Ухвала
від 04.04.2016 по справі 757/15283/16-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/15283/16-к

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04 квітня 2016 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю слідчого ОСОБА_3 , розглянувши в закритому судовому засіданні в приміщенні суду в м. Києві клопотання старшого слідчого СВ Печерського управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві ОСОБА_3 про дозвіл на огляд,-

В С Т А Н О В И В :

Слідчий ОСОБА_3 звернувся до слідчого судді Печерського районного суду м. Києва з клопотанням, погодженим прокурором Київської місцевої прокуратури №6 м. Києва ОСОБА_4 про дозвіл на огляд.

Зі змісту та матеріалів клопотання, у провадженні СВ Печерського управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві перебувають матеріали досудового розслідування, внесеного 11.01.2013 року до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12013110060000286, за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України.

Установлено, що в ході проведення досудового розслідування по даному кримінальному провадженню виникла необхідність у встановлені (підтверджені) розміру шкоди, яка заподіяна бюджету м. Києва внаслідок проведення незаконної приватизації нежитлового будинкуплощею 115,9 кв.м, за адресою: м. Київ, вул. Паркова дорога, 6-а та нежитлового будинку площею 107,10 кв.м.за адресою: АДРЕСА_1 , 02.03.2015 постановою старшого слідчого СУ ГУМВС України в м. Києві було призначено судову оціночно-будівельну експертизу.

16.12.2015 до Печерського управління поліції ГУ НП у м. Києві надійшло клопотання експерта Київського науково дослідного інституту судових експертиз, щодо забезпечення умов роботи комісії експертів по місцезнаходженню об`єктів дослідження, а саме забезпечення безперешкодного доступу до приміщеньнежитлового будинку площею 115,9 кв.м, за адресою: АДРЕСА_2 та нежитлового будинку площею 107,10 кв.м.заадресою: АДРЕСА_1 .

В судовому засіданні слідчий клопотання підтримав, з викладених в ньому підстав, просив клопотання задовольнити.

Слідчий суддя, вислухавши слідчого, дослідивши матеріали, яким обґрунтовується клопотання, приходить до наступного висновку.

У відповідності до ч.1ст. 237 КПК Україниз метою виявлення та фіксації відомостей щодо обставин вчинення кримінального правопорушення слідчий, прокурор проводять огляд місцевості, приміщення, речей та документів.

Огляд житла чи іншого володіння особи здійснюється згідно з правиламиКПК України, передбаченими для обшуку житла чи іншого володіння особи

Відповідно дост. 234 КПК Україниобшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

У разі необхідності провести обшук слідчий за погодженням з прокурором або прокурор звертається до слідчого судді з відповідним клопотанням, яке наряду з іншими відомостями, повинно містити відомості про речі, документи або осіб, яких планується відшукати.

Таким чином, надходжу до висновку про наявність підстав для надання дозволу на проведення огляду та задоволення клопотання, з метою забезпечення умов роботи комісії експертів по місцезнаходженню об`єкта дослідження та вільного доступу, а відтак клопотання підлягає задоволенню.

Керуючись ст. ст.108,234,235,237,309 КПК України, слідчий суддя,-

У Х В А Л И В :

Клопотання старшого слідчого СВ Печерського управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві ОСОБА_3 , - задовольнити.

Надати старшому слідчому слідчого СВ Печерського управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві ОСОБА_3 дозвіл на огляд в приміщеннях нежитлового будинку площею 115,9 кв.м, за адресою: м. Київ, вул. Паркова дорога, 6-а, що належать ТОВ «Градо-Інжиніринг» (код ЄДРПОУ 35363583), з метою надання вільного доступу та забезпечення умов проведення слідчих дій та складання процесуальних документів слідчим по місцезнаходженню об`єкта,забезпечення умов роботи комісії експертів по місцезнаходженню об`єкта дослідження у встановленні розміру шкоди, яка заподіяна бюджету м. Києва внаслідок проведення незаконної приватизації нежитлового будинку.

Визначити строк дії ухвали тривалістю тридцять днів, який обраховувати з дня постановлення ухвали слідчим суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Ухвала виготовлена в 2-х примірниках.

Примірник 1 - в матеріали судового провадження №757/15283/16-к

Примірник 2 - слідчому ОСОБА_3

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення04.04.2016
Оприлюднено13.03.2023
Номер документу57263620
СудочинствоКримінальне
Сутьдозвіл на огляд

Судовий реєстр по справі —757/15283/16-к

Ухвала від 04.04.2016

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Фаркош Ю. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні