Ухвала
від 14.06.2016 по справі 20/88-10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

14.06.16р. Справа № 20/88-10

За скаргою: Державного підприємства "Виробниче об'єднання Південний машинобудівний завод ім. О.М. Макарова"

на дії Бабушкінського відділу державної виконавчої служби Дніпропетровського міського управління юстиції

У справі:

За позовом Державного підприємства "Виробниче об'єднання Південний машинобудівний завод ім. О.М. Макарова", м. Дніпропетровськ

до Товариства з обмеженою відповідальністю "Ремтехтранс", м. Дніпропетровськ

про стягнення 260693 грн. 61 коп.

Суддя Назаренко Н.Г.

Секретар судового засідання Гриценко І.О.

Представники:

від скаржника (стягувач) - ОСОБА_1, дов. № 157/515 від 27.05.2016р.

від боржника - не з'явився

від ВДВС - не з'явився

СУТЬ СПОРУ:

Рішенням господарського суду від 01.06.2010р. у справі № 20/88-10 за позовом Державного підприємства "Виробниче об'єднання Південний машинобудівний завод ім. О.М. Макарова" до Товариства з обмеженою відповідальністю "Ремтехтранс"про стягнення 260693 грн. 61 коп. позов задоволено повністю.

15.06.2010р. на примусове виконання вказаного рішення видано наказ.

17.05.2016р. через канцелярію суду Державне підприємство "Виробниче об'єднання Південний машинобудівний завод ім. О.М. Макарова" подало скаргу на бездіяльність Бабушкінського відділу Державної виконавчої служби Дніпропетровського міського управління юстиції , в якій просить:

- визнати незаконною бездіяльність Бабушкінського відділу Державної виконавчої служби Дніпропетровського міського управління юстиції;

- зобов'язати Бабушкінський відділ Державної виконавчої служби Дніпропетровського міського управління юстиції направити на адресу Державного підприємства "Виробниче об'єднання Південний машинобудівний завод ім. О.М. Макарова" копію Постанови про відкриття виконавчого провадження;

- зобов'язати Бабушкінський відділ Державної виконавчої служби Дніпропетровського міського управління юстиції вжити передбачених законодавством заходи для виконання рішення господарського суду Дніпропетровської області щодо стягнення з Товариства з обмеженою відповідальністю "Ремтехтранс" на користь Державного підприємства "Виробниче об'єднання Південний машинобудівний завод ім. О.М. Макарова" суму заборгованості згідно Наказу від 15.06.2010р.

- зобов'язати Бабушкінський відділ Державної виконавчої служби Дніпропетровського міського управління юстиції направляти на адресу на адресу Державного підприємства "Виробниче об'єднання Південний машинобудівний завод ім. О.М. Макарова" копії документів по вчинених виконавчих дій.

У зв'язку із обранням судді Пархоменко Н.В. безстроково на посаду судді Дніпропетровського апеляційного господарського суду, автоматизованою системою діловодства спеціалізованого суду, згідно з розпорядженням № 348 від 18.05.2016р. скаргу передано для розгляду судді Назаренко Н.Г.

Ухвалою суду від 20.05.2016р. скаргу прийнято до провадження та її розгляд призначено на 14.06.2016р.

Представник скаржника (стягувача) підтримав скаргу, просив суд її задовольнити.

Представники відповідача та ВДВС у судове засідання не з'явилися, документи, витребувані судом не надали.

Враховуючи неявку відповідача ВДВС, необхідність витребування у сторін документів по справі, з метою повного та всебічного розгляду справи, дотримання рівності сторін та змагальності процесу, суд вважає за необхідне розгляд скарги відкласти.

Керуючись ст.ст. 77, 86 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд, -

УХВАЛИВ:

1. Розгляд справи відкласти на 12.07.16р. на 12:00 год. Засідання відбудеться за адресою:м. Дніпропетровськ, вул. Володимира Винниченка (Куйбишева) , 1а, каб. № 2-403.

2. Звернути увагу сторін, що для прискорення отримання процесуальних документів суду, учасники процесу можуть отримувати документи суду на свою електронну адресу, зареєструвавшись в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу, та надавши до суду відповідне клопотання.

3. До засідання подати:

Позивачу (скаржнику):

- копії усіх виконавчих проваджень № 42715847, № 40211625, № 35272292, № 26993391.

Відповідачу (боржнику):

- пояснення по суті скарги.

Бабушкінському відділу державної виконавчої служби Дніпропетровського міського управління юстиції:

- оригінали та копії усіх виконавчих проваджень з виконання наказу від15.06.10р. по справі № 20/88-10;

- заперечення по суті скарги да дії Бабушкінського ВДВС Дніпропетровського МУЮ.

Попередити Бабушкінський ВДВС Дніпропетровського МУЮ, що в разі ненадання витребуваних судом документів та неявку у судове засідання представника без поважних причин, судом буде винесено окрему ухвалу відповідно до ст. 90 Господарського процесуального кодексу України.

4. Сторонам забезпечити явку у судове засідання своїх повноважних представників, повноваження яких оформити належним чином.

5. Звернути увагу сторін на положення ст. 38 Господарського процесуального кодексу України щодо витребування доказів.

6 Зобов'язати учасників процесу направити в судове засідання своїх представників, повноваження яких оформити у відповідності з вимогами ст.28 Господарського процесуального кодексу України а також надати належним чином засвідчені копії документів, що підтверджують повноваження представників.

Довести до відома сторін, що нез’явлення їх повноважних представників у судове засідання не тягне за собою перенесення розгляду справи на інші строки та не перешкоджає розгляду справи без їх участі.

Інформацію про дату та час розгляду справи можна отримати за електронною адресою суду: http://dp.arbitr.gov.ua/sud5005/spisok/csz\

Суддя ОСОБА_2

СудГосподарський суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення14.06.2016
Оприлюднено22.06.2016
Номер документу58375162
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —20/88-10

Ухвала від 12.07.2016

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Назаренко Наталія Григорівна

Ухвала від 14.06.2016

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Назаренко Наталія Григорівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні