Постанова
від 31.12.2010 по справі 2а-4650/10/1170
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

(у порядку скороченого провадження)

31 грудня 2010 року Справа № 2а-4650/10/1170

м. Кіровоград

Кіровоградський окружний адміністративний суд у складі головуючої судді Нагібіної Г.П., розглянув об 11 годині 20 хвилин у порядку скороченого провадження адміністративну справу за позовом Кіровоградської об'єднаної державної податкової інспекції до товариства з обмеженою відповідальністю «ВПК- Центр»про припинення юридичної особи.

Позивач обґрунтовує позовні вимоги тим, що у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб -підприємців існує запис про відсутність ТОВ «ВПК-Центр»за вказаним його місцезнаходженням.

Відповідно до довідки Кіровоградської ОДПІ від 23.12.2010 р. (а.с. 25) відповідач заборгованості перед бюджетом не має.

22.12.2010 р. до суду повернулося поштове відправлення з ухвалою про відкриття скороченого провадження з відміткою пошти про те, що адресата за зазначеною адресою не знайдено.

Згідно п.11 ст. 35 КАС України розписку про одержання повістки (повістку у разі неможливості вручити її адресату чи відмови адресата її одержати) належить негайно повернути до адміністративного суду. У разі повернення поштового відправлення із повісткою, яка не вручена адресату з незалежних від суду причин, вважається, що така повістка вручена належним чином.

Враховуючи вищевикладене, суд вважає, що відповідач про дату, час та місце судового розгляду справи повідомлений належним чином.

Відповідно до ч.1 ст. 33 Закону України В«Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємцівВ» від 15 травня 2003 року N 755-IV юридична особа припиняється в результаті передання всього свого майна, прав та обов'язків іншим юридичним особам - правонаступникам у результаті злиття, приєднання, поділу, перетворення (реорганізації) або в результаті ліквідації за рішенням, прийнятим засновниками (учасниками) юридичної особи або уповноваженим ними органом, за судовим рішенням або за рішенням органу державної влади, прийнятим у випадках, передбачених законом.

Згідно абз. 5 ч. 2 ст. 38 Закону України В«Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємцівВ» підставою для постановлення судового рішення щодо припинення юридичної особи, що не пов'язано з банкрутством юридичної особи, зокрема є наявність в Єдиному державному реєстрі запису про відсутність юридичної особи за вказаним її місцезнаходженням.

Судом встановлено, що у Єдиному держаному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців наявний запис про відсутність відповідача за вказаним місцезнаходженням (а.с.11).

Суд не має можливості визначити склад ліквідаційної комісії у відповідності до вимог ст. 38 Закону України В«Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємцівВ» , оскільки позивач у позовній заяві не зазначив персоніфікований склад комісії.

Керуючись ст.38 Закону України В«Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємцівВ» , та п.5 ч.2 ст. 17, 94, 158-162, 167, 183-2, 256 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,

П О С Т А Н О В И В:

Адміністративний позов Кіровоградської об'єднаної державної податкової інспекції до товариства з обмеженою відповідальністю «ВПК- Центр»про припинення юридичної особи задовольнити.

Припинити юридичну особу товариство з обмеженою відповідальністю «ВПК-Центр» (код ЄДРПОУ 34813111).

Постанову суду направити позивачу, відповідачу та державному реєстратору Виконавчого комітету Кіровоградської міської ради для виконання вимог ст.38 Закону України „Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємцівВ» .

Постанова суду набирає законної сили у порядку, встановленому ст. 254 КАС України.

Постанова суду за результатами скороченого провадження може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Кіровоградський окружний адміністративний суд шляхом подачі в десятиденний строк з дня отримання її копії апеляційної скарги.

Постанова суду, прийнята у порядку скороченого провадження виконується негайно.

Суддя Кіровоградського окружного

адміністративного суду ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення31.12.2010
Оприлюднено01.07.2016
Номер документу58531970
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-4650/10/1170

Постанова від 31.12.2010

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.П. Нагібіна

Ухвала від 08.12.2010

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.П. Нагібіна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні