Ухвала
від 11.04.2016 по справі 462/1992/16-к
ЗАЛІЗНИЧНИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 462/1992/16-к

У Х В А Л А

11 квітня 2016 року слідчий суддя Залізничного районного суду міста Львова ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю старшого слідчого Залізничного ВП ГУ НП у Львівській області ОСОБА_3 , розглянувши клопотання старшого слідчого Залізничного ВП ГУ НП у Львівській області ОСОБА_3 про проведення обшуку,-

В С Т А Н О В И В:

17.01.2015 року внесено відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12015140060000113 та розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст. 191 КК України.

Слідчий Залізничного ВП ГУ НП у Львівській області ОСОБА_3 , за погодженням з заступником керівника Львівської місцевої прокуратури № 2 ОСОБА_4 , звернувся до слідчого судді з клопотанням про проведення обшуку, покликаючись на те, що в Залізничний РВ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області надійшов рапорт з УДСБЕЗ ГУ МВС України у Львівській області про те, що в результаті проведення оперативно-розшукових заходів по справі оперативного обліку було одержано фактичну інформацію, щодо привласнення грошових коштів групою осіб шляхом використання поточних банківських рахунків суб`єктів господарювання з ознаками фіктивності, офісні приміщення яких фактично знаходяться на території Залізничного району м. Львова.

В ході проведення слідчих (розшукових) дій встановлено злочинну змову між директором ТОВ « Сантехбуд ЛТД» ОСОБА_5 та директором ТОВ «Стандарт Оіл Груп» ОСОБА_6 , які перебуваючи у злочинній мові здійснюють привласнення грошових коштів шляхом одержання їх на поточні банківські рахунки вищевказаних товариств. В подальшому грошові кошти конвертуються у готівку та привласнюються працівниками ТОВ «Сантехбуд ЛТД» та ТОВ «Стандарт Оіл Груп». В своїй злочинній діяльності ОСОБА_6 та ОСОБА_5 співпрацюють із громадянином ОСОБА_7 1984 р.н., який організував у м. Львові та Львівській області мережу нелегальних пунктів по продажу нафтопродуктів. Виручену готівку від реалізації нафтопродуктів ОСОБА_7 передає курєром ОСОБА_8 (рідний брат ОСОБА_6 ), а також через водія палива ОСОБА_9 (довірений кур`єр та водій по Львівській області). Після отримання коштів членами групи «конвертована» готівка отримується у банківських установах, та повертається контрагентам по фіктивним договорам, за мінусом 7-10% від суми конвертованої готівки яку фігуранти привласнюють.

ТзОВ «Стандарт Оіл Груп» ( ЄДРПОУ 39475050) здійснює свою діяльність за адресою м. Київ, вул. Шолуденка, 6 директором котрого являється ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстрований: Чернігівського область Бахмацький район с. Городище, а фактично проживає: АДРЕСА_1 .

ТзОВ «Сантехбуд ЛТД» (ЄДРПОУ 37485108) здійснює за адресою: м. Київ вул. Ванди Василевської 16, директором котрого являється ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , який фактично проживає: АДРЕСА_2 , а зареєстрований: АДРЕСА_3 .

Встановлено, що за місцем своєї діяльності ТзОВ «Сантехбуд ЛТД» за адресою: м. Київ, вул. Ванди Василевської, 16 (власником котрого являється ТзОВ «УТМР 1, код ЄДРПОУ: 35795518) знаходяться кошти здобуті злочинним шляхом, документи що підтверджують злочинну діяльність, комп`ютерна техніка за допомогою котрої виготовляються підроблені документи, та інші цифрові матеріали, які мають суттєве значення для розслідування даного кримінального провадження.

Розглянувши матеріали клопотання, заслухавши думку слідчого, який в судовому засіданні клопотання підтримав, вважаю, його слід задовольнити, оскільки стороною кримінального провадження доведено, що з метою відшукання пального, грошових коштів здобутих злочинним шляхом, документів що підтверджують злочинну діяльність, комп`ютерної техніки за допомогою котрої виготовляються підроблені документи, та інших цифрових матеріалів, фіксації відомостей про скоєння кримінального правопорушення та обставин його вчинення, а також приймаючи до уваги достатні підстави вважати, що вони можуть знаходитися у приміщенні за адресою: м. Київ, вул. Ванди Василевської, 16, де здійснює діяльність ТзОВ «Сантехбуд ЛТД» (ЄДРПОУ 37485108). Враховуючи наведене, вважаю, що слідчому слідчого відділення Залізничного ВП ГУ НП у Львівській області ОСОБА_3 слід надати дозвіл на обшук.

Керуючись ст.ст. 234,.235 КПК України,-

У Х В А Л И В:

клопотання задовольнити.

Надати дозвіл старшому слідчому Залізничного ВП ГУ НП у Львівській області майору поліції ОСОБА_3 на проведення обшуку у приміщенні за адресою: м. Київ, вул. Ванди Василевської, 16, де здійснює діяльність ТзОВ «Сантехбуд ЛТД» (власником котрого являється ТзОВ «УТМР 1, код ЄДРПОУ: 35795518), а також у підсобних приміщеннях, що відносяться до вказаного приміщення, з метою відшукання грошових коштів, здобутих злочинним шляхом, документів, що підтверджують злочинну діяльність ТзОВ "Стандарт Оіл Груп" (ЄДРПОУ 39475050), ТзОВ "Сантехбуд ЛТД" (ЄДРПОУ 37485108) комп`ютерну техніку, за допомогою котрої виготовляються підроблені документи, та інших цифрових матеріалів, фіксації відомостей про скоєння кримінального правопорушення та обставин його вчинення.

Строк дії ухвали один місяць з дня постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя /підпис/

З оригіналом згідно.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

помічник судді: ОСОБА_10

Дата ухвалення рішення11.04.2016
Оприлюднено13.03.2023
Номер документу57218113
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку

Судовий реєстр по справі —462/1992/16-к

Ухвала від 11.04.2016

Кримінальне

Залізничний районний суд м.Львова

Боровков Д. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні