Ухвала
від 27.06.2014 по справі 464/6518/14-к
СИХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 464/6518/14-к

пр.№ 1-кс/464/1675/14

У Х В А Л А

про проведення обшуку

27.06.2014 року

Слідчий суддя Сихівського районного суду м.Львова ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю старшого слідчого другого відділу кримінальних розслідувань СУ ФР ГУ Міндоходів у Львівській області ОСОБА_3 , розглянувши клопотання останнього про проведення обшуку, -

в с т а н о в и в :

старший слідчий другого відділу кримінальних розслідувань СУ ФР ГУ Міндоходів у Львівській області ОСОБА_3 , у звязку із досудовим розслідуванням матеріалів кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за №32014140000000028 від 25.01.2014року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.212 КК України, звернувся до суду з клопотанням, погодженим із прокурором відділу управління нагляду прокуратури Львівської області ОСОБА_4 про надання дозволу на проведення обшуку в квартирі за адресою АДРЕСА_1 , що знаходиться у фактичному володінні директора ТОВ «Петерсон системи» ОСОБА_5 .

В обґрунтування покликається на те, що службові особи ТОВ «Петерсон системи» (ЄДРПОУ 23888369) проводили по бухгалтерському та податковому обліках операції з ТОВ «ІТ-Кур`єр» (ЄДРПОУ 35731852), ТОВ «Є.Нот» (ЄДРПОУ 31921226), ТОВ «Інформаційне мереживо» (ЄДРПОУ 36089007), в яких товариство придбавало комп`ютерне обладнання та програмне забезпечення. Проведеною перевіркою встановлено, що до бюджету не сплачено податків в загальній сумі 809 684 грн., яка більше ніж в тисячу разів перевищує установлений законодавством неоподатковуваний мінімум доходів громадян, що являється кваліфікуючою ознакою ч. 1 ст. 212 КК України. В ході досудового розслідування кримінального провадження, директору ТОВ «Петерсон системи» ОСОБА_5 , скеровано вимоги про надання належним чином завірених копій первинних фінансово-господарських документів, однак вказаних копій документів надано не було.

На підставі ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів ТОВ «Петерсон системи», директором товариства 12.05.2014 року надано слідчому для ознайомлення оригінали фінансово-господарських документів, які знаходились в офісному приміщені товариства, за адресою: м. Львів вул. Дніпровська, 7а, однак відмовлено надати оригінали даних документів.

Досудовим розслідуванням встановлено, що в квартирі директора ОСОБА_5 , за адресою: АДРЕСА_1 можуть знаходитись оригінали документів, які свідчать про фінансово-господарські взаємовідносини ТОВ «Петерсон системи» з ТОВ «ІТ-Кур`єр», ТОВ «Є.Нот», ТОВ «Інформаційне мереживо». З метою виявлення та вилучення оригіналів документів по взаєморозрахунках ТОВ «Петерсон системи» з ТОВ «ІТ-Курєр», ТОВ «Є.Нот», ТОВ «Інформаційне мереживо», просить клопотання задоволити.

Заслухавши думку слідчого, який заявлене клопотання підтримав в повному обсязі, перевіривши надані матеріали клопотання та дослідивши докази по даних матеріалах, слідчий суддя приходить до наступного.

Відповідно до ухвали Сихівського районного суду м.Львова від 17.04.2014 року старшому слідчому другого відділу кримінальних розслідувань СУ ФР ГУ Міндоходів у Львівській області ОСОБА_3 надано тимчасовий доступ до оригіналів документів, з можливістю ознайомлення з ними та їх вилучення, а саме: договорів (угод) з додатками, товарно-транспортних накладних, податкових та видаткових накладних, актів прийому-передачі, актів виконаних робіт, рахунків та платіжних документів, доручень на отримання товару, векселів, документів листування, претензійної роботи, сертифікатів якості та відповідності, інших документів, які свідчать про фінансово-господарські взаємовідносини ТОВ «Петерсон системи» з ТОВ «ІТ-Кур`єр», ТОВ «Є.Нот», ТОВ «Інформаційне мереживо», ПІІ «Монблан», ТОВ «Макролоджик», ТОВ «Європартс Україна», ТОВ «Коліур», що перебувають у володінні (приміщенні) ТОВ «Петерсон системи», яке знаходиться за адресою: м.Львів вул.Дніпровська, 7а.

Як вбачається з матеріалів клопотання, директор ТОВ «Петерсон системи» ОСОБА_5 ознайомився з даною ухвалою 29.04.2014 року.

Відповідно до ч.1 ст.234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Внесене слідчим клопотання відповідає вимогам ч.3 ст.234 КПК України, з доводів, викладених ним у клопотанні та в суді, і матеріалів кримінального провадження, вбачаються передбачені ст.234 КПК України підстави до задоволення клопотання про обшук.

Керуючись ст.ст.234-235, 309, 369-372, 532 КПК України, слідчий суддя, -

у х в а л и в :

Клопотання старшого слідчого другого відділу кримінальних розслідувань СУ ФР ГУ Міндоходів у Львівській області ОСОБА_3 про проведення обшуку - задоволити.

Надати дозвіл на проведення обшуку в квартирі за адресою АДРЕСА_1 , що знаходиться у фактичному володінні директора ТОВ «Петерсон системи» ОСОБА_5 , з метою виявлення та вилучення оригіналів документів по взаєморозрахунках ТОВ «Петерсон системи» з ТОВ «ІТ-Кур`єр», ТОВ «Є.Нот», ТОВ «Інформаційне мереживо», а саме: первинних бухгалтерських документів, видаткових, податкових та товарно-транспортних накладних, актів виконаних робіт, угод, платіжних доручень, видаткових та прибуткових касових ордерів, чекових книжок, інших документів, комп`ютерної техніки, печаток, штампів, не облікованих готівкових коштів, чорнових записів, інших предметів, речей, товарно-матеріальних цінностей, що можуть мати силу доказів у кримінальному провадженні і вказувати на місцезнаходження всіх учасників злочинної діяльності.

Строк дії ухвали не може перевищувати одного місяця з дня її постановлення.

Ухвала набирає законної сили з моменту оголошення та оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення27.06.2014
Оприлюднено06.01.2023
Номер документу56705576
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку

Судовий реєстр по справі —464/6518/14-к

Ухвала від 27.06.2014

Кримінальне

Сихівський районний суд м.Львова

Борачок М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні