Ухвала
від 15.02.2016 по справі 399/70/16-к
ОНУФРІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

15.02.16

Справа № 399/70/16-к

Провадження 1-в/399/27/16

Ухвала

Іменем України

15 лютого 2016 року селище Онуфріївка

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області в складі: головуючого судді ОСОБА_1 , за участі секретаря судового засідання ОСОБА_2 , прокурора ОСОБА_3 , представника КВІ ОСОБА_4 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в селищі Онуфріївка подання інспектора Онуфріївського РВ КВІ УДПтС України в Кіровоградській області ОСОБА_5 про звільнення від призначеного покарання ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця с. Сімінчі Артинського району Свердловської області РФ, росіянина, громадянина України, освіта початкова, одруженого, офіційно не працюючого, має трьох малолітніх дітей, проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 , судимого вироком Онуфріївського районного суду Кіровоградської області від 21 січня 2015 року за ч. 3 ст. 185 КК України до 3 років позбавлення волі, на підставі ст. 75 КК України звільненого від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком тривалістю 1 рік,

встановив:

До суду звернувся інспектор Онуфріївського РВ КВІ УДПТС України в Кіровоградській області ОСОБА_5 з поданням, де просить звільнити ОСОБА_6 від покарання, призначеного вироком Онуфріївського районного суду Кіровоградської області від 21 січня 2015 року.

Прокурор ОСОБА_3 в судовому засіданні поданням КВІ підтримала та просила його задовольнити.

Представник КВІ ОСОБА_7 в судовому засіданні подання підтримав та просив задовольнити.

Засуджений ОСОБА_6 в судове засідання не з`явився, надавши до суду заяву, в якій просив розглянути подання без його участі у зв`язку з сімейними обставинами.

Розглянувши матеріали справи, заслухавши думку прокурора, суд приходить до висновку, що подання є законним і обґрунтованим та підлягає задоволенню, виходячи з наступного.

Вироком Онуфріївського районного суду Кіровоградської області від 21 січня 2015 року ОСОБА_6 визнано винуватим у вчиненні злочину, передбаченого за ч. 3 ст. 185 КК України і призначено покарання у виді трьох років позбавлення волі. На підставі ст. 75 КК України звільнено ОСОБА_6 від відбування призначеного покарання з іспитовим строком тривалістю один рік, якщо він на протязі цього строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього судом обов`язки. На підставі ст. 76 КК України зобов`язано ОСОБА_6 не виїжджати за межі України на постійне місце проживання без дозволу кримінально-виконавчої інспекції, повідомляти кримінально-виконавчу інспекцію про зміну місця проживання та роботи; з`являтись до зазначеного органу для реєстрації.

Судом встановлено, що за період відбування покарання ОСОБА_6 характеризується задовільно, до кримінальної та адміністративної відповідальності не притягувався, порядку та умов відбування покарання не порушував, обов`язки, покладені на нього судом, виконав. Іспитовий строк, призначений ОСОБА_6 судом, закінчився.

Згідно ч.1 ст.78 КК України, п.2 ст.165 КВК України після закінчення іспитового строку засуджений, який виконав покладені на нього обов`язки та не вчинив нового злочину, за поданням кримінально-виконавчої інспекції звільняється судом від призначеного йому покарання, контроль за його поведінкою припиняється і засуджений знімається з обліку в кримінально-виконавчій інспекції.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 537, 539 КПК України, суд -

постановив:

Подання інспектора Онуфріївського РВ КВІ УДПтС України в Кіровоградській області ОСОБА_5 про звільнення від призначеного покарання ОСОБА_6 задовольнити.

Звільнити ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця с. Сімінчі Артинського району Свердловської області РФ,від покарання, призначеного вироком Онуфріївського районного суду Кіровоградської області від 21 січня 2015 року, у зв`язку із закінченням іспитового строку.

На ухвалу суду може бути подана апеляційна скарга до апеляційного суду Кіровоградської області протягом семи днів з дня її оголошення через Онуфріївський районний суд Кіровоградської області.

Суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення15.02.2016
Оприлюднено13.03.2023
Номер документу55942690
СудочинствоКримінальне
Сутьзвільнення від призначеного покарання ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця с. Сімінчі Артинського району Свердловської області РФ, росіянина, громадянина України, освіта початкова, одруженого, офіційно не працюючого, має трьох малолітніх дітей, проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 , судимого вироком Онуфріївського районного суду Кіровоградської області від 21 січня 2015 року за ч. 3 ст. 185 КК України до 3 років позбавлення волі, на підставі ст. 75 КК України звільненого від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком тривалістю 1 рік

Судовий реєстр по справі —399/70/16-к

Ухвала від 15.02.2016

Кримінальне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Лях М. М.

Ухвала від 26.01.2016

Кримінальне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Лях М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні