Ухвала
від 03.02.2016 по справі 399/71/16-к
ОНУФРІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 399/71/16-к

Провадження № 1-в/399/28/16

У Х В А Л А

03.02.16 року Онуфріївський районний суд Кіровоградської області в складі: головуючого - судді ОСОБА_1 , при секретарі судових засідань ОСОБА_2 , за участю прокурора ОСОБА_3 , начальника Онуфріївського РВ КВІ УДПтС України в Кіровоградській області ОСОБА_4 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в селищі Онуфріївці подання про звільнення від призначеного покарання після закінчення іспитового строку,

в с т а н о в и в:

До Онуфріївського районного суду Кіровоградської області надійшло подання інспектора Онуфріївського РВ КВІ УДПтС України в Кіровоградській області ОСОБА_5 , в якому він пропонує суду звільнити засудженого ОСОБА_6 від відбування покарання з випробуванням у зв`язку закінченням іспитового строку.

Засуджений ОСОБА_6 до суду не прибув. З матеріалів подання та пояснення в судовому засіданні начальника Онуфріївського РВ КВІ УДПтС України в Кіровоградській області ОСОБА_4 видно, що засуджений ОСОБА_6 на території Онуфріївського району Кіровоградської області не проживає, місце його проживання не відоме і щодо засудженого ОСОБА_6 оголошено розшук.

Суд, заслухавши думку прокурора та дослідивши матеріали особової справи щодо ОСОБА_6 , прийшов висновку про відмову у задоволенні подання з наступних підстав.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 539 КПК України клопотання (подання) про звільнення від відбування покарання з випробуванням у зв`язку закінченням іспитового строку подаються до місцевого суду, в межах територіальної юрисдикції якого проживає засуджений.

Судом встановлено, що засуджений ОСОБА_6 на території Онуфріївського району Кіровоградської області не проживає.

З огляду на викладене, суд дійшов висновку , що зазначене вище подання Онуфріївському районому суду Кіровоградської області не підсудне.

2

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 537,539 КПК України, суд

п о с т а н о в и в:

В задоволенні подання інспектора Онуфріївського РВ КВІ УДПтС України в Кіровоградській області ОСОБА_5 про звільнення засудженого ОСОБА_6 від призначеного покарання після закінчення іспитового строку відмовити.

Ухвала може бути оскарженою до апеляційного суду Кіровоградської області на протязі 7 діб з моменту її проголошення через Онуфріївський районний суд Кіровоградської області.

Суддя Онуфріївського

районного суду ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення03.02.2016
Оприлюднено10.03.2023
Номер документу55492078
СудочинствоКримінальне
Сутьзвільнення від призначеного покарання після закінчення іспитового строку

Судовий реєстр по справі —399/71/16-к

Ухвала від 25.01.2016

Кримінальне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Бондаренко Г. К.

Ухвала від 03.02.2016

Кримінальне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Бондаренко Г. К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні