); документів фінансово-бухгалтерської ТзОВ Феррус (код ЄДРПОУ 36917497) та матеріалів податкових перевірок вказаного підприємства, в тому числі перевірок правильності нарахування суми бюджетного відшкодування податку на додану вартість за період часу з моменту реєстрації підприємства по теперішній час, які можуть зберігаються в Алчевської ОДПІ Луганської області (Луганська область, м. Алчевськ, вул. Горького, 47) та можливість їх вилучити.

Визначити строк дії ухвали тривалістю тридцять днів, який обраховувати з дня постановлення ухвали слідчим суддею.

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями КПК України з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя Печерського В.М. Карабань

районного суду м. Києва

Ухвала виготовлена в двох примірниках.

Примірник № 1 знаходиться в матеріалах справи № 757/10516/13-к.

Примірник № 2 наданий слідчому ГС ГСУ МВС України Гагаловському В.П.

Слідчий суддя Печерського В.М. Карабань

районного суду м. Києва

Дата ухвалення рішення22.05.2013
Оприлюднено14.01.2016
Номер документу54929041
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —757/10516/13-к

Ухвала від 22.05.2013

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Карабань В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні