Постанова
від 30.06.2016 по справі 538/1009/16-к
ЛОХВИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №538/1009/16-к

Провадження по справі №1-кс/538/119/16

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

30 червня 2016 року Лохвицький районний суд Полтавської області в складі: головуючого судді - ОСОБА_1

при секретарі - ОСОБА_2

з участю прокурора - ОСОБА_3

слідчого Лохвицького ВП ГУ НП в Полтавській області ОСОБА_4

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Лохвиця, Полтавської області клопотання про тимчасовий доступ до речей і документів, -

в с т а н о в и в :

Слідчий Лохвицького ВП ГУ НП в Полтавській області ОСОБА_4 звернувся до суду з клопотанням про тимчасовий доступ до документів - наказу про звільнення ОСОБА_5 з посади за згодою сторін, книги реєстрації наказів, статуту підприємства та інших бухгалтерських, фінансових, розпорядчих документів, що підтверджують факт внесення завідомо неправдивих відомостей до офіційного документу, знаходяться у приміщеннях КП " ІНФОРМАЦІЯ_1 " (ідент. код НОМЕР_1 ) в АДРЕСА_1 і перебувають у розпорядженні директора КП " ІНФОРМАЦІЯ_1 " ОСОБА_6 , з вилученням вказаних документів для досягнення мети отримання доступу до них.

Особи, у володінні яких знаходяться речі і документи, які містять охоронювану законом таємницю, повідомлені про час та місце розгляду клопотання, але в судове засідання не з`явилися і не повідомили про причини неприбуття.

Заслухавши пояснення учасників процесу, дослідивши матеріали клопотання суд дійшов висновку, що клопотання підлягає задоволенню.

Відповідно до вимог ч. 1 п. п. 4, 5 ст. 162 КПК України до охоронюваної законом таємниці, яка міститься в речах і документах належать: конфідеційна інформація в тому числі така, що містить комерційну таємницю; відомості, які мають становити банківську таємницю.

В судовому засіданні сторона кримінального провадження - слідчий Лохвицького ВП ГУ НП в Полтавській області ОСОБА_4 довів наявність підстав вважати, що документи - наказ про звільнення ОСОБА_5 з посади за згодою сторін, книги реєстрації наказів, статут підприємства та інші бухгалтерські, фінансові, розпорядчі документи, що підтверджують факт внесення завідомо неправдивих відомостей до офіційного документу, знаходяться у приміщеннях КП " ІНФОРМАЦІЯ_1 " (ідент. код НОМЕР_1 ) в АДРЕСА_1 і перебувають у розпорядженні директора КП " ІНФОРМАЦІЯ_1 " ОСОБА_6 , у зв`язку з яким подається клопотання, мають значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачаються довести за допомогою цих документів.

Тому клопотання підлягає задоволенню.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст.160, 162, 163 КПК України слідчий суддя ,-

у х в а л и в :

Клопотання задовольнити.

Надати тимчасовий доступ до документів - наказу про звільнення ОСОБА_5 з посади за згодою сторін, книги реєстрації наказів, статуту підприємства та інших бухгалтерських, фінансових, розпорядчих документів, що підтверджують факт внесення завідомо неправдивих відомостей до офіційного документу, знаходяться у приміщеннях КП " ІНФОРМАЦІЯ_1 " (ідент. код НОМЕР_1 ) в АДРЕСА_1 і перебувають у розпорядженні директора КП " ІНФОРМАЦІЯ_1 " ОСОБА_6 , з вилученням вказаних документів для досягнення мети отримання доступу до них.

Строк дії ухвали - один місяць з дня винесення.

Ухвала слідчого судді про доступ до речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю, підлягає обов`язковому виконанню.

У випадку невиконання ухвали слідчого судді слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: ОСОБА_1

СудЛохвицький районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення30.06.2016
Оприлюднено14.03.2023
Номер документу58684610
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —538/1009/16-к

Постанова від 30.06.2016

Кримінальне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Хоменко О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні