Ухвала
від 16.03.2016 по справі 757/11702/16-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/11702/16-к

У Х В А Л А

16 березня 2016 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , за участю секретаря ОСОБА_2 , слідчого ОСОБА_3 , розглянувши у судовому засіданні в залі суду в м. Києві клопотання сторони кримінального провадження слідчого в ОВС слідчого відділу Головного управління СБ України у м. Києві та Київській області ОСОБА_3 про проведення обшуку,

В С Т А Н О В И В :

16.03.2016 року до провадження слідчого судді Печерського районного судум. Києва ОСОБА_1 в межах кримінального провадження № 22016101110000026 надійшло клопотання сторони кримінального провадження слідчого в ОВС слідчого відділу Головного управління СБ України у м. Києві та Київській області ОСОБА_3 , погоджене прокурором відділу прокуратури Київської області ОСОБА_4 про надання дозволу на проведення обшуку у квартирі за адресою:АДРЕСА_1 , яка на праві власності ні за ким не зареєстрована та яка фактично використовується ОСОБА_5 (РНОКПП НОМЕР_1 ) ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Обґрунтовуючи внесене клопотання сторона кримінального провадження вказує, що Слідчим відділом Головного управління СБ України у м. Києві та Київській області здійснюється досудове розслідування кримінального провадження № 22016101110000026, внесеного 17.02.2016 р. до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-5 КК України.

З матеріалів клопотання вбачається, що ОСОБА_6 та ОСОБА_7 , на початку 2015 року утворили організовану групу, до складу якої, крім інших учасників, входить і ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 . Дії учасників вказаної організованої групи розподілені та вчиняються з метою фінансового забезпечення невстановлених досудовим розслідуванням осіб із числа учасників терористичної організації Луганська Народна Республіка.

В ході досудового розслідування даного кримінального провадження встановлено, що ОСОБА_5 (РНОКПП НОМЕР_1 ) ІНФОРМАЦІЯ_1 , фактично проживає за адресою: АДРЕСА_1 .

Згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно № 54781384 від 10.03.2016, відомості щодо права власності на кв. АДРЕСА_2 , відсутні.

Згідно листа Київського міського БТІ № 2904 (И-2016) від 12.03.2016, вищевказана квартира на праві власності не зареєстрована.

В судовому засіданні слідчий клопотання підтримав та просив його задовольнити.

Відповідно до ст. 234 ч. 1 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Слідчий суддя, заслухавши пояснення сторони кримінального провадження, дослідивши клопотання та докази, якими обґрунтовано клопотання, у тому числі, що наявні в матеріалах, дані дають достатні підстави вважати, що відомості, які містяться у відшукуваних речах і документах, мають значення для досудового розслідування, дійшов до висновку про наявність підстав для задоволення клопотання та надання дозволу на проведення обшуку.

Керуючись ст.ст. 234, 235, 309, 535 КПК України, слідчий суддя,

У Х В А Л И В :

Клопотання слідчого задовольнити.

Надати дозвіл слідчому в ОВС слідчого відділу Головного управління СБ України у м. Києві та Київській області ОСОБА_3 та слідчим, які входять до складу слідчої групи у даному кримінальному провадженні, на проведення обшуку у квартирі за адресою:АДРЕСА_1 , яка на праві власності ні за ким не зареєстрована та яка фактично використовується ОСОБА_5 (РНОКПП НОМЕР_1 ) ІНФОРМАЦІЯ_1 , з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення та відшукання знарядь кримінального правопорушення і їх вилучення, зокрема: бурштину, документів щодо походження бурштину та його купівлі-продажу, транспортування та переміщення бурштину в межах території України та з/до території України, обладнання для обробки бурштину, товаротранспортних накладних на бурштин; паспортних та інших ідентифікаційних документів з ознаками підробки, які посвідчують особу ОСОБА_6 та особи учасників організованої групи, створеної ОСОБА_6 та ОСОБА_7 ; банківських пластикових карток, банківських виписок, документів щодо відкриття або закриття рахунків в банківських установах, платіжних доручень, документів щодо перерахування грошових коштів з/до Китайської Народної Республіки, Російської Федерації, країн Європейського Союзу, України; документів щодо фінансово-господарської діяльності ТОВ «Три вісімки» (код ЄДРПОУ 40002333), ТОВ «Редокс-С» (код ЄДРПОУ № 36189299), ТОВ «РЦ «Кронос» (код ЄДРПОУ 36901540); грошових коштів, здобутих злочинним шляхом внаслідок контрабандного переправлення бурштину до Китайської Народної Республіки; персональних електронно-обчислювальних машин, електронних приладів, носіїв інформації (флеш-карток, жорстких дисків та інших), мобільних телефонів та сім-карток на яких зберігається або може зберігатись інформація із відомостями щодо вчинення розслідуваного злочину, що неможливо встановити без проведення комп`ютерно-технічної експертизи; документів, печаток, штампів, записних книжок або чорнових (робочих) записів з відомостями, що свідчать про вчинення розслідуваного злочину, були знаряддям вчинення злочину, зберегли на собі його сліди та/або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

Визначити строк дії ухвали тривалістю тридцять днів, який обраховувати з дня постановлення ухвали слідчим суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Ухвала виготовлена в двох примірниках.

Примірник 1 знаходиться в матеріалах судового провадження № 757/11702/16-к.

Примірник 2 наданий слідчому ОСОБА_3

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення16.03.2016
Оприлюднено13.03.2023
Номер документу56597030
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку

Судовий реєстр по справі —757/11702/16-к

Ухвала від 16.03.2016

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Білоцерківець О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні