Ухвала
від 21.06.2016 по справі 811/188/13-а.
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

У Х В А Л А

про заміну сторони законним правонаступником

21 червня 2016 року Справа № 811/188/13-а.

провадження №2-кас/811/22/16

Кіровоградський окружний адміністративний суд, у складі судді Хилько Л.І., розглянув у порядку письмового провадження справу за позовом приватного підприємства "Форвард Л" до Кіровоградської об'єднаної державної податкової інспекції Кіровоградської області ДПС про зобов'язання вчинити певні дії, -

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернувся до Кіровоградського окружного адміністративного суду з позовом та просив зобов'язати відповідача відновити в автоматизованій системі "Деталізована інформація по платнику ПДВ щодо результатів автоматичного співставлення податкових зобов'язань та податкового кредиту в розрізі контрагентів на рівні ДПА України" показники податкових зобов'язань - 2848969 грн., та податкового кредиту - 2848969 грн., з ПДВ, задекларованих ПП "Форвард Л" за квітень, травень, вересень 2012 року в розрізі контрагентів.

Ухвалою від 08.04.2016 р. справу прийнято до провадження (т.2 а.с.58)..

Відповідно до вимог статті 55 КАС України, у разі вибуття або заміни сторони чи третьої особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд допускає на будь-якій стадії адміністративного процесу заміну відповідної сторони чи третьої особи її правонаступником. Усі дії, вчинені в адміністративному процесі до вступу правонаступника, обов'язкові для нього в такій самій мірі, у якій вони були б обов'язкові для особи, яку він замінив.

Встановлено, що постановою Кабінету Міністрів України від 06.08.2014 р. № 311 "Про утворення територіальних органів Державної фіскальної служби та визнання такими, що втратили чинність, деяких актів Кабінету Міністрів України" утворено як юридичні особи публічного права територіальні органи Державної фіскальної служби за переліком згідно з додатком та реорганізовано територіальні органи Міністерства доходів і зборів шляхом їх приєднання до відповідних територіальних органів Державної фіскальної служби.

Згідно додатку 1 до постанови № 311 утворено Кіровоградську ОДПІ Головного управління ДФС, шляхом реорганізації Кіровоградської ОДПІ Головного управління Міндоходів (дод.2 до постанови 311). При цьому, Кіровоградська ОДПІ ГУ Міндоходів правонаступник Кіровоградської об'єднаної державної податкової інспекції Кіровоградської області ДПС (згідно постанови Кабінету Міністрів України №981 від 21.09.11 р. "Про утворення територіальних органів Державної податкової служби", втратила чинність згідно постанови Кабінету Міністрів України від 06.08.14 р. № 311).

Відтак, керуючись ст.55 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В:

Допустити заміну відповідача по справі - Кіровоградську об'єднану державну податкову інспекцію Кіровоградської області ДПС на - Кіровоградську об'єднану державну податкову інспекцію Головного управління Державної фіскальної служби у Кіровоградській області.

Роз'яснити, що усі дії, вчинені в адміністративному процесі до вступу правонаступника, обов'язкові для нього в такій самій мірі, у якій вони були б обов'язкові для особи, яку він замінив.

Ухвала окремому оскарженню не підлягає.

Суддя Кіровоградського окружного

адміністративного суду ОСОБА_1

СудКіровоградський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення21.06.2016
Оприлюднено23.06.2016
Номер документу58428074
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —811/188/13-а.

Ухвала від 21.06.2016

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Л.І. Хилько

Постанова від 21.06.2016

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Л.І. Хилько

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні