Ухвала
від 31.05.2016 по справі п/811/1047/15,
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- УХВАЛА

про заміну сторони виконавчого провадження

31 травня 2016 року Справа №П/811/1047/15,

Кіровоградський окружний адміністративний суд у складі головуючого - судді Момонт Г.М., розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Кіровограді заяву Долинського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області про заміну сторони виконавчого провадження у справі

за позовом : Управління Пенсійного фонду України в Новгородківському районі, 28200, смт. Новгородка Кіровоградської області, вул. Кірова, 37

до відповідача : Малого приватного підприємства «Надія», 28223, с. Верблюжка Новгородківського району Кіровоградської області

про стягнення заборгованості,

за участю:

секретаря судового засідання - Дмитрієвої А.В.,

представників :

позивача - не з'явився,

відповідача - не з'явився,

ВСТАНОВИВ:

Управління Пенсійного фонду України в Новгородківському районі звернулося з позовом до Малого приватного підприємства «Надія» про стягнення заборгованості із витрат на виплату та доставку пенсій призначених на пільгових умовах у сумі 2 008,89 грн.

Постановою Кіровоградського окружного адміністративного суду від 20 травня 2015 року адміністративний позов задоволено в повному обсязі (а.с.70-71).

27.11.2015 р. Кіровоградським окружним адміністративним судом видано виконавчий лист по справі №П/811/1047/15 (а.с.75).

15.04.2016 р. до Кіровоградського окружного адміністративного суду надійшла заява Долинського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області про заміну сторони виконавчого провадження у справі №П/811/1047/15, а саме: замінити стягувача Управління Пенсійного фонду України в Новгородківському районі на Долинське об'єднане управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області (а.с.81).

Відповідно до ч.1 ст.264 КАС України у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Згідно з ч.5 ст.8 Закону України «Про виконавче провадження» від 21.04.1999 р. №606-XIV у разі вибуття однієї із сторін державний виконавець з власної ініціативи або за заявою сторони, а також сама заінтересована сторона мають право звернутися до суду із заявою про заміну сторони її правонаступником. Для правонаступника усі дії, вчинені до його вступу у виконавче провадження, обов'язкові тією мірою, якою вони були б обов'язковими для сторони, яку правонаступник замінив.

На підставі ч.1, 2 ст.8 вказаного Закону сторонами у виконавчому провадженні є стягувач і боржник. Боржником є фізична або юридична особа, визначена виконавчим документом.

Судом встановлено, що стягувачем у виконавчому листі №П/811/1047/15 виданому Кіровоградським окружним адміністративним судом 27.11.2015 р. вказано Управління Пенсійного фонду України в Новгородківському районі (а.с.82).

Постановою Кабінету Міністрів України від 16.12.2015 р. №1055 «Деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України» реорганізовано деякі територіальні органи Пенсійного фонду України шляхом злиття окремих органів Пенсійного фонду України, зокрема, Управління Пенсійного фонду України в Долинському районі, Управління Пенсійного фонду України в Новгородківському районі, Управління Пенсійного фонду України в Устинівському районі, внаслідок чого утворено Долинське об'єднане управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області.

На виконання зазначеної постанови 31.03.2016 р. складено передавальний акт (а.с.83).

Враховуючи викладене, з метою забезпечення права сторін виконавчого провадження на належне та своєчасне виконання судового рішення, суд дійшов висновку, що заява Долинського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області про заміну сторони виконавчого провадження підлягає задоволенню.

Керуючись ст. 264 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

1. Заяву Долинського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області про заміну сторони виконавчого провадження - задовольнити.

2. Допустити заміну сторони виконавчого провадження у справі №П/811/1047/15, а саме: стягувача - Управління Пенсійного фонду України в Новгородківському районі на Долинське об'єднане управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області.

Копію ухвали направити сторонам.

Ухвала суду може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Кіровоградський окружний адміністративний суд шляхом подачі апеляційної скарги в 5-денний строк з дня отримання копії ухвали.

Суддя Кіровоградського окружного

адміністративного суду ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення31.05.2016
Оприлюднено06.06.2016
Номер документу58039484
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості,

Судовий реєстр по справі —п/811/1047/15,

Ухвала від 31.05.2016

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.М. Момонт

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні