Ухвала
від 14.03.2016 по справі 315/1329/15-ц
ГУЛЯЙПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 315/1329/15-ц

Номер провадження № 2/315/71/16

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

14 березня 2016 року Гуляйпільський районний суд Запорізької області

у складі головуючого: судді Яроша С.О.

при секретарі: Прістенській Н.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Гуляйполе Запорізької області в режимі відеконференції цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Комунальної установи «Гуляйпільська психіатрична лікарня» Запорізької обласної ради про поновлення на роботі і оплату за час вимушеного прогулу, -

В С Т А Н О В И В:

25.12.2015 року до суду звернувся ОСОБА_1 з позовом до Комунальної установи «Гуляйпільська психіатрична лікарня» Запорізької обласної ради про поновлення на роботі і оплату за час вимушеного прогулу.

29.12.2015 року ухвалою судді Гуляйпільського районного суду Запорізької області Яроша С.О. відкрито провадження у справі та призначено до розгляду в судове засідання.

09.02.2016 року ухвалою Гуляйпільського районного суду Запорізької області постановлено провести судове засідання з розгляду справи за позовом ОСОБА_1 до Комунальної установи «Гуляйпільська психіатрична лікарня» Запорізької обласної ради про поновлення на роботі і оплату за час вимушеного прогулу в режимі відеоконференції з Комунарським районним судом м. Запоріжжя за участю представника Комунальної установи «Гуляйпільська психіатрична лікарня» Запорізької обласної ради ОСОБА_2.

14.03.2016 року в судовому засіданні за ініціативою суду поставлено питання про оголошення перерви у розгляді справи для виклику свідків.

В судовому засіданні третя особа: ОСОБА_3 не заперечував проти оголошення перерви у розгляді справи.

В судовому засіданні представник Комунальної установи «Гуляйпільська психіатрична лікарня» Запорізької обласної ради ОСОБА_2 не заперечувала проти оголошення перерви у розгляді справи, прохала забезпечити її участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, забезпечення проведення якої доручити Комунарському районному суду м. Запоріжжя.

В судовому засіданні позивач та його представник: ОСОБА_4 не заперечували проти оголошення перерви у розгляді справи.

Суд, вислухавши думки осіб, які беруть участь у справі, вважає, що у розгляді справи необхідно оголосити перерву для виклику свідків та забезпечити участь представника відповідача ОСОБА_2 у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Відповідно до ч.1 ст.158-1 ЦПК України суд за власною ініціативою або за клопотанням сторони чи іншого учасника цивільного процесу може постановити ухвалу про їх участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Відповідно до ч.5 ст.158-1 ЦПК України копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції негайно надсилається до суду, який зобов'язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

А тому необхідно забезпечити участь представника відповідача ОСОБА_2 у судовому засіданні в режимі відеоконференції, забезпечення проведення якої доручити Комунарському районному суду м. Запоріжжя.

Керуючись ст.158-1 ЦПК України суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Оголосити перерву у розгляді справи за позовом ОСОБА_1 до Комунальної установи «Гуляйпільська психіатрична лікарня» Запорізької обласної ради про поновлення на роботі і оплату за час вимушеного прогулу до 24.03.2016 року до 14 години 00 хвилин.

Провести судове засідання з розгляду справи за позовом ОСОБА_1 до Комунальної установи «Гуляйпільська психіатрична лікарня» Запорізької обласної ради про поновлення на роботі і оплату за час вимушеного прогулу в режимі відеоконференції з Комунарським районним судом м. Запоріжжя за участю представника Комунальної установи «Гуляйпільська психіатрична лікарня» Запорізької обласної ради ОСОБА_2, яке відбудеться 24.03.2016 року о 14 годині 00 хвилин.

Доручити Комунарському районному суду м. Запоріжжя забезпечити проведення судового засідання з розгляду справи за позовом ОСОБА_1 до Комунальної установи «Гуляйпільська психіатрична лікарня» Запорізької обласної ради про поновлення на роботі і оплату за час вимушеного прогулу в режимі відеоконференції за участю представника Комунальної установи «Гуляйпільська психіатрична лікарня» Запорізької обласної ради ОСОБА_2, яке відбудеться 24.03.2016 року о 14 годині 00 хвилин.

Копію ухвали надіслати Комунарському районному суду м. Запоріжжя для виконання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Ярош С.О.

Дата ухвалення рішення14.03.2016
Оприлюднено01.04.2016
Номер документу56796998
СудочинствоЦивільне
Сутьпоновлення на роботі і оплату за час вимушеного прогулу

Судовий реєстр по справі —315/1329/15-ц

Рішення від 24.03.2016

Цивільне

Гуляйпільський районний суд Запорізької області

Ярош С. О.

Рішення від 23.06.2016

Цивільне

Апеляційний суд Запорізької області

Воробйова І. А.

Ухвала від 14.03.2016

Цивільне

Гуляйпільський районний суд Запорізької області

Ярош С. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні