Постанова
від 10.04.2007 по справі 7/131-ап-07
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

7/131-АП-07

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м. Херсон, вул. Горького, 18


П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М      У К Р А Ї Н И

"10" квітня 2007 р.                                                           Справа № 7/131-АП-07

м. Херсон, зал судового засідання № 324, 12 год. 20 хв.

Господарський суд Херсонської області у складі судді  Задорожної Н.О. при секретарі Чуприні О.О., розглянувши у відкритому судовому засіданні справу              

за позовом Каховського міжрайонного прокурора Херсонської області в інтересах Каховської районної виконавчої дирекції Херсонського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, м. Каховка Херсонської області

до Товариства з обмеженою відповідальністю "Ренессанс", с. Чорноморівка Херсонської області  

про  стягнення 1379 грн. 12 коп.

за участю прокурора М'яснікова К.К.

представників сторін:

від  позивача: Марків Н.І. - директор Каховської РВД Фонду, дов. № 5/07 від 03.01.07р.;

від відповідача: не прибув

Прокурор звернувся з позовом, у якому просить суд стягнути з відповідача на користь позивача 1379 грн. 12 коп. недоїмки по страхових внесках до Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, який склався протягом 2006 р.

Відповідач письмовий відзив та витребувані судом матеріали не надав, явку уповноваженого представника не забезпечив.

Зважаючи на те, що відповідач у встановленому порядку був повідомлений про дату, час і місце розгляду справи, що підтверджено повідомленням про одержання поштового відправлення з ухвалою про порушення справи, причин неявки не пояснив, з заявою про відкладення слухання справи не звернувся, наданих матеріалів достатньо для винесення правильного рішення, суд розглядає справу без участі представника відповідача.

Дослідивши матеріали справи, заслухавши представника позивача, прокурора, які підтримали позов, суд

в с т а н о в и в:

Позивач, будучи роботодавцем і страхувальником, зареєстрований в Каховській районній виконавчій дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності як платник страхових внесків, які має сплачувати у порядку, строки і розмірах, передбачених положеннями Закону України № 2240-ІІІ від 18.01.01 р. "Про загальнообов"язкове державне соціальне страхування у зв"язку з тимчасовою втратою  працездатності та витратами, зумовленими народженням і похованням".

Згідно звіту про нараховані внески, перерахування та витрати, пов"язані з загальнообов"язковим державним соціальним страхуванням у зв"язку з тимчасовою втратою працездатності за 2006 р., відповідач має недоїмку по страхових внесках у сумі 1379 грн. 12 коп.

Зазначений звіт підписаний посадовими особами підприємства, отже зазначене зобов"язання по сплаті страхових внесків є узгодженим.

Доказів погашення боргу або заперечень по суті позову суду не  надано.

Зважаючи на викладене, суд визнав позов обґрунтованим і таким, що підлягає задоволенню у повному обсязі.

У судовому засідання проголошено вступну та резолютивну частини постанови та повідомлено про дату і час її складення у повному обсязі - 13 квітня  2007 р. о 16 год. 30 хв.

Керуючись п.4 ст.157, 158, 160-163, 167, п.6 Прикінцевих та перехідних положень КАС України, суд

постановив:

1. Позов задовольнити.

Стягнути з товариства з обмеженою відповідальністю "Ренессанс", с. Чорноморівка  Каховського району Херсонської області, вул. Леніна, 1, код 30841737, р. рах. 26009874810181 в ХФ КБ "Укрсоцбанк", на користь Каховської районної виконавчої дирекції Херсонського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, м. Каховка, вул. Кірова, 2-а, код 26083199, р. рах. 2560771 в КФ АППБ "Аваль", МФО 352509, - 1379 грн. 12 коп. недоїмки по страхових внесках.

Постанова набирає законної сили після закінчення строку подання заяви про апеляційне оскарження, якщо таку заяву не було подано. Якщо було подано заяву про апеляційне оскарження, але апеляційна скарга не була подана в строк, встановлений Кодексом адміністративного судочинства України, постанова або ухвала суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення цього строку. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.

Заява про апеляційне оскарження постанови суду першої інстанції подається протягом десяти днів з дня її проголошення, а в разі складення постанови у повному обсязі відповідно до статті 160 КАС України з дня складення в повному обсязі. Апеляційна скарга на постанову суду першої інстанції подається протягом двадцяти днів після подання заяви про апеляційне оскарження. Апеляційна скарга може бути подана без попереднього подання заяви про апеляційне оскарження, якщо скарга подається у строк, встановлений для подання заяви про апеляційне оскарження.

Суддя                                                                  Н.О. Задорожна

Повний текст постанови

складено 13.04.2007 р.

СудГосподарський суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення10.04.2007
Оприлюднено28.08.2007
Номер документу557685
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —7/131-ап-07

Постанова від 10.04.2007

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Задорожна Н.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні