Постанова
від 10.09.2014 по справі 819/1447/14-а
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Справа № 819/1447/14-a

"10" вересня 2014 р.                                                                                 м. Тернопіль

Суддя Тернопільського окружного адміністративного суду Білоус І.О., розглянувши у скороченому провадженні у місті Тернополі адміністративну справу за позовною заявою Тернопільської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Тернопільській області до Приватного підприємства "Стратеджі маркетиг груп" про припинення юридичної особи, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду із зазначеним адміністративним позовом, у якому просить суд припинити підприємницьку діяльність відповідача з підстав відсутності відповідача за вказаним місцезнаходженням.

Згідно п.3 ч.1 ст. 183-2 КАС України позов підлягає розгляду в порядку скороченого провадження.

Відповідач про розгляд справи повідомлявся належним чином в порядку визначеному ст.35 КАС України, поштовим повідомленням яке направлялось за офіційним місцем знаходження згідно довідки органів реєстрації.

Враховуючи зазначене, відповідач вважається належним чином повідомлений про наслідки неподання до суду заперечень проти позову або заяви про визнання позову.

Однак, у десятиденний строк, встановлений ст.183-2 КАС України, з дня одержання ухвали про відкриття скороченого провадження та копій документів, заперечень проти позову і доказів в обґрунтування правової позиції або заяв про визнання позову до суду не подав.

Розглянувши матеріали справи, дослідивши наявні у справі докази, суд встановив наступні обставини.

Відповідно до довідки від 04.04.2014р. Приватне підприємство "Стратеджі маркетиг груп" не має заборгованості із сплати податків, зборів, які обліковуються державною податковою інспекцією.

Згідно витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (а. с. 3-5) Приватне підприємство "Стратеджі маркетиг груп" за вказаним місцезнаходженням відсутнє.

Пунктом 5 частини 2 статті 38 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців" визначено, що підставами для постановлення судового рішення щодо припинення юридичної особи, що не пов'язано з банкрутством юридичної особи, зокрема є: наявність в Єдиному державному реєстрі запису про відсутність юридичної особи за вказаним її місцезнаходженням.

Враховуючи викладене вище, суд приходить до висновку про те, що вимога позивача про припинення юридичної особи є нормативно та документально обґрунтованою та такою, що підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст.8, 19 Конституції України, ст.ст.7-11, 183-2 КАС України, суд, –

ПОСТАНОВИВ:

Адміністративний позов задовольнити.

Припинити юридичну особу - Приватне підприємство "Стратеджі маркетиг груп" (вул. Новий Світ, 91/65, м.Тернопіль, Тернопільська область, код ЄДРПОУ 38739812).

Копію постанови направити державному реєстратору відділу з питань державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців: Реєстраційній службі Тернопільського міського управління юстиції Тернопільської області.

Постанову звернути до негайного виконання.

У десятиденний строк з моменту отримання копії постанови сторона чи інша особа, стосовно якої суд вирішив питання про її права, свободи, інтереси чи обов'язки, може оскаржити дану постанову в апеляційному порядку шляхом подання апеляційної скарги до Львівського апеляційного адміністративного суду через Тернопільський окружний адміністративний суд.

Постанова є остаточною, крім випадків її оскарження в апеляційному порядку.

Головуючий суддя                                                                                Білоус І.О.

копія вірна

Суддя                                                                                                    Білоус І.О.

СудТернопільський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення10.09.2014
Оприлюднено20.01.2016
Номер документу55024532
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —819/1447/14-а

Ухвала від 17.10.2014

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Білоус І.О.

Постанова від 10.09.2014

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Білоус І.О.

Ухвала від 30.07.2014

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Білоус І.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні