Ухвала
від 01.07.2016 по справі 819/3066/15
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про призначення судового засідання

Справа № 819/3066/15

01 липня 2016 року м.Тернопіль

Суддя Тернопільського окружного адміністративного суду Ходачкевич Н.І., розглянувши заяву Лановецького об'єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області про заміну сторони виконавчого провадження по виконанню судового рішення в адміністративній справі за позовом Управління Пенсійного фонду України в Лановецькому районі Тернопільської області до Сільськогосподарського виробничого кооперативу «Борщівка» про стягнення заборгованості,-

ВСТАНОВИВ:

Постановою Тернопільського окружного адміністративного суду від 29 вересня 2015 року адміністративний позов задоволено, стягнуто з Сільськогосподарського виробничого кооперативу «Борщівка» на користь Управління Пенсійного фонду України в Лановецькому районі заборгованість в сумі 32934,51 грн.

До Тернопільського окружного адміністративного суду звернулося Лановецьке об'єднане управління Пенсійного фонду України Тернопільської області з заявою про заміну сторони виконавчого провадження (стягувача) з «Управління Пенсійного фонду України в Лановецькому районі Тернопільської області» на «Лановецьке об'єднане управління Пенсійного фонду України Тернопільської області».

Відповідно до положень статті 264 Кодексу адміністративного судочинства України (далі – КАС України), у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником. Суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, що звернулися з поданням (заявою), та осіб, які беруть участь у справі.

За таких обставин, суд вважає за необхідне призначити судове засідання для розгляду питання про заміну сторони виконавчого провадження.

Керуючись ст. 165, 264 КАС України, -

УХВАЛИВ:

Призначити судове засідання на 13 липня 2016 року о 10:20 год. в приміщені Тернопільського окружного адміністративного суду за адресою м.Тернопіль, вул.Кн.Острозького, 20.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Викликати сторони для участі в судовому засіданні з доказами на підтвердження особи (представників - належним чином оформленою довіреністю).

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя                                                                                                    Ходачкевич Н.І.

Копія вірна

Суддя                                                                                                    Ходачкевич Н.І.

СудТернопільський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення01.07.2016
Оприлюднено13.07.2016
Номер документу58845608
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —819/3066/15

Ухвала від 01.07.2016

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Ходачкевич Н.І.

Ухвала від 01.06.2016

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Ходачкевич Н.І.

Постанова від 29.09.2015

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Ходачкевич Н.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні