Ухвала
від 10.03.2016 по справі 344/3019/16-к
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 344/3019/16-к

Провадження № 1-кс/344/1279/16

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

10 березня 2016 року м.Івано-Франківськ

Слідчий суддя Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області ОСОБА_1 , за участю секретаря ОСОБА_2 , розглянувши клопотання прокурора Івано-Франківської місцевої прокуратури ОСОБА_3 про проведення обшуку,

В С Т А Н О В И В:

Прокурор звернулася з вказаним клопотанням, в обґрунтування якого покликався на те, що у провадженні СВ Івано-Франківського ВП ГУНП в Івано-Франківській області перебуває кримінальне провадження № 12016090010000886 від 03.03.2016 за ознаками кримінального правопрушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

Вказується на те, що 03.03.2016 до Івано-Франківського ВП ГУНП України і Івано-Франківській області поступив рапорт старшого оперуповноваженого УЗЕ в Івано-Франківській області ДЗЕ НПУ майора поліції ОСОБА_4 про те, що ним в ході здійснення оперативно-профілактичних заходів на території м. Івано-Франківська отримано інформацію про те, що завідувач кафедри іноземних мов ПВНЗ «Галицька Академія» ОСОБА_5 вимагає неправомірну вигоду за зарахування заліку з іноземної (англійської) мови у студентки 4-го курсу ОСОБА_6 .

Зазначено про те, проведеними заходами було встановлено, що завідувач кафедри іноземних мов ПВНЗ «Галицька Академії» ОСОБА_5 умисно створила умови, за яких студентка 4-го курсу ОСОБА_6 вимушена дати останній неправомірну вигоду в ромірі 200 (двісті) доларів США за зарахування заліку з іноземної (англійської) мови з метою запобігти шкідливим наслідкам для її прав і законних інтересів.

Згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, нежитлове приміщення, розташоване за адресою АДРЕСА_1 , належить на праві власності приватному вищому навчальному закладу «Галицька Академія» (код ЄДРПОУ 24681832)

Сторона кримінального провадження, яка звернулася з даним клопотанням, вказує на необхідність у проведенні обшуку в приміщеннях, розташованих в будинку за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Вовчинецька, 227, що належить на праві власності приватному вищому навчальному закладу «Галицька Академія» (код ЄДРПОУ 24681832) за місцем праці завідувача кафедри іноземних мов ВНЗ ОСОБА_7 полягає у відшуканні документів особової справи ОСОБА_5 (особова картка), наказів про призначення на посаду ОСОБА_5 , посадової інструкції ОСОБА_5 (функціональні обов`язки) та інших документів, які підтверджують трудову діяльність ОСОБА_5 та виконання нею обов`язків екзаменатора дисциліни іноземна (англійська) мова у ПВНЗ «Галицька академія», та які можуть зберігатися по місцю роботи ОСОБА_5 , а саме в приміщенні ПВНЗ «Галицька Академія» за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Вовчинецька, 227.

Прокурор підтримав заявлене клопотання, просив його задовольнити.

Згідно з ч.1 ст.234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

За змістом ч.3 ст.234 КПК України передбачено, що у разі необхідності провести обшук слідчий за погодженням з прокурором або прокурор звертається до слідчого судді з відповідним клопотанням, яке, крім іншого, повинно містити відомості про: житло чи інше володіння особи або частину житла чи іншого володіння особи, де планується проведення обшуку; особу, якій належить житло чи інше володіння, та особу, у фактичному володінні якої воно знаходиться.

Стороною кримінального провадження, яка звернулась із даним клопотанням, доведено про необхідність у проведенні обшуку, а тому наявні всі підстави для задоволення клопотання.

Керуючись ст.ст. 234, 235, 309 КПК України, -

У Х В А Л И В:

Клопотання задовольнити.

Надати дозвіл прокуратуру Івано-Франківської місцевої прокуратури ОСОБА_3 та слідчому СВ Івано-Франківського ВП ГУНП в Івано-Франківській області ОСОБА_8 на проведення обшуку в приміщеннях, розташованих в будинку за адресою АДРЕСА_1 , що належить на праві власності приватному вищому навчальному закладу «Галицька Академія» (код ЄДРПОУ 24681832) за місцем праці завідувача кафедри іноземних мов ВНЗ ОСОБА_7 , з метою відшукання та вилучення документів особової справи ОСОБА_5 (особова картка), наказів про призначення на посаду ОСОБА_5 , посадової інструкції ОСОБА_5 (функціональні обов`язки) та інших документів, які підтверджують трудову діяльність ОСОБА_5 та виконання нею обов`язків екзаменатора дисциліни іноземна (англійська) мова у ПВНЗ «Галицька академія», та які можуть зберігатися по місцю роботи ОСОБА_5 , а саме в приміщенні ПВНЗ «Галицька Академія» за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Вовчинецька, 227, а також речей і предметів, які свідчать про можливу злочинну діяльність чи мають значення для встановлення істини у кримінальному провадженні.

Строк дії ухвали один місяць з дня постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

:

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення10.03.2016
Оприлюднено13.03.2023
Номер документу56361631
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку

Судовий реєстр по справі —344/3019/16-к

Ухвала від 10.03.2016

Кримінальне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Антоняк Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні