Постанова
від 28.05.2016 по справі 362/2709/16-к
ВАСИЛЬКІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВАСИЛЬКІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 362/2709/16-к

Провадження № 1-кс/362/288/16

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

28 травня 2016 року слідчий суддя Васильківського міськрайонного суду Київської області ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю прокурора ОСОБА_3 , розглянув клопотання слідчого СВ Васильківського відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області лейтенанта поліції ОСОБА_4 про надання дозволу на обшук,

В С Т А Н О В И В :

Згідно із клопотання, до ЧЧ Васильківського ВП ГУНП в Київській області надійшло повідомлення заступника начальника Управління БЗПТЛ ГУ НП в Київській області майора поліції ОСОБА_5 , про те, що за адресою: АДРЕСА_1 надаються послуги у сфері грального бізнесу.

В провадженні СВ Васильківського ВП ГУНП в Київській області перебувають матеріали досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12016110140001345 від 28.05.2016 року, за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 КК України.

В ході проведення досудового розслідування встановлено, що 27.05.2016 року слідчим СВ Васильківського ВП ГУНП в Київській області лейтенантом поліції ОСОБА_4 , було проведено невідкладний обшук приміщення, що розташовано за адресою АДРЕСА_1 в ході якого було виявлено та вилучено 12 пристроїв зовні схожі на гральні автомати, грошові кошти в сумі 1020 грн., які були вилучення з пристроїв зовні схожі на гральні автомати, ключі від пристроїв схожих на гральні автомати, мобільний телефон марки «Нокія» 1280 з сім картою «Лайф», записи з виграшами та отриманими коштами від гравців.

Згідно інформаційної довідки з Реєстру прав власності на нерухоме майно, власником приміщення за адресою: АДРЕСА_1 , є ТОВ «Стави» код ЄДРПОУ (19361870).

В клопотанні ставиться питання про надання дозволу на проведення обшуку у приміщенні, розташованого за адресою: АДРЕСА_1 з метою відшукування та вилучення гральних автоматів та пристроїв схожих на гральні автомати, та інших речей які мають значення для кримінального провадження (грошові кошти, записи, мобільні телефони з картками) .

Вислухавши слідчого та прокурора, які підтримують клопотання, слідчий суддя дійшов до наступних висновків.

Відповіднодо вимог ч. 3 ст. 233 КПК України, слідчий, прокурор має право до постановлення ухвали слідчого судді увійти до житла чи іншого володіння особи лише у невідкладних випадках, пов`язаних із врятуванням життя людей та майна чи з безпосереднім переслідуванням осіб, які підозрюються у вчиненні злочину. У такому випадку прокурор, слідчий за погодженням із прокурором зобов`язаний невідкладно після здійснення таких дій звернутися з клопотанням про проведення обшуку до слідчого судді. Слідчий суддя розглядає таке клопотання згідно з вимогами статті 234 цього Кодексу, перевіряючи, крім іншого, чи дійсно були наявні підстави для проникнення до житла чи іншого володіння особи без ухвали слідчого судді.

У відповідності зі ст.234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення , відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місця знаходження розшукуваних осіб.

Необхідність надання дозволу на обшук підтверджується матеріалами, що містяться в клопотанні, а тому приймаючи до уваги те, що є достатні підстави вважати, що в приміщенні яке розташовано за адресою: АДРЕСА_1 , знаходяться гральні автомати, що має суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, отримавши тим самим важливі речові докази, що допоможе в розкриттю даного кримінального правопорушення, та з метою забезпечення швидкого, повного та неупередженого проведення досудового розслідування у даному кримінальному провадженні, клопотання підлягає до задоволення.

На підставі наведеного, керуючись ст. 233, 234, 235, 309 КПК України,-

УХВАЛИВ:

Клопотання задовольнити.

Надати дозвіл слідчому СВ Васильківського відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області лейтенанту поліції ОСОБА_4 на проведення обшуку в приміщенні, яке розташовано за адресою: АДРЕСА_1 та відповідно належить на підставі свідоцтва про право власності ТОВ «Стави» код ЄДРПОУ (19361870) з метою відшукання та вилучення пристроїв схожих на гральні автомати, мобільних телефонів марки «Нокія» 1280 з сім картою «Лайф», записів з виграшами та отриманими коштами від гравців, грошових коштів.

Строк дії ухвали до 07.06.2016 року.

Контроль за виконання ухвали покласти на прокурора Васильківського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури юриста 3 класу ОСОБА_3 .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення28.05.2016
Оприлюднено15.03.2023
Номер документу58053765
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —362/2709/16-к

Постанова від 28.05.2016

Кримінальне

Васильківський міськрайонний суд Київської області

Ковбель М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні