Ухвала
від 26.05.2009 по справі 2/220-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬН ИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

29000, м. Хмельницький, Майда н Незалежності, 1 тел. 71-81-84, факс 71 -81-98


У Х В А Л А

"26" травня 2009 р. Справа № 2/220-Б

За заявою Хмельницької міжрайонної державної под аткової інспекції

м.Хмельницький

до товариства з обмеженою відповідальністю „Хмельн ицьке будівельно-монтажне управління УБ ХАЕС” с.Грузев иця Хмельницького району

про визнання банкрутом

Суддя Дя чук Т.В.

Представники :

від кредиторів : Вітюк С.В. - представник Хмельн ицької МДПІ по довіреності №3706/9/10-025 від 21.05.2007р.,

Червона В.І. - представни к Хмельницької філії ВАТ „Укртелеком” по довіреності №122 від 11.08.2008р.

від банкрута : не з' явив ся

Ухвалою господарського с уду від 16.10.2008р. порушено провадж ення по справі №2/220-Б за заявою Хмельницької міжрайонно ї державної податкової інспе кції м.Хмельницький до боржн ика товариства з обмеженою в ідповідальністю „Хмельни цьке будівельно-монтажне у правління УБ ХАЕС” с.Грузеви ця Хмельницького району про визнання банкрутом, в порядк у ст.52 Закону України „Про від новлення платоспроможності боржника або визнання його б анкрутом”

Постановою суду від 29.10.2008р. ви знано товариство з обмежено ю відповідальністю „Хмель ницьке будівельно-монтажн е управління УБ ХАЕС” банкру том, відкрито ліквідаційну п роцедуру на строк до 29.04.2009р. та п ризначено ліквідатором ініц іюючого кредитора Хмельни цьку міжрайонну державну п одаткову інспекцію м.Хмельни цький. Згідно наказу по Хме льницькій МРДПІ №512 від 18.12.2008р . ліквідатором товариства з о бмеженою відповідальністю „ Хмельницьке будівельно-м онтажне управління УБ ХАЕС” призначено головного держав ного податкового ревізора-ін спектора відділу оподаткува ння юридичних осіб Солов' я О.П.

Ліквідатором було подано з віт та ліквідаційний баланс банкрута але, оскільки лікві датором при проведенні лікві даційної процедури не в повн ому об' ємі було вжито заход ів до виявлення місця знаход ження керівника банкрута, на явності документів по фінанс ово-господарській діяльност і, активів товариства, суд ух валою від 31.03.2009р. відмовив в зат вердженні звіту ліквідатор а і ліквідаційного балансу Т ОВ „Хмельницьке будівел ьно-монтажне управління УБ Х АЕС”, зобов' язав ліквідатор а у строк до 29.04.2009р. усунути допу щені недоліки і надати суду звіт з документальним підтв ердженням проведених дій.

З врахуванням ухвали суду, л іквідатором подано звіт по л іквідації ТОВ „Хмельницьк е будівельно-монтажне упра вління УБ ХАЕС” і ліквідацій ний баланс з додатком копій в ідповідних документів, клопо танням про затвердження звіт у і балансу. Ухвалою від 14.05.2009р. призначено судове засідання для розгляду звіту ліквідат ора та ліквідаційного баланс у банкрута.

Розглянувши звіт ліквідат ора та ліквідаційний баланс банкрута, судом враховується наступне :

Товариство з обмеженою ві дповідальністю „Хмельниц ьке будівельно-монтажне уп равління УБ ХАЕС” зареєстров ано Хмельницькою райдер жадміністрацією 11.10.2000р. №107, за юр идичною адресою : с.Грузевиця Хмельницького району Хмельн ицької області, ідентифікаці йний код ЄДРПОУ 31187440.

Постановою суду від 29.10.2008р. ви знано ТОВ „Хмельницьке б удівельно-монтажне управлін ня УБ ХАЕС” банкрутом, відкри то ліквідаційну процедуру на строк до 29.04.2009р. і призначено лі квідатором ініціюючого кред итора - Хмельницьку міжра йонну державну податкову інс пекцію.

На виконання постанови суд у, наказом по Хмельницькій МРДПІ №512 від 18.12.2008р. ліквідато ром товариства з обмеженою в ідповідальністю „Хмельни цьке будівельно-монтажне у правління УБ ХАЕС” призначен о головного державного подат кового ревізора-інспектора в ідділу оподаткування юридич них осіб Солов' я О.П.

Ліквідатором, з метою виявл ення кредиторів з грошовими вимогами, відповідно до ч.5 ст. 52 Закону України „Про відновл ення платоспроможності борж ника або визнання його банкр утом” було направлено повід омлення про визнання боржник а банкрутом усім відомим кре диторам.

На адресу ліквідатора наді йшли заяви з грошовими вимог ами до банкрута від: відділен ня виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробн ицтві та професійних захворю вань України в Хмельницькому районі на суму 168грн.23коп., Хмел ьницького районного центру з айнятості на суму 90грн.90коп., В АТ „Укртелеком” в особі Хме льницької філії на суму 283гр н.44коп., виконавчий лист Хмель ницького міськрайонного суд у про стягнення на користь ОСОБА_5 м.Хмельницький забо ргованості по заробітній пла ті на суму 1292грн.49коп.

Вимоги ініціюючого кредит ора Хмельницької МДПІ ви знано постановою суду і скла дають 18592грн.64коп.

Загальна сума вимог кредит орів до банкрута ТОВ „Хмел ьницьке будівельно-монтаж не управління УБ ХАЕС” склал а 20427грн.70коп.

З метою виявлення у банкрут а майна, за рахунок якого мож ливе було б задоволення вимо г кредиторів, ліквідатором з роблено відповідні запити до Хмельницького бюро технічно ї інвентаризації, відділу Д АІ УМВСУ в Хмельницькій обл асті, відділу земельних ресу рсів Хмельницької райде ржадміністрації, Хмельницьк ого районного відділу інспек ції державного технічного н агляду. На запити отримано ві дповіді.

Хмельницьким бюро техніч ної інвентаризації надано до відку- повідомлення №602589 від 23.12.2008р., що за ТОВ „Хмельниць ке будівельно-монтажне упр авління УБ ХАЕС” нерухоме ма йно не зареєстровано. Інспек цією державного технічного н агляду в Хмельницькому район і листом від 26.01.2009р. №1/17-01 повідом лено, що за ТОВ „Хмельницьк е будівельно-монтажне упра вління УБ ХАЕС” сільськогосп одарську техніку не зареєстр овано. Управлінням Державної автомобільної інспекції УМВ С України в Хмельницькій обл асті листом від 30.12.2008р. №5-/15007 пові домлено, що згідно автоматиз ованої бази даних „Автомобіл ь” за ТОВ „Хмельницьке бу дівельно-монтажне управлінн я УБ ХАЕС” транспортних засо бів не виявлено. Управлінням Держкомзему у Хмельницькому районі повідомлено ліквіда тора, що відповідно земельно -облікових документів за ТОВ „Хмельницьке будівельн о-монтажне управління УБ ХАЕ С” на території Хмельницьког о району земельна ділянка не рахується.

Від Головного управління с татистики у Хмельницькій об ласті ліквідатором отриман о копії балансу та звіту про фінансові результати ТОВ „ Хмельницьке будівельно-мо нтажне управління УБ ХАЕС” с таном на 31.12.2006р., а також отриман о від колишнього директора Т ОВ „Хмельницьке будівел ьно-монтажне управління УБ Х АЕС” ОСОБА_7 письмове поя снення щодо залишку товарних запасів в сумі 49018грн., авансів в сумі 3081000грн. В поясненні зазн ачено, що матеріали закупле ні для виконання будівельно- монтажних робіт згідно догов орів з ТОВ „НВП „Карт” але на кінець І кварталу 2007 року не вс і роботи були оформлені акта ми виконаних робіт і тому не проведено списання матеріал ів і авансів, автомобіль ЗІЛ реалізовано, а грошові кошти направлено на погашення заб оргованості по заробітній пл аті, візок, МТО обладнання, си стемний блок вилучені і реал ізовані Хмельницькою МД ПІ.

Згідно довідки Грузевицьк ої сільської ради, на територ ії сільської ради за ТОВ „Х мельницьке будівельно-мон тажне управління УБ ХАЕС” ма йно не числиться і діяльніст ь товариства припинена з кві тня 2008 року.

Ліквідатором направлено п овідомлення Хмельницькій обласній філії АКБ „Укрсоц банк”, АКБ „Правекс-Банк” щод о закриття поточних рахункі в ТОВ „Хмельницьке будів ельно-монтажне управління УБ ХАЕС”.

В звіті ліквідатора зазнач ено, що під час ліквідаційної процедури не виявлено в наяв ності майна та коштів ТОВ „ Хмельницьке будівельно-мо нтажне управління УБ ХАЕС”, з а рахунок яких було б можливо задовольнити вимоги кредито рів.

По ліквідаційному балансу , складеному станом на 02.05.2009р., за банкрутом ТОВ „Хмельницьк е будівельно-монтажне упра вління УБ ХАЕС”” рахуються н е задоволені зобов' язання н а суму 20427грн.70коп., в т.ч. : перед б юджетом - 18592грн.64коп.; зі страх ування - 259грн.13коп.; з оплати п раці - 1292грн.49коп.; інші зобов' язання 283грн.44коп.

Ліквідаційний баланс свід чить про відсутність у банкр ута майна, необхідного дл я задоволення вимог. В зв' язку з цим, відповідно п.6 ст.31 З акону України „Про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом”, вимоги, не задоволені за н едостатністю майна, вважають ся погашеними.

Якщо за результатами лікві даційного балансу у банкрут а немає майна, господарський суд, відповідно ч.2 ст.32 Закону України „Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ви носить ухвалу про ліквідац ію юридичної особи - банкрута .

Оскільки банкрутом припи нено виробничу і підприємниц ьку діяльність, майно та грош ові кошти відсутні і він нада лі діяти неспроможний, юриди чну особу - товариство з обм еженою відповідальністю „ Хмельницьке будівельно-мо нтажне управління УБ ХАЕС” н еобхідно ліквідувати.

Провадження у справі №2/220-Б підлягає припиненню.

Відповідно ч.5 ст.39 Закону Ук раїни “Про державну реєстрац ію юридичних осіб та фізични х осіб - підприємців” ухвала про ліквідацію банкрута нап равляється державному реєст ратору за місцезнаходженням юридичної особи - банкрута для проведення державної реє страції припинення юридично ї особи.

Керуючись ч.2 ст.32, п.6 ст.40 Закон у України „Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом”, ст.39 Закону України “Про держ авну реєстрацію юридичних ос іб та фізичних осіб - підпри ємців”, ст.86 Господарського пр оцесуального кодексу Україн и, суд -

У Х В А Л И В :

Звіт ліквідатора та лікві даційний баланс товариства з обмеженою відповідальністю „Хмельницьке будівельн о-монтажне управління УБ ХАЕ С” с.Грузевиця Хмельницького району, складений станом на 02 травня 2009року, затвердити.

Товариство з обмеженою в ідповідальністю „Хмельни цьке будівельно-монтажне у правління УБ ХАЕС” с.Грузеви ця Хмельницького району Хме льницької області, ідентифі каційний код ЄДРПОУ 31187440, лікві дувати.

Провадження у справі № 2/220 -Б припинити.

Зобов' язати ліквідатора та орган державної реєстраці ї вчинити дії по виключенню т овариства з обмеженою відпов ідальністю „Хмельницьке будівельно-монтажне управл іння УБ ХАЕС” з Єдиного держа вного реєстру підприємств і організацій України.

Копію ухвали направити: кр едиторам, ліквідатору, банкр уту, державному реєстратору Хмельницької райдержадм іністрації, Головному управл інню статистики у Хмельницьк ій області, Хмельницькому об ласному сектору з питань бан крутства, ВДВС Хмельницьког о міськрайонного управління юстиції.

Суддя Дячук Т.В.

Віддруковано 10 п римірників:

1- до справи;

2- банкруту (Хмельни цька область, Хмельницький р айон, с.Грузевиця, вул.Нова, 14);

3- 5 - кредиторам (згідн о списку);

6 - ліквідатору - Хмель ницькій МРДПІ (м.Хмельницьк ий, вул..Кам' янецька, 257/1). 7 - державному реєстратору Хмельницької райдержадм іністрації;

8 - Головному управлінню статистики у Хмельницькій об ласті;

9 - Хмельницькому обласн ому сектору з питань банкрут ства;

10 - ВДВС Хмельницького м іськрайонного управління юс тиції.

СудГосподарський суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення26.05.2009
Оприлюднено10.02.2011
Номер документу5543200
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —2/220-б

Ухвала від 14.05.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Дячук Т.В.

Постанова від 29.10.2008

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Дячук Т.В.

Ухвала від 26.05.2009

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Дячук Т.В.

Ухвала від 14.10.2008

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Дячук Т.В.

Ухвала від 11.09.2007

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Дячук Т.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні