Ухвала
від 13.01.2016 по справі 522/16495/15-к
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 522/16495/15-к

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

13 січня 2016 р. Місто Одеса

Слідчий суддя місцевого Приморського районного суду м. Одеси ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 ,за участю слідчого СВ Приморського ВП в м. Одеса ГУ НП ОСОБА_3 , розглянувши клопотання слідчого СВ Приморського ВП в м. Одеса ГУ НП ОСОБА_3 , погоджене з заступником керівника Одеської місцевої прокуратури №3 ОСОБА_4 , про накладення арешту на майно,-

В С Т А Н О В И В:

Слідчий з СВ Приморського ВП в м. Одеса ГУ НП ОСОБА_3 звернувся до суду із клопотанням, погодженим з заступником керівника Одеської місцевої прокуратури №3 ОСОБА_4 , про накладення арешту на майно, вилучене в ході обшуку 23.12.2015 за адресою: АДРЕСА_1 , а саме документи та майно, які належать ОСОБА_5 ..

В обґрунтування доводів клопотання слідчий посилається на наступне.

СВ Приморського ВП в м. Одеса ГУ НП в Одеській області здійснюється досудове розслідування кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.190 КК України у кримінальному провадженні №12015160500003444 від 13.05.2015 р..

В ході досудового розслідування було встановлено, що в квітні 2014 року у ОСОБА_6 , за попередньою змовою з ОСОБА_7 , маючи злочинний умисел спрямований на власне незаконне збагачення шляхом шахрайства, переслідуючи корисливий мотив, усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер своїх діянь, передбачаючи їх суспільно-небезпечні наслідки та бажаючи їх настання, розробили єдиний злочинний план, згідно якого здійснювали ряд дій спрямованих на підготовку та подальшого вчинення шахрайства.

Для реалізації свого злочинного умислу ОСОБА_6 , за попередньою змовою з ОСОБА_7 , розробили єдиний злочинний план, що складається з чотирьох частин, кінцевою метою першої частини плану було створення в мережі Інтернет сайтів у вигляді Інтернет магазину, аналогів Інтернет - сайтів що діяли на території Російської Федерації, який діяв би на території України, де на вказаних сайтах буде розміщена завідомо неправдива інформація у вигляді оголошень, щодо продажу електронної побутової техніки, мобільних телефонів та аксесуарів до них, яких в наявності ніколи не було.

Кінцевою метою другої частини плану було створення афілійованих підприємств зареєстрованих в м. Києві, та відкриття банківських рахунків на які замовники/клієнти Інтернет - магазинів здійснювали би передоплату у вигляді грошового переказу за придбання замовленого товару за реквізитами належних їм пластикових карток відкритих в АТ «Райфайзен Банк Аваль» та ПАТ КБ «ПриватБанк».

Кінцевою метою третьої частини плану було оформлення договорів з ТОВ «БІНОТЕЛ» та ТОВ «Інтертелеком», про надання послуг Інтернет зв`язку, так званої «Сіп-телефонії», телефоні номери яких були викладені на сторінках Інтернет магазинів та слугували би для зворотного зв`язку з замовниками Інтернет магазинів.

Кінцевою метою четвертої частини плану було шахрайське заволодіння грошовими коштами, які замовники перераховували за замовлений в Інтернет магазині товар, на належні їм розрахункові рахунки відкриті в АТ «Райфайзен Банк Аваль» та ПАТ КБ «ПриватБанк» та зареєстровані на афілійовані підприємства.

Приступив до реалізації першої частини свого злочинного плану ОСОБА_6 , за попередньою змовою з ОСОБА_7 , в один із днів на початку квітня 2014 року (більш точну дату в ході досудового слідства встановити не надалось можливим), за грошову винагороду підшукали особу, а саме ОСОБА_8 , який володіє необхідним знанням в користуванні електронно-обчислювальною техніки, а саме в роботі з персональним комп`ютером та в розробці Інтернет магазинів. В подальшому ОСОБА_8 , погодившись на пропозицію, за попередньою змовою з ОСОБА_7 , та ОСОБА_6 , створив копії відомих російських Інтернет магазинів для продажу неіснуючого товару на території України, а саме: «key-shop.com.ua», «key-store.com-ua», «terminal-uk.com.ua», «citylink-group.com.ua», «elex-shop.com.ua». Крім того, ОСОБА_8 було розроблено базу даних для роботи ОСОБА_7 , ОСОБА_6 та невстановлених осіб операторів, що приймали та оброблювали замовлення; та обліку надійшовших замовлень.

Приступив до реалізації другої частини свого злочинного плану ОСОБА_6 , за попередньою змовою з ОСОБА_7 , в один із днів на початку березня 2015 року (більш точну дату в ході досудового слідства встановити не надалось можливим), підшукали невстановлену слідством особу, яку схилили за грошову винагороду до скоєння злочину, а саме реєстрації афілійованих підприємств, для подальшого використання та здійснення злочинної мети. Погодившись на вказану пропозицію, невстановлена слідством особа на протязі березня липня 2015 р., знаходячись в м. Києві, реєструє афілійовані підприємства, за схожою назвою Інтернет магазинів, а саме: ТОВ «Кей Інвест» (ЄДРПОУ 39699268) зареєстроване 18.03.2015 в м. Києві, місце знаходження: м. Київ, вул. Михайлівська 24А, офіс 3; ТОВ «Термінал Стор» (ЄДРПОУ 39770848) зареєстроване 28.04.2015 в м. Києві, місце знаходження: м. Київ, пр-т Оболонський 35, офіс 15; ТОВ «Кей Шоп» (ЄДРПОУ 39357657) зареєстроване 20.08.2014 в м. Києві, місце знаходження: м. Київ, вул. Дружківська 14; ТОВ «Кей Стор» (ЄДРПОУ 39751956) зареєстроване 20.04.2015 в м. Києві, місце знаходження: м. Київ, пр-т. Оболонський 35, офіс 7; ТОВ «Сітілінк Груп» (ЄДРПОУ 39804447) зареєстроване 27.05.2015 в м. Києві, місце знаходження: м. Київ, пр-т Оболонський 35, офіс 12; ТОВ «Елекс груп» (ЄДРПОУ 39833085), зареєстроване 27.05.2015 в м. Києві, місце знаходження: м. Київ, пр-т Оболонський 35, та розрахункові рахунки до них відкриті в АТ «Райфайзен Банк Аваль» та ПАТ КБ «ПриватБанк».

Приступив до реалізації третьої частини свого злочинного плану ОСОБА_6 , за попередньою змовою з ОСОБА_7 , з метою отримання телефонних номерів для зв`язку з замовниками товарів в Інтернет- магазинах, в один із днів в квітні 2015 року (більш точну дату в ході досудового слідства встановити не надалось можливим), знаходячись у відділені ТОВ «Інтертелеком» що за адресою: вул. Решельєвська 44, в м. Одесі, уклали договори з ТОВ «Інтертелеком» та ТОВ «БІНОТЕЛ» про надання послуг Інтернет зв`язку, так званої «Сіп-телефонії», телефоні номери яких ОСОБА_8 , розмістив на сторінках Інтернет магазинів «key-shop.com.ua», «key-store.com-ua», «terminal-uk.com.ua», «citylink-group.com.ua», «elex-shop.com.ua».

Для роботи вказаних Інтернет - магазинів ОСОБА_6 , за попередньою змовою з ОСОБА_7 , підшукали невстановлену слідством особу, яку за грошову винагороду схилили до злочину, а саме до роботи пов`язаної з інформуванням замовників Інтернет магазинів «key-shop.com.ua», «key-store.com-ua», «terminal-uk.com.ua», «citylink-group.com.ua», «elex-shop.com.ua», щодо продажу неіснуючого товару. В подальшому вказана невстановлена особа, використовуючи Сіп-телефонію (через Інтернет - мережу) оператора ТОВ «Інтертелеком», зв`язувалась з замовниками вказаних Інтернет магазинів та здійснювала інформування та приймала закази з продажу неіснуючого товару, а саме електронної побутової техніки, мобільних телефонів та аксесуарів до них.

Приступив до реалізації четвертої частини свого злочинного плану ОСОБА_6 , за попередньою змовою з ОСОБА_7 , в один із днів на початку березня 2015 року (більш точну дату в ході досудового слідства встановити не надалось можливим), підшукали особу, а саме ОСОБА_9 , якого схилили за грошову винагороду до скоєння злочину. При цьому ОСОБА_6 , за попередньою змовою з ОСОБА_7 , вговорили ОСОБА_9 , отримувати грошові кошти замовників Інтернет магазинів «key-shop.com.ua», «key-store.com-ua», «terminal-uk.com.ua», «citylink-group.com.ua», «elex-shop.com.ua» шляхом зняття з розрахункових рахунків відкритих в АТ «Райфайзен Банк Аваль» та ПАТ КБ «ПриватБанк», зареєстрованих за афілійованими підприємствами ТОВ «Кей Інвест», ТОВ «Термінал Стор», ТОВ «Кей Шоп», ТОВ «Кей Стор», ТОВ «Сітілінк Груп», ТОВ «Елекс груп».

Прийнявши пропозицію, ОСОБА_7 , та ОСОБА_6 , передали ОСОБА_9 , наявні в них банківські картки та пін-коди до них, відкритих в АТ «Райфайзен Банк Аваль» та ПАТ КБ «ПриватБанк», та зареєстрованих за вищевказаними підприємствами.

Роботою ОСОБА_9 керували ОСОБА_7 та ОСОБА_6 , а у випадку зняття грошових коштів ТОВ «Елекс груп» - також і ОСОБА_8 за вказівкою останніх.

При цьому ОСОБА_9 , віддавав собі звіт в тому, що зазначені банківські картки необхідні саме для зняття в банкоматах та відділень банків м. Одеси, грошових коштів, які замовники Інтернет- магазинів, будучи введені в оману, перерахували за придбання неіснуючого товару, а саме електронної побутової техніки, мобільних телефонів та аксесуарів до них і що в зв`язку з цим він є співучасником скоєння даного злочину.

Діючи за вказаним планом вищеописаним способом, ОСОБА_7 , за попередньою змовою з ОСОБА_6 , ОСОБА_9 , ОСОБА_8 та невстановленими слідством особами скоїли 55 епізодів злочинів.

Під час досудового розслідування та проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками Причорноморського управління Департаменту кіберполіції Національної поліції України встановлено, що до вчинення вказаного кримінального правопорушення причетний ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який здійснював реєстрацію афілійованих підприємств ТОВ «Кей Інвест», ТОВ «Термінал Стор», ТОВ «Кей Шоп», ТОВ «Кей Стор», ТОВ «Сітілінк Груп», ТОВ «Елекс груп».

Так протягом 2014-2015 років ОСОБА_5 , шляхом розміщення на Інтернет - ресурсі «OLX» оголошень з приводу продажу афілійованих підприємств, за грошову винагороду продавав підозрюваним ОСОБА_7 та ОСОБА_6 , право установчі документи, які підозрювані використовували в подальшому для своєї злочинної діяльності.

Допитані в якості свідків ОСОБА_10 та ОСОБА_11 , пояснили, що дійсно в середині лютого 2015 року вони познайомились з ОСОБА_5 , який за грошову винагороду запропонував їм зареєструвати декілька підприємств, на що ОСОБА_10 та ОСОБА_11 , погодились та в подальшому зареєстрували ряд підприємств, в яких займали посади директорів та засновників. Після реєстрації підприємств всі право установчі документи та банківські рахунки ОСОБА_10 та ОСОБА_11 , передали ОСОБА_5 .

Згідно відповіді з ТДВ «Компанія Бест» ІР адреса НОМЕР_1 є NAT- адресою, та використовуються абонентами з під мережі НОМЕР_2 та користувачем є ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який мешкає за адресою: АДРЕСА_2 .

23.12.2015 року слідчим СВ Приморського ВП м. Одеси ГУ НП в Одеській області ОСОБА_3 , на підставі ухвали слідчого судді Приморського районного суду м. Одеси ОСОБА_1 , від 21.12.2015 за адресою: АДРЕСА_2 проведено обшук, в ході якого було вилучено наступне:

Печатки підприємств, а саме: ТОВ «Тоніка» (код ЄДРПОУ 40129521), ТОВ «Бревіс+» (код ЄДРПОУ 40132092), ТОВ «Мобіліум (код ЄДРПОУ 39810288), ТОВ «Поляріум» (код ЄДРПОУ 39805021), ТОВ «Тета Цефея» (код ЄДРПОУ 39667681), ТОВ «Безпека й оберіг» (код ЄДРПОУ 40132930), ТОВ «Декурія» (код ЄДРПОУ 39892989), Благодійна організація «Благодійний фонд «країна разом» (код ЄДРПОУ 39827218), Благодійна організація «Благодійний фонд України «Надія нації» (код ЄДРПОУ 39574786), ТОВ «Інсайт +» (код ЄДРПОУ 40093064), ТОВ «Девайс +» (код ЄДРПОУ 39912575), ТОВ «Рубіній» (код ЄДРПОУ 39862179), Благодійна організація «Благодійний фонд «Країна квітуча» (код ЄДРПОУ 40038663).

Крім того були вилучені документи: договір № 00004006481647 від 12.03.2014 р.; договір № 00028517-170212 від 17.02.2013 р.; файл з право установчими документами на «Благодійний фонд «країна разом» (код ЄДРПОУ 39827218) всього на 11 арк.; банківська картка «ПриватБанк» № НОМЕР_3 ; файл з реєстраційними документами Благодійна організація «Благодійний фонд Україна «Надія Нації» всього на 20 арк.; файл з реєстраційними документами ТОВ «Хайтек+» всього на 5 арк.; файл з реєстраційними документами на ТОВ «Декурія» всього на 14 арк.; Оптичний диск СD-R; стартовий пакет оператора «Лайф» № 0731503191; стартовий пакет оператора «Лайф» з надписом «Макстрейд» № НОМЕР_4 ; файл з копіями паспортів громадян України ( ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , ОСОБА_14 , ОСОБА_15 , ОСОБА_16 , ОСОБА_17 , ОСОБА_5 , ОСОБА_18 ОСОБА_19 , ОСОБА_20 , ОСОБА_21 , ОСОБА_22 , ОСОБА_23 , ОСОБА_24 , ОСОБА_25 , ОСОБА_26 , ОСОБА_27 , ОСОБА_28 ); файл з документами в якому знаходиться частина аркуша формата А 4 з відтиском печатка ТОВ «Елекс-груп» (код ЄДРПОУ 39833085), реєстраційна картка ТОВ «Проктур»; файл з документами, а саме копії паспортів громадян України на 39 аркушах; файл з документами для оформлення ТК «Магістраль» (код ЄДРПОУ 36869674) всього на 15 арк.; файл з документами «Отчет № 26004053140566 благодійний фонд «Країна разом» всього на 11 арк.; файл з документами на ТОВ «Астінакан» код ЄДРПОУ 39616155) всього на 13 арк.; файл з документами щодо реєстрації наступних підприємств ТОВ «Колектор», ТОВ «Проктур» всього на 3 арк.; папка з документами фізичної особи на ОСОБА_5 , з банківською карткою «Банк Південний» № НОМЕР_5 , банківська картка «Євробанк» № НОМЕР_6 всього на 79 арк. ; банківські картки «ПриватБанк» № НОМЕР_7 , «ПриватБанк» № НОМЕР_8 ; папка зеленого кольору з документами щодо спірного майна ОСОБА_29 , в кількості 30 арк.; папка з файлами наступних підприємств: ТОВ «Безпека й оберіг», ТОВ «Тета цефея», ТОВ «Девайс +», ТОВ «Рубіній», ТОВ «Бревіс +», ТОВ «Тоніка +», БО «Благодійний фонд «Країна світу», ТОВ «Інсайт +», ТОВ «Мобіліум», ТОВ «Поляріум», всього на 49 арк.; коробку зеленого кольору з мобільним терміналом «Самсунг GTE 1200 I (IMEI НОМЕР_9 , «Самсунг GTE 1200 I (IMEI НОМЕР_10 ), «Самсунг GTE 1200 I (IMEI № НОМЕР_11 ); посвідчення працівника міліції ОСОБА_5 (УКО № 052254); флеш накопичувач з електронними файлами; мобільний телефон «Самсунг GTE 1200 I» (IMEI НОМЕР_12 ); мобільний телефон «Флай IQ4404» (IMEI НОМЕР_13 ), оптичний диск СD R з інформацією скопійованої з електронної пошти « ІНФОРМАЦІЯ_2 », « ІНФОРМАЦІЯ_3 », « ІНФОРМАЦІЯ_4 ».

Для якнайшвидшого встановлення істини та проведення об`єктивного досудового розслідування у вказаному кримінальному провадженні з метою всебічного та об`єктивного проведення досудового розслідування, слідчий просить накласти арешт на вилучені документи.

В судовому засіданні слідчий підтримав клопотання, просив його задовольнити в повному обсязі з наведених підстав.

Представник власника майна у судове засідання не з`явився, про місце та час був повідомлений.

Перевіривши матеріали, які обґрунтовують доводи клопотання, заслухавши учасників судового розгляду, приходжу до висновку, що клопотання підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до ст. 170 КПК України арештом майна арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існують достатні підстави вважати, що воно є предметом, засобом чи знаряддям вчинення злочину, доказом злочину, набуте злочинним шляхом, доходом від вчиненого злочину, отримане за рахунок доходів від вчиненого злочину або може бути конфісковане у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого чи юридичної особи, до якої може бути застосовано заходи кримінально-правового характеру, або може підлягати спеціальній конфіскації щодо третіх осіб, юридичної особи або для забезпечення цивільного позову.

СВ Приморського ВП в м. Одеса ГУ НП в Одеській області здійснюється досудове розслідування кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.190 КК України у кримінальному провадженні №12015160500003444 від 13.05.2015 р..

З наданих матеріалів досудового розслідування вбачається, що є достатньо підстав вважати, що зазначені речі та документи, які вилучені в ході обшуку 23.12.2015 за адресою: АДРЕСА_1 , а саме документи та майно, які належать ОСОБА_5 використані ОСОБА_5 як засіб та знаряддя скоєння злочину, та зберегли на собі сліди вищезазначеного кримінального правопорушення.

Таким чином встановлено наявність правових підстав для арешту вказаного майна.

Тому клопотання слідчого підлягає задоволенню в повному обсязі.

Керуючись ст. ст. 167-173 КПК України, -

У Х В А Л И В:

Задовольнити клопотання слідчого СВ Приморського ВП в м. Одеса ГУ НП ОСОБА_3 про накладання арешту на майно, вилучене в ході обшуку 23.12.2015 за адресою: АДРЕСА_1 , документи та майно, які належать ОСОБА_5 а саме: печатки підприємств, а саме: ТОВ «Тоніка» (код ЄДРПОУ 40129521), ТОВ «Бревіс+» (код ЄДРПОУ 40132092), ТОВ «Мобіліум (код ЄДРПОУ 39810288), ТОВ «Поляріум» (код ЄДРПОУ 39805021), ТОВ «Тета Цефея» (код ЄДРПОУ 39667681), ТОВ «Безпека й оберіг» (код ЄДРПОУ 40132930), ТОВ «Декурія» (код ЄДРПОУ 39892989), Благодійна організація «Благодійний фонд «країна разом» (код ЄДРПОУ 39827218), Благодійна організація «Благодійний фонд України «Надія нації» (код ЄДРПОУ 39574786), ТОВ «Інсайт +» (код ЄДРПОУ 40093064), ТОВ «Девайс +» (код ЄДРПОУ 39912575), ТОВ «Рубіній» (код ЄДРПОУ 39862179), Благодійна організація «Благодійний фонд «Країна квітуча» (код ЄДРПОУ 40038663); а саме:

- договір № 00004006481647 від 12.03.2014 р.; договір № 00028517-170212 від 17.02.2013 р.; файл з право установчими документами на «Благодійний фонд «країна разом» (код ЄДРПОУ 39827218) всього на 11 арк.; банківську картку «ПриватБанк» № НОМЕР_3 ; файл з реєстраційними документами Благодійна організація «Благодійний фонд Україна «Надія Нації» всього на 20 арк.; файл з реєстраційними документами ТОВ «Хайтек+» всього на 5 арк.; файл з реєстраційними документами на ТОВ «Декурія» всього на 14 арк.; Оптичний диск СD-R; стартовий пакет оператора «Лайф» № 0731503191; стартовий пакет оператора «Лайф» з надписом «Макстрейд» № НОМЕР_4 ; файл з копіями паспортів громадян України ( ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , ОСОБА_14 , ОСОБА_15 , ОСОБА_16 , ОСОБА_17 , ОСОБА_5 , ОСОБА_18 ОСОБА_19 , ОСОБА_20 , ОСОБА_21 , ОСОБА_22 , ОСОБА_23 , ОСОБА_24 , ОСОБА_25 , ОСОБА_26 , ОСОБА_27 , ОСОБА_28 ); файл з документами в якому знаходиться частина аркуша формата А 4 з відтиском печатка ТОВ «Елекс-груп» (код ЄДРПОУ 39833085), реєстраційна картка ТОВ «Проктур»; файл з документами, а саме копії паспортів громадян України на 39 аркушах; файл з документами для оформлення ТК «Магістраль» (код ЄДРПОУ 36869674) всього на 15 арк.; файл з документами «Отчет № 26004053140566 благодійний фонд «Країна разом» всього на 11 арк.; файл з документами на ТОВ «Астінакан» код ЄДРПОУ 39616155) всього на 13 арк.; файл з документами щодо реєстрації наступних підприємств ТОВ «Колектор», ТОВ «Проктур» всього на 3 арк.; папка з документами фізичної особи на ОСОБА_5 , з банківською карткою «Банк Південний» № НОМЕР_5 , банківську картку «Євробанк» № НОМЕР_6 всього на 79 арк. ; банківські картки «ПриватБанк» № НОМЕР_7 , «ПриватБанк» № НОМЕР_8 ; папка зеленого кольору з документами щодо спірного майна ОСОБА_29 , в кількості 30 арк.; папку з файлами наступних підприємств: ТОВ «Безпека й оберіг», ТОВ «Тета цефея», ТОВ «Девайс +», ТОВ «Рубіній», ТОВ «Бревіс +», ТОВ «Тоніка +», БО «Благодійний фонд «Країна світу», ТОВ «Інсайт +», ТОВ «Мобіліум», ТОВ «Поляріум», всього на 49 арк.; коробку зеленого кольору з мобільними телефонами «Самсунг GTE 1200 I (IMEI НОМЕР_9 , «Самсунг GTE 1200 I (IMEI НОМЕР_10 ), «Самсунг GTE 1200 I (IMEI № НОМЕР_11 ); посвідчення працівника міліції ОСОБА_5 (УКО № 052254); флеш накопичувач з електронними файлами; мобільний телефон «Самсунг GTE 1200 I» (IMEI НОМЕР_12 ); мобільний телефон «Флай IQ4404» (IMEI НОМЕР_13 ), оптичний диск СD R з інформацією скопійованої з електронної пошти « ІНФОРМАЦІЯ_2 », « ІНФОРМАЦІЯ_3 », « ІНФОРМАЦІЯ_4 ».

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до апеляційного суду Одеської області протягом п`яти днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя:

13.01.2016

Дата ухвалення рішення13.01.2016
Оприлюднено10.03.2023
Номер документу55181664
СудочинствоКримінальне
Сутьнакладення арешту на майно

Судовий реєстр по справі —522/16495/15-к

Ухвала від 13.12.2018

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Коваленко В. М.

Ухвала від 19.01.2018

Кримінальне

Апеляційний суд Одеської області

Мандрик В. О.

Ухвала від 16.03.2017

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Коваленко В. М.

Ухвала від 07.03.2017

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Коваленко В. М.

Ухвала від 07.03.2017

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Коваленко В. М.

Ухвала від 12.08.2015

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Коваленко В. М.

Ухвала від 12.08.2015

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Коваленко В. М.

Ухвала від 12.08.2015

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Коваленко В. М.

Ухвала від 21.12.2015

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Коваленко В. М.

Ухвала від 21.12.2015

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Коваленко В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні