Ухвала
від 02.03.2007 по справі 2/377/06
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

2/377/06

    

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


УХВАЛА

про припинення провадження у справі

 "02" березня 2007 р. Справа № 2/377/06

Кредитор:  Очаківська об'єднана державна податкова інспекція,

                    Миколаївська область, м. Очаків, вул. Шкрептієнко, 27;

Боржник:  Приватне підприємство “Очаків”,  

                   Миколаївська  область, Очаківський район, с. Чорноморка, вул. Степова, 24.

Ліквідатор Давидов Едуард Володимирович (ліц. серія АБ №271510 від 03.11.2005 р.).  

                                                    Суддя  Моргуленко Т.Є.

Представники сторін:

Від 1-го кредитора: Джафарова В.А., дов. №39/10/10-014 від 09.01.07 р.;

Ліквідатор у судове засідання не з'явився;

Від ліквідатора Котова К.В., дов. №б/н від 01.10.06 р.;

Суть спору: Про припинення провадження у справі про банкрутство

                    Приватне підприємство “Очаків”, Миколаївська область, м. Очаків.

На виконання Постанови суду від 10 жовтня 2006 р. ліквідатором Приватного підприємства “Очаків”, Миколаївська область, м. Очаків, Давидовим Е.В.  15 січня 2007 р. надано суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс підприємства-банкрута.

Ухвалою суду від 20 січня 2007 р. суд призначив наданий ліквідатором звіт та ліквідаційний баланс у судове засідання 21.02.07 р. та зобов'язав надати додаткові документи. У судове засідання ліквідатор Давидов Е.В. не з'явився, від ліквідатора за дорученнями був присутній представник, який частково надав витребувані документи. Враховуючи наведене, суд оголосив сторонам перерву у судовому засіданні до надання ліквідатором довідки про здачу до архіву документації підприємства-банкрута.

2 березня 2007 р. (о 14:25 як свідчить відмітка канцелярії господарського суду) з супровідним листом №01/07-25 від 28.02.07 р. ліквідатором було надано Архівну довідку. Сам ліквідатор до суду не з'явився.

Розглянувши наданий ліквідаційний баланс, звіт ліквідатора та матеріали справи, та заслухавши присутніх у судовому засіданні представників кредиторів, суд -

ВСТАНОВИВ:

Справу про банкрутство Приватного підприємства “Очаків” порушено за заявою кредитора Очаківської об'єднаної Державної податкової інспекції, безспірні грошові вимоги якого складають 809 грн. 63 коп.

Постановою суду від 10.10.06 р. боржника  визнано банкрутом на підставі ст. 52 ЗУ “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” від 30.06.1999 р., відкрита ліквідаційна процедура, визнанні грошові вимоги ініціюючого кредитора –Очаківської ОДПІ у сумі 809 грн. 63 коп. та призначено ліквідатором Арбітражного керуючого Давидова Едуарда Володимировича.  

Ліквідатор виконав вимоги передбачені розділом III “Ліквідаційна процедура” Закону України “ Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” та надав до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс.

В результаті проведення ліквідаційної процедури ліквідатором було надіслано запити про наявність кредиторських вимог до:

-          Відкритого акціонерного товариства Енергопостачальної компанії “Миколаївобленерго”, від якого відповіді не отримано.;

-          Очаківського міськрайонного центру зайнятості, Миколаївська область, м. Очаків, від якого відповіді не отримано.;

-          Управління Пенсійного фонду України в м. Очакові та Очаківському районі, Миколаївська область, м. Очаків, від якого відповіді не отримано.;

-          Очаківська міжрайонна виконавча дирекція Миколаївського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, Миколаївська область, м. Очаків, від якого відповіді не отримано.;           

-          Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Очаківському районі, від якого відповіді не отримано.;

Таким чином єдиним кредитором боржника є ініціюючий кредитор з безспірними грошовими вимогами у сумі 809 грн. 63 коп.

Визнані вимоги кредиторів не можуть бути задоволені з причин відсутності рухомого та нерухомого майна боржника. Згідно з п.6 ст.31 ЗУ “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” ці вимоги слід вважати погашеними.

Звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс станом на 15 січня 2007 р. свідчать про відсутність у банкрута основних та оборотних засобів для ведення господарської діяльності, своєчасного погашення грошових зобов'язань, відсутня можливість відродити платоспроможність, оскільки у банкрута відсутнє будь-яке майно, що підтверджується довідкою РЕГ 6-го МВ ДАІ ВДАІ УМВС Миколаївської області про відсутність за Приватним підприємством “Очаків” зареєстрованих транспортних засобів, довідкою ММБТІ №244 від 11.01.07 р. про відсутність у банкрута нерухомого майна, та довідкою Інспекції держтехнагляду про відсутність за банкрутом зареєстрованої сільськогосподарської техніки та транспортних засобів.

Відповідно до довідки №07/01-17 від 15.02.07 р. Архівного відділу Очаківської райдержадміністрації архівні документи з особового складу Кооперативного підприємства “Пансіонат “Кооператор” на зберігання до архіву не надходили.

Документація довгострокового зберігання, печатка та штампи підприємства-банкрута вважаються втраченими, про що ліквідатором зроблено об'яву в газеті «Позвоните»№99 від 26 грудня 2006 р.

Головним управлінням статистики в Миколаївській області на запит ліквідатора надано відповідь, що за 2003-2005 р.р. Приватне підприємство “Очаків” звітувало з нульовими даними.

Відповідно до вимог ст. 23, 25 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" ліквідатором направлено запит до ДВС Очаківського району Миколаївської області щодо надання інформації про наявні відкриті виконавчі провадження стосовно боржника. Отримано відповіді з ДВС з постановами про закінчення виконавчих проваджень.

Ліквідатором закриті всі розрахункові рахунки боржника, що рахувались за ним згідно даних Очаківської ОДПІ. Докази закриття рахунків додані ліквідатором до звіту та залучені судом до матеріалів справи

Згідно ліквідаційного балансу у ліквідатора відсутнє будь-яке майно та грошові кошти. Присутній у судовому засіданні представник ініціюючого кредитора схвалив затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Приватного підприємства “Очаків”.

Витрати по держмиту неможливо віднести за рахунок банкрута через відсутність коштів. Ініціюючий кредитор від сплати держмита звільнений.

Ліквідатор виконав вимоги, передбачені ст.ст. 32,52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або  визнання його банкрутом”.

Керуючись ст.ст. 32, 40, 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст.ст. 80, 86 ГПК України, - суд,

УХВАЛИВ:

1.          Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Приватного підприємства “Очаків”, Миколаївська  область, Очаківський район, с. Чорноморка, вул. Степова, 24, станом на 15.01.2007 р., код ЄДРПОУ 32686671.

2.          Ліквідувати Приватного підприємства “Очаків”, Миколаївська  область, Очаківський район, с. Чорноморка, вул. Степова, 24, зареєстроване рішенням Очаківської районної державної адміністрації, свідоцтво про державну реєстрацію №227 від 14.10.2003 р.

3.          Провадження у справі припинити.

4.          Зобов'язати ліквідатора примірники ліквідбалансу банкрута надіслати на адресу Очаківської районної державної адміністрації та Головному управлінню статистики в Миколаївській області.

5.          Зобов'язати ліквідатора повідомити Державного реєстратора про завершення ліквідаційної процедури.

6.          Дану ухвалу надіслати: для виконання: проведення державної реєстрації припинення юридичної особи та виключення з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, згідно ч. 5 ст. 39 ЗУ “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців”, ч. 2 ст. 32 ЗУ “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання банкрутом”, ст. ст. 19, 20 ЗУ “Про господарські товариства” державному реєстратору Очаківської районної державної адміністрації та Головному управлінню статистики в Миколаївській області;

    до відома: кредиторам, ліквідатору.

 

Суддя Т.Є.Моргуленко

СудГосподарський суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення02.03.2007
Оприлюднено27.08.2007
Номер документу555370
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —2/377/06

Ухвала від 02.03.2007

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Моргуленко Т.Є.

Ухвала від 20.01.2007

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Моргуленко Т.Є.

Постанова від 10.10.2006

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Моргуленко Т.Є.

Ухвала від 25.09.2006

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Моргуленко Т.Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні