Ухвала
від 21.03.2016 по справі 751/2698/16-к
НОВОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРНІГОВА

Справа№751/2698/16-к

Провадження №1-кс/751/613/16

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

м.Чернігів 21 березня 2016 року

Слідчий суддя Новозаводського районного суду м.Чернігова ОСОБА_1

при секретарі ОСОБА_2 ,

з участю слідчого ОСОБА_3 ,

розглянувши клопотання слідчого заступника начальника ВКР слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до речей і документів,

Встановив:

До суду з клопотанням звернувся слідчий - заступник начальника ВКР слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_3 , вказавши, що в провадженні знаходиться кримінальне провадження за № 32015270000000021 від 01.04.2015 року за фактом умисного ухилення службовими особами ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » від сплати податків, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України, та за фактом здійснення невстановленими особами фіктивного підприємництва, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 205 КК України.

В ході проведення досудового розслідування у слідчого виникла необхідність в отриманні доступу до установчих, реєстраційних документів та податкової звітності з податку на прибуток підприємств та податку на додану вартість, реєстрів отриманих та виданих податкових накладних, документів, на підставі яких документи податкової звітності подаються в електронному вигляді, та які зберігаються в ІНФОРМАЦІЯ_2 за адресою: АДРЕСА_1 , для встановлення даних щодо засновників та службових осіб ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), даних щодо реєстрації (перереєстрації) та осіб, що представляли інтереси вказаних підприємств та подавали реєстраційні документи.

В судовому засіданні слідчий клопотання підтримав та просив його задовольнити.

Представник особи, у володінні якої знаходяться документи, в судове засідання не з`явився.

Фіксування судового розгляду клопотання за допомогою технічних засобів, згідно ст. 107 КПК України, не здійснювалось.

Заслухавши пояснення слідчого, вивчивши матеріали справи, слідчий суддя вважає, що викладені в клопотанні доводи про необхідність тимчасового доступу до речей та документів та проведення їх виїмки, які перебувають в ІНФОРМАЦІЯ_2 , є обґрунтованими та підлягають задоволенню, оскільки дані документи містять відомості та дані, що можуть бути використані як докази під час проведення досудового розслідування.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.159-164, 166, 309 КПК України, слідчий суддя

Ухвалив:

Клопотання слідчого заступника начальника ВКР слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_3 задовольнити.

Надати дозвіл слідчому - заступнику начальника ВКР СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_3 на тимчасовий доступ до оригіналів документів та можливість їх вилучення, які зберігаються в ІНФОРМАЦІЯ_2 за адресою: АДРЕСА_1 , а саме: документів, на підставі яких ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) взято на податковий облік; довідки про взяття на облік; установчі документи; наказів про призначення службових осіб; свідоцтва платників ПДВ та документів, на підставі яких було видане свідоцтво платника ПДВ; податкових декларації з податку на додану вартість та податку на прибуток підприємств, інші звіти, подані вказаними підприємствами в період з 2012 року по березень 2016 року з додатками до них, в тому числі в електронному вигляді; довіреностей на представлення інтересів підприємства; кореспонденції, в якій вказані підприємства фігурують за будь-яких обставин; акти перевірок (довідки, в тому числі аналітичні, зустрічні звірки, позапланові, камеральні перевірки) ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_3 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), документи на підставі яких, подає звітність в електронному вигляді (договори, акти виконаних робіт) та інформацію в паперовому вигляді щодо закріплення вказаних підприємств за службовими особами ІНФОРМАЦІЯ_2 за вказаний період.

Ухвала підлягає виконанню не пізніше одного місяця з дня постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий cуддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення21.03.2016
Оприлюднено13.03.2023
Номер документу56640510
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —751/2698/16-к

Ухвала від 21.03.2016

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Кузьмін М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні