Ухвала
від 30.06.2016 по справі 925/62/13-г
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

18005, м. Черкаси, бульвар Шевченка, 307, тел. канцелярії (0472) 45-24-38, inbox@ck.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

"30" червня 2016 р. Справа № 925/62/13-г

Господарський суд Черкаської області у складі судді Гури І.І., при секретарі судового засідання - Мирошниченко Б.В., за участю ліквідатора банкрута -арбітражного керуючого Новосельцева В.П., представників за довіреностями: Охріменко І.М. (від Звенигородського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Черкаської області), Душкової С.І. (від ТОВ "ЦУКОРПРОМ"), Шумко О.М. (від ПАТ "По газопостачанню та газифікації "Черкасигаз"), Федорчука В.О. - директор (від СТОВ ім. Гришка), розглянувши у відкритому судовому засіданні у приміщенні суду у м. Черкаси клопотання ліквідатора банкрута - арбітражного керуючого Новосельцева В.П. про затвердження звіту ліквідатора, припинення провадження у справі та стягнення коштів пропорційно до задоволених вимог кредиторів в рахунок оплати грошової винагороди та відшкодування витрат арбітражного керуючого у справі за заявою товариства з обмеженою відповідальністю "ЦУКОРПРОМ", м. Дніпропетровськ до товариства з обмеженою відповідальністю "БУЖАНСЬКИЙ ЦУКОР", с. Бужанка, Лисянський район, Черкаська область про визнання банкрутом,

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою суду від 15.06.2016 розгляд клопотання ліквідатора банкрута призначено на 30.06.2016, викликано у судове засідання ліквідатора банкрута та усіх кредиторів.

Банкрут та окремі кредитори представників у судове засідання не направили з невідомих суду причин, хоча належним чином повідомлялися судом про місце та час судового засідання, що підтверджується відміткою канцелярії суду про відправку на ухвалі суду від 15.06.2016.

До початку судового засідання до суду надійшов лист від ПАТ КБ "ПриватБанк", у якому він просить затвердити звіт ліквідатора та припинити провадження у справі, відмовити у стягненні пропорційно до задоволених вимог кредиторів в рахунок оплати грошової винагороди та відшкодування витрат арбітражного керуючого.

У судовому засіданні:

- ліквідатор банкрута повністю підтримав своє клопотання, послався на правову позицію Вищого господарського суду України;

- представник ПАТ "По газопостачанню та газифікації "Черкасигаз" категорично заперечила проти клопотання ліквідатора в частині відшкодування винагороди та витрат за рахунок ПАТ "По газопостачанню та газифікації "Черкасигаз" , послалась на Закон про банкрутство, вказала, що цим Законом чітко визначено джерела погашення витрат та сплати винагороди ліквідатора; вказала, що діяльність арбітражного керуючого є як і будь-яка господарська діяльність на власний ризик;

- представник ТОВ "ЦУКОРПРОМ" аналогічно заперечила проти клопотання ліквідатора в частині відшкодування винагороди та витрат за рахунок кредиторів, просила відмовити в цій частині клопотання;

- представник Звенигородського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Черкаської області аналогічно заперечила проти клопотання ліквідатора в частині відшкодування винагороди та витрат за рахунок кредиторів, просила відмовити в цій частині клопотання;

- директор СТОВ ім. Гришка теж заперечив проти клопотання ліквідатора в частині відшкодування винагороди та витрат за рахунок кредиторів, просив відмовити в цій частині клопотання.

Суд, дослідивши матеріали справи, заслухавши думку учасників процесу, вважає необхідним відкласти розгляд клопотання ліквідатора, зважаючи на неявку у судове засідання інших кредиторів банкрута, які були викликані, відсутність їх письмової думки на клопотання ліквідатора.

Керуючись п. 1 ст. 77, ст. 86 ГПК України, суд,

УХВАЛИВ:

1.Розгляд клопотання ліквідатора банкрута відкласти на 15 год. 30 хв. 09 серпня 2016 року. Засідання провести в приміщенні господарського суду Черкаської області за адресою: м. Черкаси, бульвар Шевченка, 307, кабінет №319.

2.Викликати у судове засідання ліквідатора банкрута та усіх кредиторів.

Звернути увагу викликаних і повідомлених осіб, що причини неявки мають підтверджуватись доказами та що неможливість явки одного представника (в т.ч. з причин хвороби, відрядження, відпустки, участі в іншому судовому засіданні), не позбавляє можливості керівника призначити іншого або представляти інтереси особисто, а також не позбавляє сторону можливості направити витребувані судом відомості і документи.

3.Учасникам провадження у справі про банкрутство до дня засідання надати суду документи, які підтверджують повноваження представника (довіреність, паспорт, на керівника - наказ), а також ліквідатору банкрута - мати усі документи, пов'язані з проведенням процедури ліквідації банкрута; кредиторам до дня засідання надати суду - письмові відзиви (згоду чи заперечення) на клопотання ліквідатора.

Суддя І.І. Гура

Дата ухвалення рішення30.06.2016
Оприлюднено05.07.2016
Номер документу58682501
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —925/62/13-г

Постанова від 01.11.2016

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Сотніков С.В.

Ухвала від 24.10.2016

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Сотніков С.В.

Ухвала від 10.10.2016

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Сотніков С.В.

Ухвала від 26.09.2016

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Сотніков С.В.

Ухвала від 07.09.2016

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Гура І.І.

Ухвала від 30.06.2016

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Гура І.І.

Ухвала від 30.06.2016

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Гура І.І.

Ухвала від 15.06.2016

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Гура І.І.

Ухвала від 11.12.2015

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Гура І.І.

Ухвала від 11.12.2015

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Гура І.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні