Ухвала
від 14.07.2016 по справі 806/7435/13-а
ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про заміну сторони виконавчого провадження

14 липня 2016 року                               м.Житомир           Справа № 806/7435/13-a

Категорія 10.1

Житомирський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді Гуріна Д.М.,

секретар судового засідання - Духновська В.О.,

представник заявника (позивача), представник відповідача та представник ВДВС Андрушівського РУЮ у судове засідання не з'явились,

розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву Андрушівського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області про заміну сторони у виконавчому проваджені у справі за позовом Управління Пенсійного фонду України в Андрушівському районі Житомирської області до Приватного підприємства "Регул-2006" про стягнення заборгованості зі сплати штрафних санкцій та пені за несвоєчасну сплату страхових внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування

в с т а н о в и в:

7 липня 2016 року Андрушівське об'єднане управління Пенсійного фонду України в Житомирській області (далі – АОУ ПФУ в Житомирській області) звернулось до Житомирського окружного адміністративного суду із заявою про заміну сторони у виконавчому провадженні у справі за адміністративним позовом Управління Пенсійного фонду України в Андрушівському районі Житомирської області (далі – УПФУ в Андрушівському районі) до Приватного підприємства "Регул-2006" (далі – ПП "Регул-2006") про стягнення заборгованості зі сплати штрафних санкцій та пені за несвоєчасну сплату страхових внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування у розмірі 248 грн 40 коп.

У заяві АОУ ПФУ в Житомирській області зазначило, що згідно з передавального листа від 30 березня 2016 року та постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2015 року за №1055 "Про деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України" управління Пенсійного фонду України в Андрушівському районі Житомирської області ліквідоване шляхом злиття та утворення з 31 березня 2016 року нового Андрушівського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області, яке є правонаступником УПФУ в Андрушівському районі. Постановою ВДВС Андрушівського РУЮ від 3 листопада 2014 року ВП №45290149 відкрито виконавче провадження з примусового виконання виконавчого листа про стягнення з заборгованості з ПП "Регул-2006" заборгованості. Станом на 1 липня 2016 року виконавче провадження не закінчене, сума заборгованості до УПФУ в Андрушівському районі не сплачена. У зв'язку з чим АОУ ПФУ в Житомирській області просить замінити сторону у виконавчому провадженні у порядку статті 264 Кодексу адміністративного судочинства України.

Представник заявника (позивача) у судове засідання не з'явився, про дату, час, і місце розгляду заяви повідомлений (а.с.28).

Представник відповідача у судове засідання не з'явився, про дату, час, і місце розгляду заяви повідомлений (а.с.28).

Представник ВДВС Андрушівського РУЮ у Житомирській області у судове засідання не з'явився, про дату, час, і місце розгляду заяви повідомлений (а.с.28).

Суд, дослідивши заяву про заміну сторони у виконавчому провадженні, дослідивши матеріали справи, приходить до висновку про задоволення заяви з наступних підстав.

Постановою Житомирського окружного адміністративного суду від 9 грудня 2013 року позов УПФУ в Андрушівському районі задоволено. Стягнуто з Приватного підприємства "Регул-2006" на користь управління Пенсійного фонду України в Андрушівському районі Житомирської області 284 грн 40 коп. заборгованості зі сплати штрафних санкцій та пені за несвоєчасну сплату страхових внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування (а.с.16).

30 грудня 2013 року Житомирським окружним адміністративним судом було видано УПФУ в Андрушівському районі виконавчий лист №5646/13 для звернення його до примусового виконання (а.с.17).

Відповідно до частини 1 статті 264 Кодексу адміністративного судочинства України у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Відповідно до частини 5 статті 257 Кодексу адміністративного судочинства України процесуальні питання, пов'язані з виконанням судових рішень в адміністративних справах, вирішує суддя адміністративного суду одноособово, якщо інше не встановлено цим Кодексом.

Таким чином УПФУ в Андрушівському районі вибуло із виконавчого провадження, його правонаступником є АОУ ПФУ в Житомирській області.

Виходячи із вищевикладеного, суд вважає, що заява АОУ ПФУ в Житомирській області про заміну сторони виконавчого провадження у справі №806/7435/13-а підлягає задоволенню.

Керуючись статтями 160, 165, 257, 264 Кодексу адміністративного судочинства України,

у х в а л и в:

Заяву Андрушівського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області про заміну сторони виконавчого провадження задовольнити.

Замінити сторону у виконавчому провадженні у справі №806/7435/13-а, а саме: стягувача - Управління Пенсійного фонду України в Андрушівському районі Житомирської області замінити на його правонаступника - Андрушівське об'єднане управління Пенсійного фонду України в Житомирській області.

Ухвала набирає законної сили згідно зі статтею 254 Кодексу адміністративного судочинства України та може бути оскаржена до Житомирського апеляційного адміністративного суду через суд першої інстанції за правилами встановленими статтями 185-187 Кодексу адміністративного судочинства України.

          Суддя                                                                                           Д.М. Гурін

СудЖитомирський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення14.07.2016
Оприлюднено19.07.2016
Номер документу58944063
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —806/7435/13-а

Ухвала від 12.07.2024

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Гурін Дмитро Миколайович

Постанова від 09.12.2013

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Єфіменко Ольга Володимирівна

Ухвала від 14.07.2016

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Гурін Дмитро Миколайович

Ухвала від 15.11.2013

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Єфіменко Ольга Володимирівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні