Ухвала
від 16.05.2016 по справі 200/8645/16-к
БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

16.05.16

Справа №200/8645/16-к

Провадження № 1-кс/200/4889/16

У Х В А Л А

Іменем України

16 травня 2016 року м. Дніпропетровськ

Слідчий суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська ОСОБА_1 , за участю слідчого ОСОБА_2 , розглянувши у приміщенні суду в м.Дніпропетровську клопотання слідчого по кримінальному провадженню №22016040000000032 про проведення обшуку, -

В С Т А Н О В И В:

16.05.2016 старший слідчий в ОВС слідчого відділу УСБУ у Дніпропетровській області ОСОБА_3 , за погодженням з прокурором відділу прокуратури Дніпропетровської області ОСОБА_4 , звернувся до суду із клопотанням про надання дозволу на проведення обшуку у приміщенні офісу ПТ «Климчук та компанія «Ломбард Капітал» за адресою: м. Запоріжжя, вул. Рекордна, буд.26Г.

Необхідність проведення обшуку обґрунтовує тим, що ним здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №22016040000000032 від 20.04.2016, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.359 КК України.

Згідно з матеріалами наданого клопотання, невстановлені особи, діючи за попередньою змовою, незаконно, без передбаченого законом дозволу, придбали та використовують у розташованих у м. Дніпропетровську приміщеннях ломбардів мережі ПТ «Климчук та компанія «Ломбард Капітал» спеціальні технічні засоби негласного отримання інформації, які закамуфльовані під речі побуту (датчики руху, пожежної сигналізації, тощо), з метою контролю у непередбачений законодавством спосіб працівників та клієнтів даних ломбардів для запобігання шахрайству та крадіжкам.

Згідно з відомостями з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно від 16.05.2016 право власності на приміщення за адресою: м. Запоріжжя, вул. Рекордна, буд.26Г, зареєстроване за ТОВ «МАВАНІ» (ЄДРПОУ 33920638).

В судовому засіданні слідчий клопотання підтримав. Надав пояснення аналогічні тексту клопотання.

Розглянувши клопотання, заслухавши пояснення слідчого, дослідивши надані до клопотання додатки, приходжу до висновку про те, що воно підлягає задоволенню, оскільки є підстави вважати, що за місцем проведення обшуку, можуть знаходитись докази вчинення кримінального правопорушення, які мають значення для встановлення істини у вказаному кримінальному провадженні.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 107, 110, 234, 235, 309, 369, 371, 372 КПК України, -

У Х В А Л И В:

Клопотання задовольнити.

Дозволити старшому слідчому в ОВС слідчого відділу УСБУ у Дніпропетровській області ОСОБА_3 , один раз, протягом одного місяця зо дня винесення цієї ухвали, проведення обшуку у приміщенні офісу ПТ «Климчук та компанія «Ломбард Капітал» за адресою: м. Запоріжжя, вул. Рекордна, буд.26Г, з метою виявлення та вилучення спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації, комп`ютерної техніки та інших носіїв інформації, на яких містяться записи, отримані в ході незаконного використання вищевказаних спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації, документів на придбання, оплату та встановлення спеціальних технічних засобів, систем негласного відео- та аудіоконтролю, що побудовані на основі відеокамер та мікрофонів, які відносяться до спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації, серверів, на які передається та записується протиправно отримана інформація з систем негласного аудіо-відео контролю каналами мережі Інтернет, комп`ютерної техніки, за допомогою якої було здійснено замовлення спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації та яка містить у собі інформацію щодо встановлення та використання СТЗ, будь-яких носіїв інформації, які можуть містити на собі відомості, отримані внаслідок використання СТЗ, засоби зв`язку, що використовувалися в ході використання СТЗ, інших переметів, документів та матеріальних носіїв, які свідчать про замовлення, придбання, встановлення та використання СТЗ або ж про використання негласно отриманої за допомогою СТЗ інформації, документів (кадрових, господарських, розпорядчих), в яких відображено співробітників названого підприємства, що мають відношення до встановлення та функціонування вказаних вище систем аудіо-відео контролю, їх службові (функціональні) обов`язки щодо даної діяльності, а також інших предметів, документів та носіїв інформації, що можуть мати доказове значення у вказаному кримінальному провадженні.

Строк дії ухвали до 16 червня 2016 року.

З цієї ухвали виготовлено лише дві копії.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення16.05.2016
Оприлюднено15.03.2023
Номер документу58027827
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку

Судовий реєстр по справі —200/8645/16-к

Ухвала від 16.05.2016

Кримінальне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Сліщенко Ю. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні