Ухвала
від 15.01.2015 по справі 751/263/15-к
НОВОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРНІГОВА

Справа№751/263/15-к

Провадження №1-кс/751/41/15

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

м.Чернігів 15 січня 2015 року

Слідчий суддя Новозаводського районного суду м.Чернігова ОСОБА_1

з участю слідчого ОСОБА_2 ,

при секретарі ОСОБА_3 ,

розглянув клопотання старшого слідчого відділу розслідування особливо важливих справ та злочинів, учинених організованими групами і злочинними організаціями СУ УМВС України в Чернігівській області ОСОБА_2 , погодженого з старшим прокурором відділу прокуратури Чернігівської обл. ОСОБА_4 , про надання дозволу на проведення позапланової виїзної ревізії окремих питань фінансово - господарської діяльності КП «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради (14017, м. Чернігів, вул. Жабинського, 15), -

В С Т А Н О В И В :

До суду з даним клопотанням звернувся старший слідчий відділу розслідування особливо важливих справ та злочинів, учинених організованими групами і злочинними організаціями СУ УМВС України в Чернігівській області ОСОБА_2 , вказавши, що в нього в провадженні знаходяться матеріали кримінального провадження, зареєстровані в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за № 12014270010001659 від 18.04.2014 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.191КК України.

В обґрунтування клопотання зазначено, що до ЧМВ УМВС України в Чернігівській області надійшло повідомлення про виявлення факту розтрати бюджетних коштів з боку службових осіб КП «Чернігівводоканал», при прийнятті робіт з будівництва напірного каналізаційного трубопроводу по намивній території та проведенні оплати даних робіт ТОВ «Інвестекс Україна».

В ході проведення планової документальної виїзної перевірки КП «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради встановлено, що 31.07.2012 року між КП «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради уклало з ТОВ «Інвестекс Україна» договір на закупку робіт з будівництва напірного каналізаційного трубопроводу. Загальна вартість робіт по вищезазначеному договору складає 12177 633 грн., в тому числі 300000 грн. кошти місцевого бюджету.

Також 02.10.12 року між КП «Чернігівводоканал» та ТОВ «Інвестекс» було укладено договір купівлі продажу труб склопластикових. Однак при проведенні досудового розслідування вищевказаного кримінального провадження виникли сумніви щодо проведення операції купівлі-продажу вищевказаних труб склопластикових згідно вищевказаного договору.

Співробітниками Ірпінської об`єднаної державної інспекції головного управління ДФС у Київській області в ході проведення документальної позапланової невиїзної перевірки ТОВ «Інвестекс Україна» з питань дотримання вимог податкового законодавства під час здійснення взаємовідносин з КП «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради, за період з 01.10.2012 року по 31.10.2012 року не підтверджено реальність здійснення операцій з купівлі та продажу товарів (робіт, послуг) ТОВ «Інвестекс Україна» на адресу з КП «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради.

З метою здійснення всебічного, повного та неупередженого дослідження обставин кримінального провадження та прийняття по ньому об`єктивного та законного рішення, отримання доказів про факти і обставини вчиненого злочину, виникла необхідність у проведенні позапланової виїзної ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності КП «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради, що розташоване за адресою: 14017, м. Чернігів, вул. Жабинського, 15, яка полягатиме саме у перевірці питань по виконанню робіт з будівництва напірного каналізаційного трубопроводу по намивній території Лісковиця від гідрокар`єру до вул. Ушинського в м. Чернігів та проведення оплати даних робіт ТОВ «Інвестекс Україна» (код ЄДРПОУ 36382497) відповідно до укладеного контракту від 31.07.2012 року, встановлення суми заподіяних збитків та відповідальних за це осіб.

В судовому засіданні слідчий клопотання підтримав, просив його задовольнити.

Представник особи у володінні якої знаходяться документи, в судове засідання не викликався.

Фіксування судового розгляду клопотання за допомогою технічних засобів, згідно ст. 107 КПК України, не здійснювалось.

Заслухавши пояснення слідчого, дослідивши матеріали даної справи, слідчий суддя вважає, що викладені в клопотанні доводи про надання дозволу на проведення позапланової виїзної ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності КП «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради є обґрунтованими та підлягають задоволенню, оскільки дані ревізії містять відомості, що можуть бути використані як докази під час проведення досудового розслідування.

Керуючись ст. 372 КПК України, Законом України „Про основні засади здійснення державного фінансованого контролю в Україні ,-

Ухвалив:

Клопотання старшого слідчого відділу розслідування особливо важливих справ та злочинів, учинених організованими групами і злочинними організаціями СУ УМВС України в Чернігівській області ОСОБА_2 про надання дозволу на проведення позапланової виїзної ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності КП «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради - задовольнити.

Надати дозвіл на проведення позапланової виїзної ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності КП «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради, що розташоване за адресою: 14017, м. Чернігів, вул. Жабинського, 15, а саме питань по виконанню робіт з будівництва напірного каналізаційного трубопроводу по намивній території Лісковиця від гідрокар`єру до вул. Ушинського в м. Чернігів та проведення оплати даних робіт ТОВ «Інвестекс Україна» (код ЄДРПОУ 36382497) відповідно до укладеного контракту від 31.07.2012 року, встановлення суми заподіяних збитків та відповідальних за це осіб протягом 15 робочих днів та встановити термін проведення ревізії з 23.01.2015 по 12.02.2015 року.

Проведення позапланової ревізії та зустрічних звірок доручити Державній фінансовій інспекції в Чернігівській області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий cуддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення15.01.2015
Оприлюднено20.03.2023
Номер документу57922340
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання дозволу на проведення позапланової виїзної ревізії окремих питань фінансово - господарської діяльності КП «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради (14017, м. Чернігів, вул. Жабинського, 15

Судовий реєстр по справі —751/263/15-к

Ухвала від 15.01.2015

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Подалюка О. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні