Ухвала
від 14.07.2016 по справі 806/3922/15,,
ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

(про заміну сторони виконавчого провадження)

14 липня 2016 року                                        Житомир          Справа № 806/3922/15,,

Категорія 10.1

Житомирський окружний адміністративний суд

В складі: головуючого судді - Попової О. Г.

розглянувши у письмовому провадженні заяву Черняхівського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області про заміну сторони виконавчого прорвадження по адміністративній справі за позовом Управління Пенсійного фонду України в Червоноармійському районі Житомирської області до Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Україна" про стягнення коштів.

в с т а н о в и в:

Черняхівське об'єднане Управління Пенсійного фонду України в Житомирській області звернулося до суду із заявою, у якій просило замінити вибувшу сторону виконавчого провадження, а саме: стягувача - Управління Пенсійного фонду України в Червоноармійському районі Житомирської області на Черняхівське об'єднане управління Пенсійного фонду України в Житомирській області як правонаступника.

Представник заявника надіслав до суду клопотання, в якому просив заяву розглядати у його відсутності.

Представник боржника до суду не прибув, про час, дату та місце розгляду заяви був повідомлений належним чином.

Суд при цьому зазначає, що відповідно до частини 2 статті 264 КАС України, неприбуття в судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду. У зв'язку з цим суд вважає за можливе розглянути заяву у письмовому провадженні, згідно з частиною 6 статті 128 КАС України.

Відповідно до частини 1 статті 264 Кодексу адміністративного судочинства України, у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Встановлено, що постановою Житомирського окружного адміністративного суду від 14 вересня 2015 року задоволено позов Управління Пенсійного фонду України в Червоноармійському районі Житомирської області до Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Україна" про стягнення 4664, 26 грн. заборгованості.

На виконання вказаного судового рішення 06 листопада 2015 року представнику Управління надіслано виконавчий лист № 1968. Відповідно до постанови про відкриття виконавчого провадження від 12 листопада 2015 року, вказаний виконавчий лист перебуває на виконанні у відділі державної виконавчої служби Червоноармійського районного управління юстиції у Житомирській області.

Згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2015 року № 1055 "Про деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України", Управління Пенсійного фонду України в Червоноармійському районі Житомирської області 30 березня 2016 року було ліквідоване.

Шляхом злиття Управління Пенсійного фонду України в Червоноармійському районі Житомирської області з Управлінням Пенсійного фонду України в Черняхівському районі Житомирської області утворилася нова юридична особа - Черняхівське об'єднане управління Пенсійного фонду України у Житомирській області, що є правонаступником ліквідованих управлінь.

Оскільки сторона виконавчого провадження Управління Пенсійного фонду України в Червоноармійському районі Житомирської області ліквідоване, а його правонаступником є Черняхіське об'єднане управління Пенсійного фонду України у Житомирській області, тому суд вважає вимоги заяви про заміну сторони виконавчого провадження обґрунтованими і такими, що підлягають задоволенню.

Керуючись ст. 264 КАС України, суд

у х в а л и в:

Заяву Черняхівського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області про заміну сторони виконавчого провадження задовольнити.

Замінити сторону виконавчого провадження Управління Пенсійного фонду України в Червоноармійському районі Житомирської області на його правонаступника - Черняхівське об'єднане управління Пенсійного фонду України у Житомирській області.

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана до Житомирського апеляційного адміністративного суду через Житомирський окружний адміністративний суд протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя                                                                                                    О.Г. Попова

Дата ухвалення рішення14.07.2016
Оприлюднено19.07.2016
Номер документу58944060
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —806/3922/15,,

Ухвала від 14.07.2016

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Попова Оксана Гнатівна

Ухвала від 29.06.2016

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Попова Оксана Гнатівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні