Ухвала
від 11.04.2016 по справі 668/4473/16-к
АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер справи: 668/4473/16-к

Провадження № 11-сс/791/162/16 Головуючий у 1-й інстанції : ОСОБА_1

Категорія: обшук житла Доповідач : ОСОБА_2

У Х В А Л А

11 квітня 2016 року м. Херсон

Суддя судової палати з розгляду кримінальних справ апеляційного суду Херсонської області ОСОБА_2 , перевіривши апеляційну скаргу ОСОБА_3 на ухвалу слідчого судді Суворовського районного суду м. Херсона від 17 березня 2016 року, -

в с т а н о в и л а :

Цією ухвалою задоволено клопотання слідчого з особливо важливих справ відділу кримінальних розслідувань слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Херсонській області майору податкової міліції ОСОБА_4 про надання дозволу на проведення обшуку приміщень за місцем фактичного проживання ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , за адресою: АДРЕСА_1 , з метою вилучення первинних бухгалтерських документів та документів бухгалтерського обліку ТОВ «Фірма «Агрохімпродукт, ЛТД» (код ЄДРПОУ 33589802), печаток, інформації з комп`ютерної техніки, інформації з магнітних та електронних засобів зберігання і передачі інформації, чорнових записів, які використовувались у діяльності вказаних суб`єктів господарювання та можуть підтверджувати причетність осіб до протиправної діяльності спрямованої на ухилення від сплати податків.

На вказану ухвалу судді ОСОБА_3 подала апеляційну скаргу, в якій просить скасувати ухвалу Суворовського районного суду м. Херсона від 17.03.2016 року.

Відповідно до положень ч.3 ст.392 КПК України ухвали слідчого судді можуть бути оскаржені в апеляційному порядку лише у випадках, передбачених цим Кодексом.

Вивчивши доводи апеляційної скарги приходжу до висновку, що ОСОБА_3 повинно бути відмовлено у відкритті апеляційного провадження.

Відповідно до вимог ч.4 ст. 399 КПК України - суддя-доповідач відмовляє у відкритті провадження, якщо апеляційна скарга подана на судове рішення, яке не підлягає оскарженню в апеляційному порядку.

Як вбачається зі змісту ухвали від 17.03.2016 року, яку оскаржує ОСОБА_3 , слідчим суддею було прийнято рішення у відповідності до вимог ст.ст. 234,235 КПК України , та зазначено, що ухвала оскарженню не підлягає.

З урахуванням викладеного, апелянту ОСОБА_3 на підставі ч.4 ст.399 КПК України слід відмовити у відкритті апеляційного провадження, оскільки апеляційна скарга подана на судове рішення, яке не підлягає оскарженню в апеляційному порядку

Керуючись ч. 4, ч.5 ст. 399 КПК України, -

п о с т а н о в и л а:

Відмовити у відкритті провадження за апеляційною скаргою ОСОБА_3 на ухвалу слідчого судді Суворовського районного суду м. Херсона від 17 березня 2016 року про задоволення клопотання слідчого з особливо важливих справ відділу кримінальних розслідувань слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Херсонській області майору податкової міліції ОСОБА_4 про надання дозволу на проведення обшуку приміщень за місцем фактичного проживання ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , за адресою: АДРЕСА_1 , з метою вилучення первинних бухгалтерських документів та документів бухгалтерського обліку ТОВ «Фірма «Агрохімпродукт, ЛТД» (код ЄДРПОУ 33589802), печаток, інформації з комп`ютерної техніки, інформації з магнітних та електронних засобів зберігання і передачі інформації, чорнових записів, які використовувались у діяльності вказаних суб`єктів господарювання та можуть підтверджувати причетність осіб до протиправної діяльності спрямованої на ухилення від сплати податків.

Копію цієї ухвали разом з апеляційною скаргою та усіма доданими до неї матеріалами направити особі, яка подала апеляційну скаргу.

Ухвала апеляційного суду може бути оскаржена в касаційному порядку до Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ протягом трьох місяців з дня її проголошення.

Суддя (підпис) ОСОБА_2

З оригіналом згідно:

Суддя ОСОБА_2

Дата ухвалення рішення11.04.2016
Оприлюднено13.03.2023
Номер документу57093853
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —668/4473/16-к

Ухвала від 11.04.2016

Кримінальне

Апеляційний суд Херсонської області

Палькова В. М.

Ухвала від 17.03.2016

Кримінальне

Суворовський районний суд м.Херсона

Головко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні