Ухвала
від 09.01.2009 по справі 9/1(1/187)
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ С У Д

К іровоградської області

УХВАЛА

"09" січня 2009 р. № 1/187

Господарський суд Кіров оградської області у складі судді Шевчук О.Б. розглянувши матеріали справи

за позовом: товариства з обм еженою відповідальністю "Сла вія", м. Кіровоград, вул. Червон озорівська, 9

до відповідача: виконавчог о комітету Кіровоградської м іської ради, м.Кіровоград, вул . К.Маркса, 41

про визнання права власнос ті

В С Т А Н О В И В:

Товариством з обмеженою ві дповідальністю "Славія" пода но позов до виконавчого комі тету Кіровоградської місько ї ради, який з урахуванням доп овнення до позовної заяви ві д 22.07.2002 року, містить вимоги про визнання права власності на об'єкти нерухомості.

Рішенням господарського с уду Кіровоградської області від 23.07.2002 року позовні вимоги з адоволено повністю та визнан о за товариством з обмеженою відповідальністю "Славія" пр аво власності на будівлі, які знаходяться в м. Кіровограді по вул. Севастопольській, 7, пр . Університетському, 21, базу ві дпочинку "Червоні вітрила", як а знаходиться в м. Кіровоград і по вул. Лісопарковій, загаль ною вартістю 107100 грн.

Постановою Вищого господа рського суду України від 16.12.2008 р оку рішення господарського с уду Кіровоградської області від 23.07.2002 року у даній справі ск асовано, справу передано на н овий розгляд до господарсько го суду Кіровоградської обла сті з вказівкою в порядку ст. 1 11-12 Господарського процесуаль ного кодексу України розглян ути питання про участь у спра ві відкритого акціонерного т овариства "Кіровоградбуд".

05.01.2009 року справа надійшла до господарського суду Кіровог радської області, за резолюц ією голови господарського су ду Кіровоградської області с праву передано на розгляд су дді Шевчук О.Б.

З урахуванням викладеного , суддя вважає за необхідне пр ийняти справу до свого прова дження та призначити до розг ляду в судовому засіданні.

Згідно приписів ст. 27 Господ арського процесуального код ексу України треті особи, які не заявляють самостійних ви мог на предмет спору, можуть в ступити у справу на стороні п озивача або відповідача до п рийняття рішення господарсь ким судом, якщо рішення з госп одарського спору може вплину ти на їх права або обов'язки що до однієї з сторін. Їх може бут и залучено до участі у справі також за клопотанням сторін , прокурора або ініціативи го сподарського суду. Питання п ро допущення або залучення т ретіх осіб до участі у справі вирішується господарським с удом, який виносить з цього пр иводу ухвалу.

Враховуючи матеріали спра ви та вказівку касаційної ін станції, господарський суд в важає за необхідне з власної ініціативи на підставі ст. 27 Г осподарського процесуально го кодексу України залучити до участі у справі в якості тр етьої особи, яка не заявляє са мостійних вимог на предмет с пору, на стороні відповідача - відкрите акціонерне товари ство "Кіровоградбуд".

Керуючись статтями 27, 86, 38 Госп одарського процесуального к одексу України, господарськи й суд

У Х В А Л И В:

1.Справу №1/187 прийняти до свог о провадження.

2.Справі присвоїти номер 9/1(1/187 ).

3.Залучити до участі у справ і в якості третьої особи, яка н е заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні в ідповідача - відкрите акціон ерне товариство "Кіровоградб уд" (м. Кіровоград, вул. Кіров а, 73, кв. 10).

4.Розгляд справи в судовому засіданні призначити на 10.02.2009 р оку о 15 год. 30 хв.

5.Засідання відбудеться в пр иміщенні господарського суд у за адресою: м. Кірово град, вул. Луначарського, 29, кім н. №206.

6.Зобов'язати сторони до дня судового засідання подати:

позивача: витяг з Єдиного д ержавного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підпри ємців з інформацією щодо тов ариства з обмеженою відповід альністю "Славія"; копії доку ментів, які подавались відпо відачу з метою оформлення пр ава власності на спірні об'єк ти нерухомості, в тому числі: облікові документи на будівл і та споруди та висновок ОКП "Кіровоградське обласне об'є днане бюро технічної інвента ризації", копію акту (актів) вв едення спірних об'єктів в екс плуатацію або актів їх техні чного обстеження, документи, які посвідчують право власн ості або право користування земельними ділянками, на яки х розташовані спірні об'єкти нерухомості; копію Статуту; обгрунтування позовних вим ог нормами чинного законодав ства; в повному обсязі докази на підтвердження своїх вимо г;

відповідача: письмові пояс нення щодо вимог позивача; ко пію Положення про порядок де ржавної реєстрації права вла сності на об'єкти нерухомого майна, що перебувають у власн ості фізичних та юридичних о сіб, яке затверджено рішення м виконкому Кіровоградської міської ради від 14.03.2001 р. №307 "Про з атвердження Положення про по рядок державної реєстрації п рава власності на об'єкти нер ухомого майна, що перебувают ь у власності фізичних та юри дичних осіб"; в повному обсязі докази на підтвердження сво їх доводів;

третю особу: письмові поясн ення щодо вимог позивача; в п овному обсязі докази на підт вердження своїх доводів.

7.На підставі ст. 38 Господарс ького процесуального кодекс у України, зобов'язати держав ного реєстратора Кіровоград ської міської ради надати го сподарському суду не пізніше 06.02.2009 року витяг з Єдиного держ авного реєстру юридичних осі б та фізичних осіб-підприємц ів з інформацією щодо товари ства з обмеженою відповідаль ністю "Славія", м. Кіровоград, в ул. Червонозорівська, 9, іденти фікаційний код 23689174.

Запит направити.

8.Явка представників сторін в судове засідання обов'язко ва.

9.Копії ухвали направити сто ронам та державному реєстрат ору Кіровоградської міської ради.

Суддя О .Б. Шевчук

Дата ухвалення рішення09.01.2009
Оприлюднено02.02.2011
Номер документу5652243
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання права власнос ті

Судовий реєстр по справі —9/1(1/187)

Ухвала від 07.10.2009

Господарське

Дніпропетровський апеляційний господарський суд

Павловський П.П.

Ухвала від 09.01.2009

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Шевчук О.Б.

Рішення від 06.07.2009

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Шевчук О.Б.

Ухвала від 23.06.2009

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Шевчук О.Б.

Ухвала від 02.06.2009

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Шевчук О.Б.

Ухвала від 02.06.2009

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Шевчук О.Б.

Ухвала від 19.05.2009

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Шевчук О.Б.

Ухвала від 28.04.2009

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Шевчук О.Б.

Ухвала від 07.04.2009

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Шевчук О.Б.

Ухвала від 25.03.2009

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Шевчук О.Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні